Godmorgon!

Haft sovmorgon 2 dagar i rad, riktigt skönt faktiskt. Dock så måste man ju gå upp i "normal" tid ändå för att käka frukost och så. Har inte alls många lektioner idag, endast 4 st - vilket är riktigt skönt & välbehövt, slutar även vid 14.30 så det kan inte bli mycket bättre. Annars då? Har inget plugg alls denna veckan, så jävla skönt! Ska in till stan med Jennifer en sväng sen och kika på lite företagsgrejer och kolla efter julklappar. Men nu måste jag kila, ha det fint. Vi hörs!

Saknar


Påååååållie!


Snygga undisar

25 kr/st @ nelly.com, värt!

Saknar hårfärgen


Vill ni göra mig en tjänst?

Vi håller på med UF-företag i skolan, har ni lust att gå in på denna länken och svara på några frågor? Det tar max 2 min och det hade gjort mig riktigt glad.
Säg gärna till ifall ni svarar på enkäten och ifall det är några funderingar så är det bara att fråga!

Klippa kor!

Har lantbruksdjursskötsel nu, vi ska klippa kvigor! Hörs senare, om jag överlever..

HÅR INSPO

we♥it

KAPTEN RÖD ♥

Bild från i sommras :)

Vila i frid Lasse Brandeby

Vila i frid Lasse! Det är många som tänker på dig, tack för alla skratt ♥
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13962189.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13962021.ab
http://www.svd.se/kultur/lasse-brandeby-ar-dod_6648612.svd
http://www.expressen.se/noje/1.2627847/lasse-brandeby-dod
Klicka på länkarna för mer information.

Study high, do the test high and get high scores.

Flitig som jag är så sitter jag fortfarande och pluggar, vill bara att det ska bli tisdag så att detta jävla pluggandet är över sen. Inte nog med det så är det ju även sista delen av nationella i engelska på onsdag också, livet äger? Det är ju dock inget som man kan plugga till som tur är haha! Veckan efter tror jag att det är en rätt lugn vecka, men sen vecka 49 och 50 kommer allt tillbaka igen, buhu. Höstterminen i 2:an må vara den värsta, i alla fall vad jag har hört. Måste fortsätta, vi hörs!
Funderar på att dra ut och rida en sväng, fast det är bara en fundering.. Haha

Saknar min babe, gamla bilder < 333

_


Pluggandet tar över mitt liv

Som rubriken lyder, endast plugg som är "aktuellt" just nu. Hoppas att dessa veckorna går fort så att det snart blir jullov, cirkus 1 månad kvar tills dess. Vi hörs!

Gammal favorit


En tjej med stil

VICTORIA TÖRNEGREN
Klicka på länken :)

STFU

Patetiska människor finns det gott om, det roligaste är dem som tror att saker och ting ALDRIG kommer fram. Så skrattretande, bara ni som förlorar på det :)

100 % Party


UF!

Sitter just nu och smider lite UF-planer med Jennifer, vårat företag är riktigt grym.. Eller ja, det kommer bli det iaf! Nu måste jag kila. Ha det fint, vi hörs! Puss ♥
JAG ÄLSKAR DIG!!! ♥

Colours


Alla bilder är från we♥it :)

People ask me why it's so hard to trust people, and i ask them why is it so hard to keep a promise

Godmorgon solstrålar!
Denna veckan är ingen rolig vecka, har bland annat nationella prov i engelska -.- it sucks, inget man kan plugga på heller ju. Annars så ser det ganska lugnt ut faktiskt. Idag fyller världens bästa Kimberlie år, så kika in på hennes blogg här, här eller här och skriv grattis! Hoppas ni får en bra dag! Pussis ♥

BEFORE I DIE


Glittra till det


P.l.u.g.g.

Önskar att skolan kunde sluta typ imorgon, hade varit riktigt skönt. Sitter och försöker plugga med Matilda, går la sådär. Varför ska det vara så tråkigt för? Hade varit skönt om man bara kunde läsa en text en gång och sedan komma ihåg allting, eller? Aja, tänkte bara slänga in en snabb uppdatering. Ha det fint!

Fruktansvärt

http://www.expressen.se/sport/ridsport/1.2614939/det-mest-tragiska-som-nagonsin-hant
RIP HICKSTEAD ♥

Migränanfall

Hallåå!
Gårdagen var allt annat än bra, hade ont i huvudet när jag vaknade. Men tänkte inte så mycket mer på det, det blev värre för varje timma som gick typ och sen brast det bara. Gud, har aldrig haft så ont i huvudet NÅGONSIN. Sen illamående på det = migrän? Fyfan, tycker synd om folk som har det ständigt, en riktig plåga. Nåväl, vaknade av mig själv vid 05.20, sjukt? Ja, hade fortfarande ont i huvudet, livet äger! Har nyss fixat klart stallet, så nu skall jag fixa mig & sen käka frulle för att sedan bege mig mot skolan. Hoppas att huvudvärken går över, för annars funkar ingenting. Ha en bra dag people, vi hörs nog senare, ska försöka blir bättre. Ciao!
I LOVE YOU ♥

Bilder från igår


Today is the day!

Ska strax åka nu, så himla glad! Får se om jag orkar skriva när jag kommer hem, tar trots allt 3 timmar dit & 3 timmar hem, lång bilresa men så värt det!! Ciao

IMORGON♥

Imorgon så får jag äntligen träffa mitt lilla hjärta igen, snart 2 år sen sist nu. BIG LIKE! ♥

Mycket saker, lite tid.

Har en mängd saker som jag behöver göra, men alldeles för lite tid :( it sucks. Nåväl, har hunnit rida & fixat stallet. Moa kom ju hit en sväng igår, så vi red en liten sväng då & lite längre idag när det var ljust, blir ju tyvärr mörkt så fort under hösten. Nu tänkte jag rensa min externa hårddisk + dators minne, återkommer.. Ciao!

FYND!


Hittade denna när jag var i stan med Kimberlie för några veckor sedan, perfekt nu i vinter & färgen är riktigt snygg! Köpt på Bikbok :)

Mike and Molly!

Låter rubriken tala för sig själv! Ska sätta mig vid tv'n och titta på Mike & Molly, antagligen ett avsnitt av Värsta pojkvänsakademien också, dåligt att det inte kom någon Desperate housewifes idag -.- .. Har förövrigt haft en riktigt bra dag, det behövdes. Ingen mer update idag, vad jag vet i alla fall. Vi hörs imorgon, puss! ♥
Grymt bra serie, någon mer än jag som kollar?

Godnatt!

Ska lägga mig i sängen och kolla på Våra bästa år nu, hoppas på att jag kommer upp imorgon för jag vill inte sova bort hela dagen. Hörs imorgon (tisdag), puss

RSS 2.0