Seg torsdag & ullared

Var sjukt trött när jag vaknade imorse, inte så konstigt kanske med tanke på att jag somnade vid 3. Som tur var hade jag sovmorgon, men var ju ändå tvungen att gå & äta frukost, lite drygt. Idag står det ullared på schemat, samt packa & städa klart/ut rummet. Vi drar efter sista lektionen, runt 16.15. Sen är vi tillbaka runt 21.30, så det ska nog hinnas med lite städning ikväll! Imorgon blir det däremot en rätt intensiv dag, först hem med alla saker sen packa om & ladda upp inför Stockholm på lördag! Galet, men det ska nog hinnas med. Nu ska jag fixa lite saker, sen gå mot näst sista lektionen som är lantbruksdjurs skötsel därefter matte! Hörs ikväll, annars imorgon!!

!!

 

På lördag smäller det! Mot Stockholm & praktik i 4 veckor. Tror att detta kan bli riktigt bra, precis vad jag behöver just nu.

 


True story

 

 


I mitten av all hets




Bildkälla


Tisdag

Mycket denna veckan, så det blir nog inte så mycket uppdatering. Ska försöka så gott jag kan, men kan inte lova något. Nu : Desperate housewives!


MORSDAG

Hoppas att du får en underbar dag, för det är du värd! Jag älskar dig mamma ♥


Standing still


Tyckte denna låten var ganska bra, dock tycker jag att den har samma betoning som How to save a life typ. Eller ja, de låter väldigt likt!


God frukost


Äggmackor / räksalladsmacka / yoghurt / kaffe / oboy, standard!


UNDERBART

Så jävla bra!!


Godkväll

Hej!
Har nyss ridit. Har varit full rulle hela dagen. Först jobb mellan 9-13, sen fixat en massa saker hemma. Bland annat kört med röjsågen. Så nu börjar det likna något. Vi håller på att göra om ett lande, ska plantera massa grönsaker & så. Väldigt kul faktiskt :) imorgon är det Morsdag, så ska försöka komma i säng hyfsat tidigt för jag och pappa ska in till stan en sväng imorgon och köpa lite grejer. Har redan köpt en present, kan visa bild imorgon eller så. En hjärttvål är det iaf, några tjejer i min klass som har det som UF. Grymt fin! Nu tänkte jag kolla lite på ESC med mina kära vänner ben & jerry, hörs imorgon! Puss


Kära hund ♥


Scribble



Slottis

Var i slottskogen igår på studieresa med klassen. Vi fick gå runt lite som vi själva ville, väldigt soft faktiskt! Var sjukt längesen som jag var där senast, så det var mycket som man inte kom ihåg. Riktigt mysigt, fick en del fina bilder också som jag publicerar här nedanför. Ha en fin kväll kära läsare, vi hörs imorgon! ♥


Beställt √


Beställde det guldiga till mamma & det blåa till mig, beställde även ett flip-up fodral till mamma. Grejerna beställde jag här :)
Får ju passa på att vara snäll, nu när det är morsdag på söndag och allt (a)


Äntligen fredag!

Godmorgon kära fredag,
har projekt & företagande just nu. Har hunnit sälja 3 smycken nu på morgonen, inte helt fel! Vi har börjat avveckla vårat företag, för kursen ska avslutas. Lite tråkigt, men ändå skönt att ytterliggare en kurs tar slut. Vad händer annars idag då? Har 3 lektioner kvar efter detta, sen bär det av hemåt - vilket ska bli underbart. Imorgon är det återigen jobb, väldigt kul! Och söndag är ännu obokad, vad jag vet i alla fall. Nu ska jag och Jennifer skriva klart våran årsredovisning, sen blir det att traska upp till hästkunskapen! Hörs ikväll :) ha en bra dag!

Godnatt!

Hej kära blogg,
Sitter och väntar på att Julia ska komma hit. Sen vankas det sängen, vakna vid 06:05 imorse av solen, gick upp och duscha osv. Så är SJUKT trött nu. :) "bara" 5 lektioner imorgon, låt dagen gå fort. Hoppas ni haft en bra dag. Puss & Godnatt! :)


Slottskogen!!


Wanties

 

 


No school,

Godkväll.
Blev ingen skola idag. Har fått sån jävla nackspärr vilket i sin tur gett huvudvärk. -.- får se hur det blir imorgon, hoppas det är bättre då. Nu ska jag bädda ner mig till en film. Sov gott :)


Nybadad häst

Godkväll!
Idag har det varit en intensiv dag, skönt med såna dagar måste jag erkänna! Man mår bra när man går till sängs vetandes att man gjort mycket, som jag skrev i ett annat inlägg häromdagen. I alla fall, har fixat & donat hela dagen, sen fick jag ett "ryck" och kom på att jag tvunget skulle tvätta lilla pållie. Om jag ska vara ärlig så trodde jag att han var livrädd för vattenslangen, men icke sa nicke. Inte det minska tveksam eller stissig, blir så glad! Fick skrubbat rent honom ordentligt, något som han verkligen verkade uppskatta! Nu återstår det bara en sak, en ridtur. Är inte helt hundra på om jag orkar, men jag vet hur bra jag mår efteråt. Så det lutar faktiskt att ta en tur innan jag hoppar in i duschen och innan jag släpper in de små liven. Men nu är det faktiskt inte meningen att jag ska skriva en hel roman, utan det lutar mer åt en novell! Vi hörs imorgon, sov gott & hoppas ni haft en lika bra dag som jag, vädret har gjort mycket! ♥

Pappa & Pålle ♥
Underbara häst, våran relation må vara speciell. Gud vad jag tycker om dig!!


PASTELL


Trött,

Godmorgon,
Somnade vid 4. Är helt död. Undra när dessa sömnproblem ska ta slut. Men det är bara att bita ihop. Nu blir det jobb, 9-13. Vi hörs i eftermiddag! Ha en bra dag :)


Godnatt

Ska kolla klart på ett avsnitt av days, sen blir det sängen! Har gjort mycket idag, så känns skönt att kunna somna vetandes att man fått mycket gjort och att man slipper ta itu med det imorgon. Ska upp relativt tidigt imorgon, jobb som väntar! Ska bli kul. :) vi hörs imorgon, godnatt!


Bjuder på 2 söta bilder på min pärla :)



_



Tacata





Some nights



DH


#Justsayin

 

 


L O V E


143

 

Vet att det är ett tag kvar, men det känns inte som att det är så låååång tid faktiskt! Tror att detta året kommer gå jävligt fort, jag hoppas på det iaf.

 


Say it with a picture


Vecka 20

Helt okej vecka ändå, dock har vi 2 prov innan det blir långhelg :( lite segt faktiskt. Ska bli skönt med lite extra ledighet, behöver det verkligen!

Pizzamys med b-rudarna :)

Kom tillbaka till skolan för ett tag sedan. Har varit i hyssna och käkat pizza med Kimberlie, Mikaela och Emma :) riktigt mysigt! Nu är dessutom helgerna avklarade, underbart! Nu blir det plugg för hela slanten, usch inte lika kul :(

 


Praktik

 

 


Favoriter just nu

 

 


Ingenting kan någonsin ersätta dig.

<3 min skatt

 


I N S P I R A T I O N

Fördelar med träning:
Förbättrar konditionen.
Ökar muskelstyrkan (särskilt vid styrketräning).
Ger ökad energi och vitalitet, du känner dig piggare.
Ökar kroppens energiförbrukning.
Förbränner onödigt kroppsfett, minskar övervikten. Fysisk träning ökar halten av de fettförbrännande hormonerna tillväxthormon och testosteron, dessutom ökar insulinkänsligheten. Sammantaget så stimulerar därför träning till ökad fettförbränning.
​*Ökar kroppens produktion av måbra-hormonerna dopamin, serotonin och endorfiner.
Ökar självförtroendet och självkänslan.
Motverkar depression och ångest. Både noradrenalin och serotonin ökar vid fysisk träning, vilket motverkar ångest och depression. Det är faktiskt samma ämnen som ökar om man intar SSRI-preparat.
Motverkar stress, du klarar stress bättre och blir stresståligare. Stressrelaterade hormoner som adrenalin och kortisol blir även lägre vid vila.
Förbättrar ämnesomsättningen.
Fungerar anti-inflammatoriskt, se inflammationer.
Fungerar smärtlindrande.
Stärker kroppens inre funktioner: bra för benstommen, förstärker immunförsvaret, förbättrar blodcirkulationen och syresupptagningsförmågan, förebygga cancer, rensar kroppen på toxiner, bra för hud och hår mm.
Bra för hjärnan. Hjärncellernas nybildning ökas i hippocampus, vilket är bra för minnet och inlärningen.
Bra för hjärtat och blodet. Höjer det nyttiga HDL-kolesterolet samt sänker blodtrycket och minskar risken för hjärtinfarkt.
Förbättra insulinkänsligheten – bra för diabetiker, eller personer som ligger i riskzonen. Träning ökar insulinkänsligheten och minskar insulinresistensen.
Förbättrar de psykiska och mentala funktionerna i kroppen. Ger större lugn och mindre oro, ger dig per automatik en mer positiv livssyn. Du bli piggare, mer alert i tanken! är även bra för produktionen av hjärnceller.
Fördelar med träning:
  • Förbättrar konditionen.
  • Ökar muskelstyrkan (särskilt vid styrketräning).
  • Ger ökad energi och vitalitet, du känner dig piggare.
  • Ökar kroppens energiförbrukning.
  • Förbränner onödigt kroppsfett, minskar övervikten. Fysisk träning ökar halten av de fettförbrännande hormonerna tillväxthormon och testosteron,
    dessutom ökar insulinkänsligheten. Sammantaget så stimulerar därför träning till ökad fettförbränning.
  • ​*Ökar kroppens produktion av måbra-hormonerna dopamin, serotonin och endorfiner.
  • Ökar självförtroendet och självkänslan.
  • Motverkar depression och ångest. Både noradrenalin och serotonin ökar vid fysisk träning, vilket motverkar ångest och depression.
    Det är faktiskt samma ämnen som ökar om man intar SSRI-preparat.
  • Motverkar stress, du klarar stress bättre och blir stresståligare. Stressrelaterade hormoner som adrenalin och kortisol blir även lägre vid vila.
  • Förbättrar ämnesomsättningen.
  • Fungerar anti-inflammatoriskt, se inflammationer.
  • Fungerar smärtlindrande.
  • Stärker kroppens inre funktioner: bra för benstommen, förstärker immunförsvaret, förbättrar blodcirkulationen och syresupptagningsförmågan,
    förebygga cancer, rensar kroppen på toxiner, bra för hud och hår mm.
  • Bra för hjärnan. Hjärncellernas nybildning ökas i hippocampus, vilket är bra för minnet och inlärningen.​
  • Bra för hjärtat och blodet. Höjer det nyttiga HDL-kolesterolet samt sänker blodtrycket och minskar risken för hjärtinfarkt.
  • Förbättra insulinkänsligheten – bra för diabetiker, eller personer som ligger i riskzonen. Träning ökar insulinkänsligheten och minskar insulinresistensen.
  • Förbättrar de psykiska och mentala funktionerna i kroppen. Ger större lugn och mindre oro, ger dig per automatik en mer positiv livssyn.
    Du bli piggare, mer alert i tanken! är även bra för produktionen av hjärnceller.
Denna informationen tog jag del av här och bilderna här :)

Godmorgon torsdag

Godmorgon,
ska snart ha prov i samhäll. Ska bli skönt att få det gjort! Annars så är det en rätt lugn dag idag, vad jag vet än så länge i alla fall. Kimberlie sov här inatt, mys! Låg och tjötade ett bra tag innan vi somnade, det är kvalitetstid. Sånt man behöver mer av i vardagen! Nu måste jag klä på mig och packa i ordning, vi hörs sen! Puss

Åh vad fin

'
Klänningen hittar ni här :)

#Justsayin


!

Blev ingen prov på samhällskunskapen, lite tråkigt. Hade varit skönt att få det gjort, känner mig ganska så insatt i det just nu nämligen. Slutade för ett tag sedan, ska gå och äta om ett tag & sen blir det att sitta med en del plugg. Har mycket nu de sista veckorna, praktik 4 veckor också i sommar ju! Ska bli riktigt kul faktiskt.
Underbar bild :) källa

_


WHISTLE


SUMMER


Tisdag

Tisdag,
godmorgon! Förlåt för uppdateringen, men internet har inte funkat i skolan (?) har stängt av sig varje dag vid 19 i lördags. Riktigt skumt, för på helgerna ska det vara obegränsat med internet & veckodagar är det öppet fram till 23. Hoppas att det fixas snart, för det är väldigt drygt! Jaja, vad händer idag då? Har just nu studiehandledning, efter denna lektionen är det lunch och efter lunchen väntar samhällsprov, om brott & straff, väldigt intressant faktiskt. I eftermiddag så har vi 2 timmar hund och sen slutar vi, riktigt gött! Tror att det blir en ganska slapp dag, har dock ganska mycket att göra ikväll ska bland annat ha redovisning imorgon, sjukt drygt. Men men, sånt man får leva med! Nu skall jag fixa med lite saker och sen äta, vi hörs!

"Doris diamant"

 

Skolans senaste föl "Doris diamant" tror inte de har kommit på något namn till henne än, återstår att se! Otroligt söt är hon iaf :)


Nej jag har inte bränt mig..


Pizzamys

Hallihallå,
kom tillbaka till skolan för ett tagsen, har varit i Sätila och käkat pizza med Julia & Oscar, mycket gott. De har tydligen bytt ägare på stället med, mycket bättre service och så. Thumbs up! Nu skall jag och Jennifer sätta oss ner och fixa med smycken, mässan är ju imorgon! Ska försöka lägga mig i tid med - ska upp vid klockan 6 cirkus, har ju helgen hos hästarna. Men det skall nog bli bra, nu måste jag dra mig, annars kommer detta inlägget aldrig att ta slut, puss!
image descriptionimage description
2 armband vi fixat i vårat företag!
Uniquebyyou.se

Helgpraktik + mässa

Hejsan,
har varit lite dåligt uppdatering denna veckan. Men det är sånt som man får leva med ibland! Har haft mycket och göra + haft mycket annat att tänka på, vilket ofta resulterar i dåliga bloggdagar. Vet att jag sagt flera gånger att jag ska ta tag i bloggen på riktigt, men jag orkar inte. Har inte riktigt samma sug som innan, samtidigt som jag blivit mer intresserad i skrivandet. Lite dubbelmoral? Haha nejdå, svårt att förklara vad jag menar, så vi skiter idag. Ja, men annars då? Min helgpraktik börjar snart, fre-sön, samma nästa vecka. Lite segt med 2 helger på raken, men vad gör det om 100 år? Sen imorgon så är det kosläpp på våran skola, vi håller på med en kurs som heter projekt & företagande, så vi ska stå i montrar med våra UF-företag, hoppas att det blir bra! Har nämligen varit lite skit i veckan, samt att vi fick skrapa ihop en monter på cirkus 1 timmar, bra där! Nu skall bara allt gå vägen. Idag tar förresten 3:orna på våran skola studenten, synd att det är så tråkigt väder bara. Nu är det bara 1 år kvar för våran del, lääääängtar! Men nu måste jag kila till stallet, hörs ikväll! Puss
Gammal bild, saknar dig så! Nästan allt var bättre FÖRR.

Sommarvärme?

God morgon,
Sitter i bilen påväg till skolan. Har inte sovit något inatt, kunde inte somna. Men vad förväntar man sig när man vaknar vid 14? Bra där! I alla fall, var skitvarmt igår, vi hade 23 grader som varmast. Galet! Hoppas vädret håller i sig och att solen bidrar med energi idag, för jag kommer verkligen behöva det! Nu är jag strax framme i skolan, hörs sen!

 


Deklarerat √

Sådär, nu var ääääääntligen deklarationen inskickad. Känner mig lite vuxen faktiskt, att jag löste det helt själv! Har inte gjort det innan, så det känns ju rätt bra att jag fixade det på egen hand. Egentligen så skulle jag sova vid den här tiden, men preciiis när jag lagt mig kom jag på att den skulle vara inne SENAST imorgon. Perfekt! Jaja, nu är det fixat i alla fall, ska packa ihop det sista sen ska jag lägga mig. Kanske poppar upp något mer inlägg, annars hörs vi imorgon!

Vad jag saknar er två, mina fina pärlor. ♥


Tisdagsmys

Hallå,
sitter och kollar på Desperate housewives och äter B&J, riktigt gött! Imorgon är det skola igen, har även helgen denna veckan + nästa, plus att det är kosläpp med UF-mässa på lördag. Mycket att göra och lite tid helt enkelt, livet äger ibland! Nu är reklamen slut, have to go! Hörs senare :)
image descriptionimage description


RSS 2.0