Finbesök

Hej!
Har min kära vän Madde på besök. Hon kom hit i onsdags lite spontant, vi stack på bio och såg 'The wolf of wall street' grymt bra film! Annars har vi mest tagit det lugnt och tjötat massa, fint! Idag står det inte mycket på schemat, vi får helt enkelt se vad som händer! Latero




Kaos

Förklarar i ett inlägg imorgon. Ska upp vid 5 så måste sova nu, godnatt!! 




Ullared

Hej vänner!
Kom hem för en stund sedan, har varit på Ullared med en kompis. Imorgon är det första dagen på nya jobbet så tänkte faktiskt lägga mig nu, vi hörs imon! 




Träning

Hej!
Har varit en riktigt seg och slapp helg, skärpning!! Måste komma igång ännu bättre med träningen nu, annars kommer jag att gå under snart. Idag har jag bara fixat i stallet, varit iväg och köpt nytt foder + torv bara, sjukt seg och tråkig dag! Så jävla kallt ute med så man har ju fan ingen motivation till att göra något. Nu ikväll har jag tränat, blev ett kort med intensivt pass, kan lova att svetten rann och att det kändes som att mitt hjärta skulle hoppa ut, men det gjorde det inte! Nu ligger jag bara här och funderar, blir alltid såhär innan jag somnar. Ska försöka skärpa mig lite mer också gällande bloggandet, skriver för tillfället endast från mobilen. Ska koppla upp min dator imorgon så får vi se vad vi kan hitta på! Nu ska jag försöka sova, hörs förhoppningsvis imorgon! Godnatt :)




Fredag

Hej solstrålar! 
Fredag och veckans bästa dag. Nu ska jag fika med Ida och sen storhandla. Hörs ikväll! 




Löneförhöjning

Hej!
Strömmar in massa bra nyheter så jag är superglad! Fått löneförhöjning på ventilationsjobbet & från och med nästa vecka börjar jag som personlig assistent, kommer gå bredvid några gånger och sen jobba alltmer utan någon, känns riktigt skönt med lite medvind efter alla motgångar. MICHAELA läs detta när du känner dig dålig, du har det hur bra som helst!! Har precis fixat stallet, kom hem för ett tag sedan och dagen har varit kaos (fast på ett bra sätt) jobbade med Hampus idag och tja det har la inte varit våran dag kanske haha!! Gjorde rent ett fläktrum och sen har vi kört bil en hel del, en massa goa felkörningar också, man måste älska Göteborg och dess vägar haha!! Nu ska jag kolla PH sen får vi se vad som händer, måste träna sen också! 




Jobb

 Hej!
Var på arbetsintervju igår, vi kan prata om det i ett senare inlägg, men det gick kanon iaf! Idag är det ventilationsjobb som gäller, himla roligt! I eftermiddag har jag inga planer mer än att försöka komma i säng hyfsat tidigt. Nu ska jag köra ut bilen, hörs förhoppningsvis senare!




Fight for it

 
 
 
 

Never give up and smile for all them haters.

 

You better run bitch

Till er som tränar, här har ni en go playlist som jag nyss fixade ihop!
-> TRYCK HÄR <-

Inspo

 
 
 
 
 
 

PW

Hej igen!
Det blev minsann en PW i raskt tempo, 38 min för att vara exakt på en runda som brukar ta 40 ca. Ska ta det lugnt en stund så att kroppen får återhämta sig lite så man inte ger sig ut direkt igen, lätt att bli förkyld osv då. Ska försöka ta mig an uteboxen, sen fixa lite på mitt rum! Ska försöka fixa lite tidsinställda inlägg också, så att något dyker upp om jag inte har något att skriva. :)
 
Gammal bild, saknar sommaren!
 

Ny vecka

Hej!
Har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna, ingen speciell anledning. Men nu är det en ny vecka och nya mål ska uppnås, ribban höjs och en högre växel läggs i. Idag har jag massor att ta itu med, får ta lite i sänder och hoppas att jag tar mig igenom allt. En timmas PW ska avverkas efter frukosten, sen ska jag köra 15 min på crosstrainern som vi köpte häromdagen. Nu måste jag sätta igång, hörs sen! 




Efterlängtad vän

Godkväll!
Ligger i sängen och lyssnar på lite musik. Har precis tagit antibiotikadropparna till mina ögon, så att den här jävla skiten kan gå över någon gång! Imorgon ska jag in till stan en sväng och träffa en efterlängtad vän, var säkert ett halvårsedan sist! Sen ska jag även storhandla, yey! Nu måste jag sova, tomorrow babes!! :)




Lunch

Hej på er!
Sitter just nu på lunch, kl 12 är vi på det igen! Blir nog en halvdag idag igen, men det är oklart än så länge! Nu ska vi snart bege oss tillbaka, är ute och besiktar på Guldheden idag igen - perfa! Höres




Jobb

Hej fina!
Kom nyss hem, har varit och käkat med min bror. Nu väntar en timmas jobb, massa protokoll som ska renskrivas. Jobbade bara halvdag idag, väldigt behövligt efter nattens få timmar med sömn. Blir tidig sänggång för min del idag, vill bara sova! Missar PH och parcermonin, men får kolla imorgon! Idag har jag cheatday också, aldrig haft innan men tänkte pröva det lite från och till och se. Köpte lite godis (inte ätit det på aslänge) smakade faktiskt inte jättegott, lite tråkigt men men! Nu måste jag jobba, hörs imon! 




Tisdag

Hej!
Jobbar idag med, sjukt gött! Dock nytt ställe med helt annorlunda lägenheter, men det funkar ändå! Vi är färdiga med dagens lägenheter så nu är det oklart hur eftermiddagen ser ut (jobbväg). Ikväll ska jag kolla PH med en kompis och sen lägga mig tidigt med tanke på jobb imorgon med, men vad gör man inte? Cash is king ;) nu ska jag packa in i bilen, hörs ikväll! :)




Jobb

Skulle varit ledig idag men blev precis inringd, känns gött att kunna tacka ja! Det ändrar dagens planer helt, men jobb är alltid jobb! Nu ska jag käka färdigt och sen kila iväg, hörs senare!! 




Frukost




Hemma

Hej! 
Kom hem för inte så längesedan. Ska försöka ta tag i att städa mitt rum nu hade jag tänkt, det ser ut som fan. Har sovit ganska oroligt inatt så är jävligt trött, får la se hur det går med den kombon! Ikväll ska vi fira min bror som fyller år imorgon (alla är nämligen inte hemma imon så vi tar det idag ist). Annars händer det inte mycket mer, ska som jag sa försöka ta tag i rummet nu! Vi hörs sen :)




Min resa.

Har länge tänkt att skriva ett inlägg kring min resa, jag är inte i mål än men jag är på god väg. I september (2013) så insåg jag att jag låtit det gå alldeles för långt. Jag mådde sämre än någonsin över hur jag såg ut, vad jag gjort med min kropp. Det var liksom ett uppvaknande, sen den dagen har jag satsat stenhårt på träning igen och äta rätt och ofta (Jag har tränat hela livet, på ett eller annat sätt men haft olika uppehåll, dock aldrig så långt som fram till detta). Jag bestämde mig för att väga mig varje dag, för jag behöver se den skillnaden som är från gårdagen, även om det bara är några gram. Allt som är minus räknas, så måste man tänka! Det är ju inte så att när man bestämt sig att man går ner 10 kg bara sådär utan man måste faktiskt kämpa lite också, och vill man så går det! Idag har jag gått ner -17,2 kg och jag känner verkligen skillnad från förut, jag har aldrig varit så stor som jag var när jag började, men alla börjar ju någonstans och man måste bara se framåt. Som jag skrev innan så är jag inte i mål än, men jag är på god väg. Mer motiverad än någonsin, kommer antagligen skriva en del om just detta ämnet i bloggen och då kan det ju vara skönt för dem som läser att veta vad det är man pratar om. Om någon har några frågor eller behöver ha lite motivation så är det bara att skriva! Om jag kan, så kan du också! :)
 
 

Lift me up

 
Gammal goding, ingen man tröttnar på i första taget! Lyssna och njut ♥

Ny dag, nya möjligheter.

Godmorgon!
Gick upp vid halv nio imorse, riktigt utvilad. Så skönt! Har precis fixat färdigt i stallet och nu sitter jag här och skriver. Planerna för idag är att träna och sen ikväll träffa en kompis, sen får man ju se vad som händer! Har egentligen inte så mycket att skriva för tillfället, så får skriva mer när det finns mer att säga.
 
 

Godnatt!

Nu kallar sängen, äntligen ska jag få sova! Hörs imorgon, sov gott! 




Hemkommen

Hej!
Har varit iväg på lite äventyr efter jobbet. Är verkligen skittrött så det blir en lugn kväll för min del, lite träning & slappande samt även lite jobb får duga. Höres när jag har mer att skriva. :)




Jobb

Slocknade rätt tidigt igår, gick upp 5 imorse och börjar redan känna av tröttheten.. Idag blir det halvdag sen får vi se vad som händer :) hoppas ni får en fin dag i alla fall!




Early morning

Godmorgon!
Jobb idag med och ett x antal möten, skönt med lite rutiner måste jag säga :) utöver det så har jag inga konkreta planer för idag, mer än att sticka till gymmet i em. Imorgon är det jobb igen och sen helg, denna veckan har gått förvånansvärt fort! Vi hörs lite senare, ha en fin dag :)

Min fina skatt!


Kvällsjobb

Hej på er!
Sitter just nu och skriver rent dagens protokoll, en hel del kan jag tala om! Blev jobb från 7-16 sen hem, käkade & gick ut på en promenad med pappa. Och nu sitter jag här, blir nog inget PH för mig idag heller, utan jag måste lägga mig i tid så att jag kommer upp ordentligt känner jag, skulle ju vara pinsamt att komma försent till exempel, nej det funkar inte! Ska skriva färdigt nu, sen ska jag sova. Vi hörs imorgon, ha en fin kväll! :)
 
Mina fina, vad jag saknar att bo med er ♥
 

Söt katt på jobb




Jobb

8-16, hörs i eftermiddag alt lunchen. :)



Finito!

Har fönat håret nu och resultatet blev faktiskt över förväntan, så det känns bra! Med tanke på jobb imorgon så ska jag sova nu så man är pigg och utvilad! Godnatt på er :) 




Färga utväxt

Hej!
Håller på att färga min utväxt, har inte orkat göra det på ett tag så den är ganska brutal haha! Köpte 1 förpackning och har lagt i halva nu, duschar i mellan & fönar håret torrt så lägger jag i det sista sen, får hoppas det blir bra! Ikväll hade jag velat kolla PH men eftersom att jag ska jobba imorgon så måste jag sova! Mycket spännande som hänt/händer denna veckan. Nu ska jag strax skölja ur första färgningen, vi hörs kanske lite senare!



 

Lunch

Glamorös lunch med en fin vän i stan. :)




Frukost

Godmorgon!
Sitter i skrivande stund och äter frukost. Ska strax byta om och sen bege mig till Kungsbacka där jag ska träffa en vän, samt även ta mig till läkaren. Blir snart galen på min ögoninflammation :(. Vi hörs lite senare, ha en fin dag!




Måndag

Hej! 
Har inte glömt av er, men har haft en del att göra idag. Morfar fyller år idag också, så vi har varit och gratulerat honom! Just nu ligger jag i sängen och pratar med min fina vän Kimberlie, det enda vi gör just nu är dock att gäspa haha!! Ikväll börjar äntligen PH igen, som jag längtat! Skriver mer imorgon :) godnatt!! 




Nöjd!

Fick köpt 4 lådor på Ikea och lite annat smått och gott. Fick även köpt lite födelsedagspresenter och en topp. Bifogar en bild som jag lånade på Ikeas hemsida på lådorna. :)
 

Bang bang

 

Nytt år och nya möjligheter.

Hej på er och gott nytt år, hoppas ni hade en bra nyårsafton! Jag vet att jag många gånger har sagt att jag ska börja blogga ordentligt igen, men nu ska jag ta mig i kragen ordentligt och verkligen försöka! Ska kolla upp ifall det funkar att blogga via appen också, för har inte alltid tillgång till en dator. Vad händer idag då? Jag ska iväg till Ikea om en stund hade jag tänkt, känns dock lite trist att åka själv men vi får se :) ska i alla fall leta efter lådor som jag kan ha på mitt rum, funderar på att titta på lite andra grejer också. Annars så ska jag träna i eftermiddag, tänkte skriva ett inlägg om just träning lite senare också, vad jag har för mål, vad man ska tänka på osv :) nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen får jag byta om!
 
 

RSS 2.0