Word


Traininginspo


Limousin


Cp <3

Go hard or go home.


Dag 1


Inspo


HAHA!!


Proteinpannkakor

Perfekt start på dagen, nu ska jag göra lite nytta. Ciao!


#timeflies


Trött


Vissla med mig


Varberg


I love you


Mot Liseberg

Hej på er!
Håller på att göra mig i ordning, jag och Matilda skall snart bege oss mot pendeln som ska ta oss till Liseberg. Det öppnar först vid klockan 15 så vi har gott om tid på oss i alla fall. Skönt att det inte är högsäsong nu, för då är det inte så mycket folk där. Alltid ett +, för då är det inte så långa köer. Ska försöka hålla igång uppdateringen under dagen, men vi får se. Hoppas att ni får en fin dag. :)
Bild lånad från Google.
 
 
 
 
 

Inskriven

Sådär, nu är jag inskriven på arbetsförmedlingen. Såg några jobb som jag tyckte va intressanta, får väl se hur jag gör! Vill bli klar med körkortet först så att det är klart, de flesta jobb kräver ju körkort så. Annars då? Matilda kommer hit ikväll o imon ska vi till Liseberg :) hoppas vädret håller för det. Nu ska jag dricka upp min Loka (choklad, som förövrigt var godast av de 3 smakerna Loka likes old school) sen ut i stallet o rida. Höres!!


OBEY


Tisdag

Hej på er!
Kom precis hem efter en uteritt med Pålle. Han lunkade på fint idag med, feels good! Duschade av han när vi kom tillbaka och så fick han beta lite vilket uppskattades. Har hunnit hämta posten med och idag kom min keps, visar bild senare :) nu hade jag tänkt röja undan lite för omväxlingens skull, höres!


Back where I belong

Hallihallå!
Kom hem för en stund sedan, övningkörde med pappa in till Kba och köpte pizza, satan va gott! Har velat ha den där jävla kebabtallriken sen i fredags.. Har hunnit med att rida Pålle idag med, känns jättebra! Han gick på fint och jag skrittade bara, med tanke på att han är under igångsättning igen. På hemvägen blir han alltid hetsig, så då fick jag jobba lite extra. Mitt mål är att få bort det beteendet men det är lättare sagt än gjort faktiskt. Nu ska jag strax bege mig ut på en promenad med Bruce, sen ska jag unna mig att ta det lugnt resten av kvällen + försöka göra lite teori. Ciao


Bananpannkakor

Hej igen!
Nu har jag och mamma avverkat en PW på ca 3,4 km, jätteskönt! Gjorde bananpannkakor som jag precis ätit, jättegott verkligen! Nu ska jag vila magen en stund och kika på days hade jag tänkt! Hörs sen :)


Godmorgon!

Hallihallå!
Ska snart ge mig ut på en PW med mamma, nu börjar allvaret. Har lite planer för idag, bland annat kantklippa med trimmern runt huset och längs ängen. Samt försöka plugga lite teori, har gått ganska bra hittills så får hoppas att det fortsätter så. Ska se om jag kan göra om min design idag med till en sommrigare, den jag har nu är mer höstaktig.. Jaja, vi hörs sen!


Story of my life


Söndag

Hej på er!
Ligger just nu i sängen och försöker få bort min huvudvärk, haft det hela dagen och de vägrar ge med sig.. Igår kollade jag ju som sagt på ESC med Julia, var även uppe hos en av våra grannar och grillade. Riktigt mysigt, en väldigt bra dag helt enkelt. Tyckte det var rätt låt som vann med, så det var kul. Tänkte göra ett inlägg lite senare alt imorgon med lite låtar från ESC som jag tyckte var bra. Återstår att se när! Imorse skulle Julia dra redan vid 6, så vi gick upp vid 05:30 ungefär, lite segt eftersom ESC slutade strax efter 00.. Men vad gör man inte för en vän? La mig vid 07:30 igen pga huvudvärken och sov fram tills 12-13 ungefär, fortfarande huvudvärk då med - så drygt.. Har hunnit med att göra lite teori också, ska fokusera mer på det imorgon. Nu ska jag vila lite, höres!


STAY

Älskar denna låten, så fin.

Påväg hem till mig

Köpte denna i veckan, förhoppningsvis har jag den i brevlådan på måndag alt tisdag. I like it!

I heard you're a player. Nice to meet you. I'm the coach.

Hej på er!
Jag har varit vaken ett bra tag och väntar på att pappa ska komma hem, vi ska nämligen ner till Falkenberg en sväng och besiktiga en veterinäranläggning, spännande! Har hunnit göra lite teori med, fast det är en bit kvar. Tycker det är svårt att lägga upp en plan för hur man ska göra, det funkar liksom inte. Men det är något som får lösa sig haha. Annars då? Julia kommer hit i eftermiddag och vi ska kolla på Eurovision ihop, det ska bli kul. Ska även upp en sväng till grannen och äta grillat. Har inte så mycket annat att dela med mig av faktiskt, vi hörs kanske senare!!
 
 
 
 
 

AND WE DANCED.

 

Beställt √

Skalet beställde jag här.

130508 - FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Knappt en vecka sedan, fan vad jag är bra! Bättre sent än aldrig ;)

RSS 2.0