Senaste inköpen:

Lite bilder på de senaste inköpen som jag inte hunnit lägga upp.

Beställt √

Någon som har en gissning på vad det kan vara? :D

Ni har väl inte missat rean på Nelly?


PANNKAKSFRUKOST.


Städ..

Halloj! :) förlåt för den kassa uppdateringen, men har inte haft någon blogglust. Har inte speciellt stor nu heller, men ett inlägg kan ju vara bra! Ska strax börja städa mitt rum, ser ut som ett helvete.. Haha! Köpte ju en ny byrå förra veckan och lite stänger som jag ska hänga saker på. Kan ta kort sen och visa hur det blev, tar inga bilder innan städningen för då kommer folk nog avlida.. Haha, hur som helst nu måste jag börja annars blir jag ALDRIG klar, vi hörs kanske sen! Puss
Såhär ser min nya byrå ut iaf :)

Tjäna pengar på din hemsida!

Är du intresserad av att tjäna pengar enkelt via annonsering på din hemsida? Affiliate ger dig den chansen, då kan företag annonsera på din hemsida/blogg.
Du tjänar pengar på onlinemarknadsföring, svårare än så är det faktiskt inte! Det kan knappast bli enklare. Så vad väntar ni på? Sätt igång :D

):


_


Tävling hos Kajsa

Är med och tävlar om en Iphone 4, vit hos Kajsa :) Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Svar på kommentar


Allt finns kvar, sålänge det inte står något annat. Så ja, de finns kvar! Många har visat intresse för just skorna, så det blir budgivning. Lägg ditt bud och håll tummarna! Hoppas du fick ett bra svar på din fråga, hade du lämnat e-post/bloggadress så hade jag svarat med en kommentar i din blogg.

FRUKOST.

Advokado ♥/Macka med ost och Kaffe, perfekt start på dagen. Har dessutom inte sovit någonting, så ännu mer behövligt. Ska ut och rida strax, vi hörs senare!


Bjuder på en fin låt ♥


"NYA" SHORTS

Förlåt för dålig uppdatering, men var väldigt trött igår. I alla fall, jag hade tråkigt inatt och fick mig en snilleblixt.. Hade ett par gamla Replay jeans, utsvängda. Något som jag personligen tycker är skitfult :) tänkte att det var värt att testa att göra dem till shorts istället. Såhär blev i alla fall resultatet:
Jag tycker ändå att de blev ganska bra, för att vara de första som jag "syr om".. Vad tycker ni? :)


Dagens fråga!

Vilken är din favoritglass? Här är mina :)

Vilken är din? :D

Jordgubbar & glass

Nyss käkat jordgubbar och glass, ska kolla film nu och sen sova! Natti ♥

RSS 2.0