TAGGA!

HEJ!
Sitter i skolan, har precis slutat. Väntar på My sen skall vi dra oss ner mot ica och köpa nötter (a)  Sen möta upp först mamma (få mina pengar oså) sen möta upp bea bärs! Lovely, bussen hem fixa iordning mig, in till stan och sen in till götet! Möta upp anna, kolla på cortegen i göteborg och sen dra vidare! Wiho, mycket som händer. Tror inte att det blir så mycket uppdatering idag eller imorgon, men vi får se! Ingenting är omöjligt! Hoppas ni får en bra valborg, så hörs vi! (:


så! ♡

Har precis duschat, var ute lite längre än väntat med michelle ;p försökte få tag i hennes kaniner också, men total failade haha! Skall strax fixa håret dvs föna, platta & så - då blir det inte lika mycket att göra imorgon (y) efter det skall jag faktiskt sova, fick ju inte så mycket sömn inatt <: see ya.

TAGGA VALBORG!
Har ni några speciella planer för imorgon?! (:


Söt fjäril som jag rädda för någon vecka sen <:

skall ut..


ny musik!


Eminem - Despicable


B.o.b ft T.I - Bet i


T.I - I'm back


Ken ring & Tommy tee - Helt jävla beng


Lloyd banks - Always made it




Ny musik och den gillas, enjoy!


sen..

God morgon! Vaknade nu, vilket innebär att jag började för 5 minuter sen.. Suck, somnade inte förens halv fem inatt heller. Well, skall fixa iordning mig och sen ta bussen vid nio. Later!

home again.

Stack ut och gick en sväng med Michelle, var längesen vi träffades (även fast vi är grannar) har väl varit lite si och så mellan oss, men nu är det som vanligt igen iallafall. & Skönt är det, blev en hel del snack om allt och ingenting, sånt man behöver då och då, det gillas! Tänkte ta tag i att svara på lite kommentarer och sen kolla på en film, skall försöka fixa min ipod också (!!) men då måste jag gifta den med datorn -.- suck, nog bara folk med ipod's som fattar haha! Krånglig skit iallafall. Later!

Tävling!


Är med och tävlar hos Isabelle om söta örhängen från mihi.
Var med du också :)




ni har väl inte..





Ett urval av vad som finns, dom säljer ut väldigt mycket saker och det är riktigt billigt också! ;)
Först till kvarn som gäller, så är du sugen skall du nog beställa snarast för det går som smör!

tjudilu.

Kom hem runt 13.30, somnade nästan på bussen - knas.. Så gick och la mig direkt och vaknade nu! Bra där, skall kunna sova ikväll också, lär väl få se hur det blir med den saken. Med andra ord så har det inte hänt någonting idag typ, träffade bea en sväng ;} tog en cigg och snacka lite innan bussen kom. Fick sluta tidigare pga något (?) men det är väl inget jag tackar nej till, men jag har lite och stå i innan klockan blir alldeless för mycket, så vi hörs lite senare istället! Pusss.

Skolan!

Hellu (: har precis gjort nationella, orkade inte kolla på den filmen i rummet brevid (för jag fick sluta när jag var klar) hihi, det gick faktiskt ganska bra! Eller aah, det kändes bra iallafall och det är huvudsak. Well, blev lite knas igår men antar att det har löst sig nu. Vi hörs sen! ♥



Förändring? :]

dags för..




Yes, efter det blir det cougar town och sen skall jag hoppa i säng. Är trött redan nu, måste komma upp i tid imorgon också! Håll tummarna för mig på nationella. Puss & Godnatt.

upd;

Engelska nu för full rulle, hittade gamla nationella på skolverket.se, riktigt praktiskt! hihi, smart som jag är. Måste dessvärre lämna datorn helt, annars koncentrerar jag mig inte. Later!

Ida var den första som gissade rätt! :)


Petter - fast för evigt


dags för käk.

Yes, skall käka nu! Kyckling såklart - finns inget godare hihi. Efter det blir det engelska fram tills 20-21 tror jag, will se. Vad händer klockan 20 eller 21? Första personen som gissar rätt får en länk.

_




ni har väl inte missat..



Gå in och anmäl er till den här :)

ännu mer..


Har fått gjort en del, men har faktiskt ganska så mycket kvar. Hade planerat att göra lite annat idag också, men ser faktiskt inte ut som att det kommer finnas någon tid över, yeye inte finns inte mkt att göra.. Får bita ihop och göra så gott jag kan & hoppas att det går bra på provet imorgon.

PLUGG!


Måste sätta mig och börja jobba med engelskan nu, uppdaterar så fort jag har tid.


sängen kallar.

Yes, börjar bli riktigt trött och har fortfarande ont i huvudet.
Vi hörs imorgon.

Kollade faktiskt på förkväll innan, såg att Kissie skulle vara med och att hon skulle visa sin "riktiga" sida, tyckte faktiskt att hon skötte sig riktigt bra, hon är verkligen två helt olika personer (iallafall ur min synvinkel) alla tycker olika! Men det är min åsikt och den står jag för. Har dock inte sett så mycket av henne på tv, hade varit kul om hon var med i bella & tyras show faktiskt!



Söt bild ifrån inspelningen, kirrade den här!

jag är ledig imorgon!

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=18970
Bli medlem, gratis skor! Vem tackar nej? :)

WIHO! ja, jag är ledig imorgon (eller ah har hemuppgifter) kanske hur gött som helst! Skall bli ganska så skönt att få sova ut, men måste gå upp i hyffsad tid ändå. Måste faktiskt jobba med engelskan, nationellt på onsdag så. Well, skall kika igenom lite kommentarer & försöka fortsätta i ps med två headers, sen blire väl film & bara ta det lugnt. Vi hörs antagligen lite senare!



Gammal bild - början av 07 inga piercingar.

csi!


Yes, så vi hörs lite senare! :) Om inte så hörs vi imorgon.
Favorit i repris, så SNYGG!
Eric Szmanda




_





H U R S N Y GÄH A N I N T E ?
Joel kinnaman

Vilken är snyggast?




Söt sommarklänning ifrån H&M.
Lite annorlunda, men söt.

no myself tonight

Ny låt med Christina Aguilera - Not myself tonight.
Riktigt bra låt faktiskt, lyssna & njut.





V A D  T Y C K E R  N I ? (:


eenie meenie.



Sean kingston & Justin bieber - Eenie meenie.
Galet söt låt, riktigt bra.


googlad.nu

Hur många gånger i månaden googlas ditt namn? Inget jätte intressant men kan vara kul att veta ;) Wiho, kom hem för en liten stund sen - gick hem från g-skolan, alltid lika skönt! Skall pyssla om acke lite nu och sen lägga mig och kolla på en film & efter det antagligen ta en powernap! Har fortfarande ont i huvudet får hoppas att det går över. Blir att ta det lugnt ikväll bara, typ tv och så!



Oj..

huvudvärk.

Hej!
har precis slutat, skulle egentligen ha idrott efter lunchen men måste hem och fixa lite annat så fick ledigt. Måste plugga ordentligt idag, har nationella på onsdag ju. Sen fick jag hemuppgifter till imorgon - awesome! Skriver mer lite senare när jag har något vettigt att komma med, har fortfarande ont i huvudet sedan igår. Det gillas inte, galet jobbigt bara :|.. Pusselipussss.


_


Hörs imorgon, god natt.

Sådär!

Nu är hästen på G hem mot lidköping, yuri fick på honom efter drygt en timma. Allt som allt har vi försökt att lasta i typ 5 timmar, rätt sjukt ändå. Well, skall duscha & kolla på Gossip girl (spelade in den) sen skall jag faktiskt sova, är hur trött som helst. Tur att jag har sovmorgon imorgon iallafall.



Redrama - Du


-.-

Det har gått drygt 3 timmar om inte mer.. Och hästen är fortfarande inte på. Nu är hovslagaren här iallafall, hoppas verkligen att det löser sig snart - börjar tycka detta är riktigt obehagligt. :(



jag saknar dig
Q


snygga byxor från..





V I L K A  V A R  S N Y G G A S T ? :)

Gossip girl.

Skall snart sätta mig och kolla på gossip girl - älskar det programmet. Efter det blir det plugg, dusch och sen sova. Äckelskolan imorgon igen, får bita ihop. Vi hörs mer imorgon, ha en bra kväll.
[EDIT] får se ifall det blir några fler uppdateringar, men troligtsvis inte.


Bild från google, snabbredigerat i ps av mig.

update.

Har försökt lasta honom i en timma, snart två. Ingenting funkar, puuuuh. Känns taskig att säga det men det skall bli skönt att bli av med honom nu, han kommer att få det bättre & få mer tid, det är ju det han behöver. Well, hatar allt som har med transporter att göra - bara äckligt, hoppas att han går på snart. Allt med vetrinären gick fint iallafall, så det är ju tur. Blir så irriterad och trött bara..

suck..

Mårten skall ju åka hem idag.. Och vad har han gjort? jo han har skadat sig.. igen -.- tycker det är tråkigt, speciellt för den nya tjejen som skall ha honom på foder :/ distrikvetrinären är påväg iallafall, hoppas att det inte är illa. Skriver mer lite senare, mycket att göra nu.


Hej!

Har faktiskt fullt upp, anledningen att jag inte har kunnat uppdatera någonting. Mårten åker idag som sagt, så håller på att packa ihop alla hans saker. En del förändringar som sker överhuvudtaget just nu, men inget som jag känner för att berätta atm. Måste dessvärre fortsätta, ha det så bra så länge. Så hörs vi lite senare, då jag antagligen är på bättre humör också! Pusselipuss

_


Gud är verkligen skittrött! Sen är jag proppmätt :| usch, hatar faktiskt denna känslan.. Man mår bara illa, uscha. Well, tänkte kolla på en film - så att jag inte vaknar mitt i natten för det blir bara jobbigt! Mårten åker hem imorgon, så får se hur jag är imorgon. Tycker ändå om honom, men hans personlighet & såpass ouppfostrad och elak som han är, så har jag faktiskt inte den tiden som han behöver att ge han.. Visst det är tråkigt och jag kommer att sakna han, men han behöver mer tid och jag kan inte ge honom den. Slutpratat om det, skall starta filmen nu! Hörs imorgon.


bikinis från..


HOT OR NOT?


Vilken är snyggast? ;)
Bea älskling som fixat den fina bilden!

Edit:
Men nu skall vi sova, skall upp vid halv sju/sju imorgon, blir studiebesök på plönninge! Vi skall möta Natta i fjärås vid 9 typ! Sen vara i Halmstad vid 10. Sov gott readers, för det skall jag. ♥

från nelly.com

Fick mitt paket idag, jävligt snabb leverans måste jag säga! - i like. Men byxorna var inte som jag förväntade mig, en storlek för små :/ så skall skicka tillbaka så att jag får ett par som passar - låter ju ganska logiskt haha. Så det löser sig nog. Tänkte iallafall lägga upp en bild, enjoy.



Jag är nöjd!

ang header..



Vinnare av headerutlottningen är: Jennifer
Stort grattis!

God morgon!

Vaknade för ett tag sen, bea sover fortfarande - hihi, vågar inte väcka henne för hon var jätte trött igår (a) Well, vet faktiskt inte vad vi skall hitta på, antagligen så sover hon här ikväll igen - mys. Skulle varit en fest hos N, men jag orkar inte dra dit ;p sen så skall jag upp tidigt imorgon så det hade inte funkat ändå! Men nu skall jag käka frulle, talk to ya later. Pusselipusss babes. ♥

god natt!

Huhu, skall lägga oss och kolla på en film! vi hörs imorgon. ♥

bea..


Och här sitter jag och skriver :} wä, blir en riktig myskväll bara! Sånt behövs lite oftare, oh yes. Skall svara på innestående kommentarer så hon kikar dh så länge ;p well, vi hörs imorgon! ♥


söt!

medans..


Så skall jag börja fixa mat så att det är klart tills hon kommer, mamma & pappa kommer snart också - vem tycker inte att det är skönt att maten är klar när man kommer hem liksom? ;) precis, blir väl i vanlig ordning kyckling HAHA :D är beroende - kommer nog alltid att vara, det godaste som finns.. Våga inte säga något annat (a) well, måste slita mig NU annars blir jag aldrig klar, pusselipuss. ♥

Hellu!

Hej (:
Börjar bli en vanlig rubrik, men rubriker är väl inte riktigt min grej kanske haha. Har precis ätit mellanmål/lunch, kom hem för en halvtimma sen på ett ungefär. Gick hem i vanlig ordning med min bror - så skönt så, gick lite snabbare idag så vi var hemma vid halv exakt! Awesome. Bea bärs kommer ikväll, vet dock inte när men runt 18 någon gång skulle jag nog tippa på (: så det blir en riktig tjejkväll - riktigt mysigt. Jaja, skall dricka upp mitt kaffe och svara på kommentarer! Later. ♥


Ny låt med Mange Schmidt - Allvarligt talat, me like.


nationella.

Hellu!
Har haft andra delen av nationella nu, fyfan säger jag bara.. Inte för att det var speciellt svårt, men vilka cp uppgifter.. gjorde 6 st av 9 iallafall, helt okej för min egen del. Då har jag iallafall gjort mitt bästa. Well, vet inte vad vi har för lektioner efter lunch! men det är sånt som märks, har lunch om 20 min på ett ungefär, skall nog svara på lite kommentarer oså då, finns ändå inget annat att göra.


god natt.

Skall strax beställa lite saker från nelly med pappa, har ju ingen aning om hur man gör så det är lika bra att han hjälper mig! Skall faktiskt ta och nana efter att vi har fixat det - är riktigt trött, så det är lika bra att sova. Har nationellt prov imorgon direkt på morgonen, helvete -.- kommer inte kunna ett piss, så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag skall göra! :/ får hoppas på det bästa bara. Jaja, skall inte babbla allt för mycket - blev en liten död uppdatering ikväll märkte jag, men har snackat i telefon ganska så länge - så blev lite changed planes med allt, sry. Uppdaterar mer imorgon, pusselipuss. ♥

hiss eller diss?




Tacksam för svar, bud på att köpa alltså.


hemma igen!

Gick från g-skolan med oscar (min bror) riktigt skönt. Kom hem för typ en timma sen men har käkat oså, så nu kommer uppdateringen :] .. Vilka idioter det finns egentligen, hade det varit lagligt att skjuta någon så hade jag gjort det nu. Aja, skall kolla grey's anatomy hörs senare! Pussss

Din domän funkar inte :/ så, jag kan inte svara. (skriv igen om du ser)


skoskoskolan.

Hudilu.
Sitter i skolan och har lunch, har svarat på alla innestående kommentarer! Men det lär väl vara fullt när jag kommer hem igen haha. Men det är sånt som gillas så fortsätt med det ! Funderar på om jag skall lämna ut lite fler cv'n innan jag drar hem, för det är bättre att lämna på förmånga ställen än för lite, eller hur? :) får se hur jag gör, det blir nog bra på något vänster (a) Iallafall, skall kolla igenom min engelska lite -.- fick reda på i måndags att det kommer nationella NÄSTA vecka! Later. ♥

Är med och tävlar om ett par örhängen HÄR !
var med du också :)

och jag har missat bussen -.-


Vaknade för några minuter sen, haha vad b det lät. Har iallafall missat bussen -.- buhu, min lärare kommer inte att bli glad på mig.. Men jag tar nästa, så mycket kan jag inte säga att jag missar! Great, skall pilla i mig lite frukost och sen skall jag börja göra mig iordning. Ligger något efter med att svara på kommentarer, så skall försöka ta mig i kragen och fixa det sen! Fick utlämnat 3 cv'n igår :D skall antagligen försöka lämna ut lite fler idag! Sen är det bara att hoppas på det bästa! Later. ♥

Tävling hos JLicious.blogg.se!

Jag är med och tävlar hos JLlicious om smycken (klocka) från Aldora.se
den som vinner får själv välja färg på klockan, var med du också!



Jag skriver mer imorgon, för jag måste plugga -.- kisses.

happyland


Har fixat klart mina cv'n, visade dom för min lärare innan och han tyckte att jag skulle ändra lite, han är ju ändå lärare så han borde ju veta sånt! Så lite små ändringar och nya underskrifter, så dom är klara att lämna in imorgon - PUUUUUURFEKT! Linnéa babe skall även sova här imorgon - riktigt mysigt, ha en mini tjejkväll och bara prata om allt. Det var riktigt längesen vi gjorde något så det kommer att bli riktigt trevligt! Slutar halv tolv imorgon, så skall försöka lämna in cv'na efter det, så att vi kan ta 14.30 bussen hem iallafall - lagom tid typ och man hinner göra lite mer! jaja, har hunnit kolla på CM från i torsdags och ett avsnitt av Lword ifrån i måndags, så nu ligger jag inte så mycket efter ;) tänkte svara på lite comments, vi hörs antagligen lite senare! Pusselipuss


Halv ny låt från Amanda jenssen, rätt okej ändå. :)


i'm to cool for school

Hellu (:
Har precis käkat lunch, så nu är det lunchrast. Skall försöka lämna in mina cv'n i eftermiddag också - perfekt! Tänkte bara göra en snabb update, så vi hörs lite senare tiep. Pusselipuss!

tävling hos dennism.se


Vi hörs imorgon! ♥

Är med och tävlar om en androidtelefon hos dennism
var med du också :)




gossip girl.

Har precis kollat klart på GG, skall strax ut och ta in hästarna & kaninerna, sen fixa lite saker tills imorgon. Har suttit och pluggat på engelskan, men det går ju inget vidare - den sög ju. Får fixa det imorgon i skolan, skall försöka lämna ut lite cv'n imorgon också, får väl hoppas att någon nappar! skall svara på lite comments nu, vi hörs lite senare! Är inte på så bra humör atm.. Puss. ♥



Bild från _ & text av mig.

läs innan du kmtr.


Har precis fixat klart i stallet, fick även göra rent HELA sadelkammaren för att det är två grisar som bor där inne -.- (mina kaniner) för dom som inte fattar HAHA! låg spån över hela golvet, bakom buren - tja lite överallt, men nu är det rent och glad är jag för det. fick ta och dammsuga upp allt - orka att stå och sopa upp allt? nah inte direkt. Skall sätta mig med engelskan alldeless snart, måste få mitt G där - annars blir det inget plönninge. Är fortfarande osäker över mitt val, men jag har ju tid på mig så får se lite. Engelskan och matten är det jag har kvar, om jag får G på nationella så är jag godkänd i matten iallafall! vet inte om jag skall ha engelska nationella, men det är ju sånt som märks. Men eng & matte är väl dom som jag har svårast för typ, så får ju bara hoppas på det bästa! Fick med mig ett häfte hem med engelska iallafall, så skall sätta mig och jobba med det! Skall nog dra ut en sväng med hundarna sen också, skall vänta tills mamma kommer hem bara (: så tråkigt att gå själv. ♥

godmorgon / god morgon


Sovit gott? det kan jag säga att jag har iallafall! somnade rätt snabbt igår vilket är väldigt ovant men otroligt skönt. Kommer nog komma i säng bra ikväll så att jag orkar upp imorgon tummen upp för det (y). Sitter och käkar frukost nu, skall snart gå ut och fixa stallet så att jag har det gjort :) då blir det lite mer fritid till annat. Kommer bli en "ta hand om mig själv dag" tror jag - riktigt skönt! Skall försöka ha bättre uppdatering idag och för resten av veckan :) Vad skall ni göra idag?


_



Har inte hunnit kolla på någon av dom än ;o har hållt på att fixa med massa annan skit istället, typiskt mig! fast pappa har ändå snott tv'n, så kan inte kolla som det är nu ändå ;p funderar på att börja jobba på en ny header - en mer välarbetad typ.. Men jag orkar inte göra det nu haha. Skall ta tag i att svara på lite kommentarer och vara social på sms, drar en vinnare av header för imorgon - orkar inte göra det idag, gör det via random.org btw. Ha en fin kväll people!

GODNATT. ♥

tv för min del.


Har missat en hel del program under veckan, för det har varit så mycket annat som har hänt. Har spelat in dom serierna som jag inte har hunnit kolla, så har tänkt att sätta mig och göra det nu! Skall svara på lite kommentarer först, blir det ingen mer uppdatering så får ni ha en bra kväll! ♥



GREYS ANATOMY LWORD CRIMINAL MINDS
bilderna är från google, men "kollaget" har jag gjort.

musik!



Rebound - Hurricane (rabih och eddie från idol)


Sms music - Vi röjer ditt place nu



The dream ft; T.I - Love again



Britney Spears - Dramatic




bilder ifrån veckan




Klicka på bilderna för att få dom större :)



Det här kallar jag bra musik. ♥


pigga och glada?

Hej!
Har precis käkat frulle och kollat lite runder på datorn, nice. Vaknade vid 11, jag som ville ha sovmorgon :| aja, antar att det blir lättare att somna ikväll då iallafall :) har inga som helst planer på vad jag skall göra idag, funderar på att ringa idisen och kolla om hon vill hitta på något! det är egentligen fest ikväll, men jag orkar inte. drar en vinnare av header sen också, håll utkik! ♥

Fanny

nattinatti!

Hellu, tänkte bara kika in och skriva godnatt.. Är riktigt trött / sliten, mina ögon åker igen hela tiden så dom är inget att lita på.. Dom är röda som jag vet inte vad också, riktigt störigt! skall ta mig en sovmorgon imorn, så vet faktiskt inte när det blir uppdaterat! sov gott sötisar. ♥


Henok Achido - high on life (when the drugs don't work) ♥


i'm home!

Sådär! Har varit hemma ett tag, men fixade iordning stallet oså innan jag sätter mig vid datorn, lite viktigare faktiskt. Iallafall, vi slutade lite tidigare idag - drygt 1 timma, var väl mest pga nationella. Mamma hämtade mig och my, vi drog till freeport. Så nu har jag med mig lite grejer hem (a) najs! Mamma släppte oss vid g-skolan, så vi gick därifrån - älskar att gå riktigt jävla underbart, speciellt i detta fina väder!! Skolan heter inte g-skolan, utan säger jag vad den heter så vet ju alla vart jag bor - haha känns väl inte så nödvändigt, inte för att det är något viktigt eller stort, men det har ändå inte alla med att göra. Nu tänkte jag sätta mig och svara på lite kommentarer, later ♥

Värmdeskydd Get in style 69 kr
3 Nagellack Claudias 25 kr
Nagelfil Claudias 19 kr


Veckans blogg
Fanny

nationella.

Hej! Har suttit och skrivit nationella, blev precis klar typ. Gud, b-delen var ju inte att leka med, förstog typ ingenting så den sög ju, aja det löser sig säkerligen! Well, min lärare fick ett utbrott för att jag inte ville fortsätta med b-delen, försökte förklara att jag inte förstog och han får ju inte hjälpa mig, så vad skall jag göra? sitta där och bara se ut som en idiot? nej tack.. det kommer fler prov! aja, så det ligger till. Det är fredag idag, hur skönt som helst kanske? jag skulle varit med bea, men det blev inget.. så nu vet jag faktiskt inte vad jag skall hitta på, visst så orkar jag väl inte göra så mycket - yeye.. Får ta det som det kommer, blir nog mer uppdatering än vad det har varit i veckan iallafall! men nu skall jag svara på kommentarer, vi slutar snart så måste blir klar! later babes. ♥

Fanny

godnatt

Blev ju inte så mycket sömn inatt, så får ta igen det idag istället! Kass uppdatering från min sida, so sry. Men har inte haft tid med datorn och har fixat med en massa annat, kan ju vara bra ibland med att inte bara sitta och häcka 24/7 vid datorn? menar man blir bara fyrkantig.. Men nu skall jag ta och gå ut en sväng med hunden, sen sminka av och sova! Svarar på kommentarer imorgon! natti. ♥





Två riktigt bra låtar, lyssna och njut. ♥

Fanny


skolan!

Hellu, har haft fullt upp hela dagen faktiskt! Bea hängde med mig till skolan, visst blev det lite knas med lärarna -.- dom skall alltid ha något att hacka på, men det löste ju sig i vilket fall - bra! lunchen är snart slut, så då blir det att fortsätta med matten - det är nationella imorgon, så jag måste se till att klara det faktiskt! men det skall nog gå bra, hoppas jag! någon mer som har matte nationella imorgon? (vi har niornas prov för detta året) i och med att jag går på iv -.- well, har iallafall jobbat med matten HELA förmiddagen - utan att ens slänga en blick åt datorns håll, jag är duktig haha! påtal om helt annat, fixade klart Jennies header igår med bea också, klicka HÄR för att komma till hennes blogg, skriv gärna en kommentar vad du tycker också ;) men nu måste jag faktiskt fortsätta, jag uppdaterar när jag kommer hem! skall försöka ta lite bilder idag också. ♥

Fanny

med bea babe! ♥

Är med bea ♥ nu, har precis kollat på Desperate Housewives :} vi skall sätta oss och pilla med Jennies design! :} blir nog mest tjejsnack, fransk manikyr och mys ikväll bara! Sånt skulle behövas lite oftare. så det blir bättre uppdatering imorgon sötisar! så ha det så bra så länge. ♥

OCH den som vann veckans blogg är..



Grattis fanny! klicka på bilden för att komma till hennes blogg. ♥

hellu!

Kom hem strax efter halv fyra, gick från g-skolan idag igen - otroligt skönt, dock gick jag med bror min hem idag (y) fixade stallet nästan omgående när jag kom hem - så slipper jag att göra det sen när bea är här :) smart drag hihi! har haft fullt upp tills nu <; så det är ibland, fick vänta 1 timma i skolan på bussen också (n) får göra det typ varje dag, så det suger ju -.- well well, skall utse vinnaren i veckans blogg lite senare också, så rösta på den du tycker förtjänar det! ;) eller din favorit rättare sagt, nu måste jag rycka mig i kragen och svara på lite kommentarer! Later.




mårten & acke.







© foto & redigering av mig.

i miss you.

LÄS GÄRNA IGENOM INLÄGGET INNAN DU KOMMENTERAR. Sitter och svarar på lite kommentarer, har precis käkat - kyckling med stekta morötter ofc, så jäkla gott. Skall snart sätta mig och kika lite på tv, kommer ju många bra program idag så, måste komma i säng i tid också - skola imorgon igen, usch fy och blä. Vem uppfann skolan? :( väldigt onödigt iallafall, eller visst det är väl bra, men man skall fan orka också.. yeye, tänkte bara slänga in en update, hoppas ni får en bra kväll! :}



Sitter och kollar igenom gamla bilder, gud vad jag saknar min älskling.
Definitivt den absolut bästa hästen jag har haft, älsklings Trolle.

Vila i frid bäbis ♥


Hellu!

Kom precis hem, valde att gå från G-skolan istället för att ta bussen, tog ca 40 min så varför inte? + att det är sol ute! åh, riktigt skönt :) är runt 15-16 + grader ute - kan inte bli bättre ;) skall ut och fixa iordning åt mårten nu, sen skall jag käka (: vi hörs lite senare, blir nog roligare update då!



Mortenzie.


skolan..

Hej, blev ingen mer update igår sorry babes. Men jag slockande :| var galet trött, är lite chockad att jag är vaken nu HAHA eller egentligen inte, mer att jag orkade gå upp <; är ju alltid så varmt och skönt i sängen, men ändå måste man gå upp - suuuuuger, vill ha helg nu! vet dock inte vad jag skall hitta på i helgen, har ju aldrig någon planering vilket jag tycker är skönt. Fast det kanske är något jag borde fixa, ha lite mer rutiner och så! Men det är ett annat problem som jag inte behöver tänka på eller fixa nu ;) sitter i skolan iallafall, vi börjarde för 3 min sen så nu måste jag rusa, vi hörs sen!

GLÖM INTE HEADERUTLOTTNINGEN!

inlägget under..


Jag just nu..


Now you see it - pitbull


header utlottning?

En runda med klara ändå - en helt okej runda, har inte riktigt suget så det är la sådär.. Fixade iordning stallet oså också, så nu är allt klart. Har precis fixat käk så sitter och äter ;p låter väl ganska logiskt, aa. Blir äckelskolan imorgon iallafall, var ju studiedag idag (y) rätt gött.


Ett försök är det värt, så kom igen och var med.
Kommentera i DETTA inlägget "jag är med", länka sen tävlingen på din blogg.
Drar en vinnare i helgen :}


+ 15 °C

Skall ut och fixa stallet med klara, sen får vi se vad som händer :) blir kanske att rida, men det får vi se. Solen skiner för fullt, runt 15 + riktigt jävla härligt måste jag erkänna! så sitt inte vid datorn utan dra ut i solen och sola lite eller bara sitt och njut! :D Datorn tar upp så mycket tid, så ta er en liten stund och dra ut i solen! Jag uppdaterar när jag är klar, eller ja när jag kommer in igen. ciaooooo!


morsning korsning

Hellu :)
har studiedag idag, ganska så skönt. Somnade vid halv fyra inatt, men ändå gick jag upp vid 11 :} woho, det är najs för det trodde jag inte att jag skulle orka ;p sen är jag ändå ledig så det hade ju egentligen inte spelat någon roll om jag ville sova längre.. Har inga planer alls idag, så inte så mycket att tänka på :) ganska skönt! funderar på att ringa my och kika på ifall hon vill gå en sväng, hade ju varit nice. Men, så ligger det till vi hörs lite senare! För jag har lite att stå i.

Funderar på att ha en tävling, mer om det lite senare.


Sveriges blivande stadsminister (v)
Beatrice "Bea" Bärsen Veronica Holm

du är äkta, jag älskar DIG!






finish!

Min blogg är klar, vad tycks? :)
min första som är gjord i cs3, rätt nöjd faktiskt för att vara första gången.


Hiss eller diss?


headern är snart klar.

Min header är snart klar, så jag lägger upp den så fort den är klar :) bea älskling som hjälper mig med den, har fixat photoshop cs3 :] wä, men bara en trail version tills vidare, men det löser sig! :} yeye, har varit med bea babe hela helgen - en typisk tjej helg bara vi, riktigt mysigt! :) men skall fortsätta med det vi/jag håller på med, vi hörs lite senare :) hoppas att ni får en bra söndag för det skall jag!


omgång 2 i veckans blogg.

Dom 3 som gick vidare var

sofieofsweden
fannyhedbergwastesson
e960212

Tävlingen avslutas den 14/4 på onsdag med andra ord.
Så rösta nu så att det är din favorit som vinner..

NR 1



NR 2



NR 3




tävling hos daniela

Hellu.
Har varit med bärsen sen igår (B-E-A) stack och hämtade henne vid bussen, den går ju inte hela vägen på loven -.- men men, det var ju en liten promenix så inget man skall klaga på ;) där är också anledningen varför jag inte har uppdaterat, för jag känner inte för att sitta vid datorn på det sättet när jag är med någon, bara att acceptera.. Tror inte att det var någon som dog ändå så (y) well, vi sitter och försöker få iordning på ps, men det går väl lite sådär.. Aja, skall försöka svara på lite comments ;) hörs!

Är med och tävlar om ett presentkort på 100 Kr hos Daniela!
Så gör som mig och var med du också :}
Klicka HÄR så kommer du till tävlingen !


hellu

Sitter och försöker fixa ihop ps, har inte hänt så mycket idag.. Bea bärs kommer hit lite senare, mys och så ohja! men jag måste fortsätta tänkte bara kirra en uppdatering


nytt


Skall först fixa ny design, måste fixa mitt photoshop så att jag kan fixa en ny header, nya kategorier på bloggen och en ny inriktning tror jag. Kommer väl mer om det senare när jag har börjat göra iordning, kommer nog komma med mer tips.. Hoppas också att jag skall kunna starta lite tävlingar framöver. Så, så ligger det till. Kommer nog komma fler saker, men jag vet inte just nu det kommer med tiden. Men nu vet ni!

Vore kul om fler mailade in spotifylistor ;)



natti

Skall lägga mig i soffan och glo lite på tv, antar att detta blir mitt sista inlägg för ikväll. Vi hörs lite senare eller imorgon :)


hey soul sister



Inspiration
Bruden har sån skön stil - i like.

Hey soul sister


@ home.

Hellu. Kom precis hem, har varit i stan hela dagen.. Puh, är rätt trött nu faktiskt.. Har skit ont i huvudet, så funderar på att ta en powernap och sova ett tag, fast tvek - för då kommer jag ju inte somna inatt -.- får se vad som händer, tänkte slänga upp en bild på vad jag köpte idag iallafall (min kamera är värdelös) så klaga inte på kvaliten :D



Nötter kan man ju inte kalla "shopping" haha, inte cigg heller iofs -.-
men ansiktskräm, nötter, värmeskydd, cigg, äpplecidervinäger tabletter, ett par mjukisbyxor & ett nagellack (är dock inte med på bild) fick bytt mina byxor också.


in mot stan..

Skall in till stan nu med mamma, skriver mer när jag kommer hem.
Vi hörs lite senare!

GLÖM INTE VECKANS BLOGG?
dåligt med röster.. :/


god morgon!

Hellu..
Har precis vaknat, är fortfarande galet trött så fattar inte varför jag gick upp -.- haha.. Men skall in till stan om ett tag så måste ju fixa lite annat innan dess.. Skall dit med mamma, skall reklamera ett par byxor - eller vad det nu heter, hade dom i knappt en månad innan dom gick sönder -.- så det skall fixas, sen handla oså! :) Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, blir kanske att träffa Linnéa en sväng, sen ut och gå i eftermiddag med mamma iallafall. Men skall käka frulle nu. Later!

Har fått in en spotifylista nu :D jätte kul,
men du som skickade den, skriv ditt bloggnamn till min mail så att jag kan länka dig ! :D vill du också skicka in din spotifylista? maila mig och döp mailet till "spotifylista" :)






stänger ner..

Datorn nu, är rätt trött och har faktiskt annat att göra än och sitta här hela tiden.. Skall börja ändra lite i designen imorgon, funderar på att fixa ihop en ny header också men får se imorgon, måste få igång mitt photoshop först så.. Yeye, se till att ha en bra kväll sötisar, för det skall jag! ;) så hörs vi imorgon. Pusselipuss

Daniela tipsade om spotifylistor, är det något intressant?
skicka din lista till min mail isåfall, slänger upp adressen dit nedanför.
DÖP MAILET TILL "SPOTIFYLISTA", ELLER "SPOTIFY" så jag vet vad det handlar om.



dags för käk!

Yes, skall fixa mat till mig, bror och pappa :) mamma jobbar sent idag, så hon kommer hem ikväll någongång! skall fixa kyckling - min favoritmat! (a) till vet jag inte vad det blir än, nudlar eller något? blir nog bra på något vänster (; ikväll blir det att kolla på grey's anatomy, blir säkert något annat också, det får komma som det kommer! men nu är det dags för käk, hörs senare! Pusselipussssss


gammal bild, hade rosa lugg på den tiden haha var iofs för en dag från början, men det var fett svårt att få bort det så det är nog ingenting jag gör om ;) jag, angelica och emma iallafall. saknar våra tider något enormt, loveu girls.


dress of the day





Ni har väl inte missat den söta klänningen från bubbleroom som är dress of the day? damn, något annorlunda men riktigt fräck faktiskt. Dress of the day : dom sänker priset så är det en ny klänning varje dag, väldigt bra faktiskt (; det är alltid samma pris också, 149 kr. Det är faktiskt inte mycket pengar för en snygg festklänning ;) man kan ju ha den till vardags också. Klicka på bilden så kommer ni till sidan ;)


wwwait

Blev visst en liten uppdatering ändå (; skall snart dra och möta my! Sitter och väntar på henne, för vi skulle dra vid 17 typ.. Sitter och kollar på avsnitt 3 av bella & tyra show, riktigt rolig haha.. Skall kolla avsnitt 4 när jag kommer hem sen.. Avsnitt 5 kommer ju imorgon, oups redan torsdag imorgon :| bara några dagar kvar på mitt lov nu.. Fy, vill ha längre lov.. Men snart är det sommar, så då är ju det problemet löst ;) wä, men nu måste jag dra :) kommer roligare update sen tror ja ;) pusselipuss!




:D:D:D

MIN DATOR ÄR FIXAD, ÄR NOG VÄRLDENS GLADASTE JUST NU! :D
wääää, stort tack till min kära bror :) skall iallafall ut med my om ett tag, så blir nog inte så mycket uppdatering innan jag drar.. utan blir nog mer efteråt! har inte mycket att säga nu heller så, haha men vi hörs lite senare! Pusselipuss


Ludde älskling'







F a v o r i t e n



hellu!

Vaknade för ett tag sen, sitter här och käkar frukost! (; mumsilimums, ohja. Skulle ha dragit in till stan och träffat bea, men då är det ju så att bussarna går annorlunda när det är lov, så den går klockan 17.22? haha vi skulle ses på dan, så det gick ju rakt åt helvete.. Störande, västtrafik kan suga min.. gah, blir så jävla irriterad, för det är alltid någonting. Aja blir väl att typ ta det lugnt idag OCKSÅ.. Funderar på att slå en pling till my och dra ut och gå, bara prata och ta det lugnt. Men det är alltid lika mysigt. Well, har mycket att göra så nu hinner jag inte sitta här och babbla!



Helt okej skön låt.




!

blir visst lite mer bloggning ikväll ändå (; har druckit 4 koppar kaffe på 1 och en halv timma? ;o galet, haha! well, blir nog att dega vid datorn hela kvällen + tv'N ofc! annars inget speciellt, funderar på att fixa iordning lite i bloggen också, det ser rätt rörigt ut nu, eller det kanske det bara är jag som tycker? vad vet jag.. Well, intresseklubben antecknar! HAHA (: gosh, kommer nog en roligare update lite senare! Puss & Kram!

Måste lägga in/ta mer bilder, ser lite tråkigt ut :(

snart..


Och efter det kommer ju Cougar town, nice! Får se ifall det blir mer bloggning ikväll.. Är rätt trött och sliten, sen skall jag upp i tid imorgon också (; men det märker vi, blir det ingen mer uppdatering så har jag somnat ;o och då hörs vi imorgon istället! wiho, har faktiskt inte så mycket att uppdatera med, har väl lite såkallad bloggtorka idag? kanske för att jag är rätt trött men, vi hörs när vi hörs :D




inspiration

Blake lively - många känner nog igen henne som Serena van der woodsen i Gossip girl.







bloggtrafik.nu


Har sett att många andra har tipsat om denna sida, har varit medlem ett tag men har inte tänkt på det. Så gör som mig och många andra och bli medlem HÄR :) tar inte mer än 2 min och det funkar verkligen!




Hej!

Sämst uppdatering idag, förlåt.. Vaknade rätt sent, fick fixa stallet direkt.. Sen käka frukost och lite annat.. Min bror sitter fortfarande och pillar med min dator, så den är nog snart klar! :D underbart. Annars har det inte hänt något speciellt mer än att ta det lugnt, kan behövas så. Ye, men måste sätta mig och svara på lite kommentarer nu, vi hörs lite senare! Skall komma med något vettigt då också (;


blir att..


Yes, precis som det står.. Skall dra mig ifrån datorn ett tag.. Har svarat på alla kommentarer iallafall, lär ju vara en drös när jag kommer tillbaka i vilket fall som helst - men det gillas! Vet dock inte ifall jag kommer skriva mer ikväll, är ganska trött och sen är det lite annat.. Men annars så hörs vi ju imorgon igen. Aja, have a good night.



Någon annan som brukar kolla på csi?



god eftermiddag?

Har varit lite taskig update idag, men har fixat en hel del annat så har inte haft tiden sry.. Har städat hela huset åt mamma (snäll som jag är) fixat stallet, fixat åt mina små sötnosar osv.. Är rätt slö och när jag såg vad jag hade att svara på i kommentarer höll jag på att dö -.- har 5 sidor att svara på, vilket motsvarar 100 kommentarer för att vara exakt - löve it, fortsätt så! (; men nu måste jag få lite fart i saker och ting annars kommer jag ingenstans. Uppdaterar om något vettigt snart! PROMISE.


god morgon!

Eller vad man nu säger vid denna tiden, det är väl inte förmiddag än? aja, vaknade för ett tag sen.. Lite konstigt för jag gick och la mig vid 5.. Ställde klockan på 13 så att jag skulle få sömn, men vaknade av mig själv - äh det är knas.. Har drömt konstigt också, kanske är därför jag vaknade? jaja ingenting jag behöver tänka på, för det är jag för trött för. Tycker att det är så tråkigt, för det regnar hela tiden. Det är ju inget vidare, + att det är lov nu också - ännu värre att det inte kan få vara fint väder då. Det skulle ju bli vår, men vart är den någonstans? well, har inte planerat in någonting i veckan ÄN, gillar inte att planera utan det är roligare när det händer som det kommer bara ;p visst ibland blir det ju planering - men det är skönt att ha fria händer, inget schema att följa! Så vi får se vart denna veckan leder antar jag. Ne nu skall jag sluta babbla och äta frukost & svara på lite kommentarer.


2-4 Grooves - Writing on the wall
tröttnar aldrig


OMG guess what, I DONT CARE

rubriken talar för sig själv, orkar inte med en massa dryga människor - lol.. Aja, har suttit och svarat på kommentarer ett bra tag nu - riktigt nice, fortsätt så! Skall sätta mig och kolla på tv, juste btw min dator har dött :( min älskade äckliga dator, vill inte vara med längre :| måste be min söta bror fixa den om det nu går -.- annars vet jag inte vad jag gör, hade den varit en människa så hade jag slagit den i ansiktet (a) hihi, men nu skall jag dra mot tv'n sov gott people! glöm inte veckans blogg förresten, natti!


är det..




Vilken tycker DU är godast?

har jag missat något? (:


det regnar..

Hallå!
Nu är veckansblogg igång (y) härligt! Skall gå ut med my om ett tag, men det regnar ju som fan.. Tvek på att gå då, för det blir bara jobbigt (a) aja, får väl se vad som händer! Söndag idag iallafall, gött - veckans slödag! iofs är det ju lov, men ändå söndagar är najs! ikväll blir GG, Ballar av stål & wipeout - galet nice! sen har jag faktiskt ingen aning ;$ får ta det som det kommer..

Vad skall ni göra/har ni gjort idag? :)


12 st till veckans blogg..

Nu har jag slumpat 12 st till veckans blogg, funderar på att dra 12 st till typ nästa vecka från dom som kommenterat, för det var rätt många som anmälde sig - riktigt roligt! här är iallafall "bidragen" så sätt igång att rösta, så din favorit vinner!
Du kan rösta EN gång på dig själv :)

NR 1



NR 2




NR 3



NR 4



NR 5




NR 6




NR 7




NR 8



NR 9



NR 10



NR 11



NR 12



Sådär det var alla, se nu till att rösta! detta är första omgången, dom 3 som får flest röster går vidare till nästa! lycka till :)
Denna omgången avslutas den 10/4 !


god natt!

Ja, rubriken talar väl för sig själv? har suttit och slumpat 12 st till veckans blogg nu, tog lite tid men är klar nu iallafall! Så skall röra mig mot sängen, är så galet trött haha.. Får se när jag orkar upp imorgon, jaja! Sov så gott - för det skall jag! :)


Random bild, stackars kille..


kvällsfika!

Sådär, nu går det inte att anmäla sig till veckans blogg längre! :) nu skall jag sätta mig och kolla igenom vilka som anmält sig och sen slumpa 12 stycken.. kommer bli nice, tror att jag skall fortsätta med det här faktiskt för det är kul! tror också att jag skall fixa så att den som blir veckans blogg får en bild eller något i bloggen, vet dock inte hur man fixar det men det löser sig nog skall vi se haha! Sitter iallafall med en kopp kaffe (som alltid) och en bit kladdkaka med grädde - MUMS! ohja, det är ändå påsk så något skall man ju få unna sig själv, eller? men nu blire fix vi hörs lite senare!




Gammal goding, helt klart en av 2009's bästa låtar!
Sommaren 2009 <3


hallå!

Hellu (:
Sitter och käkar påskgodis - mums! tänkte lägga in en påminnelse, det går inte att anmäla sig till veckans blogg efter klockan 22.00 , så vill du vara med är det dags att anmäla sig nu! :) tycker att det är kul att så många visat sitt intresse ! Anyway, har bara varit mys med familjen idag. Efter maten stack jag och mamma ut en sväng med hundarna - riktigt mysigt! :D hittade skelett efter ett rådjur, blä :( tog faktiskt kort på det HAHA :D så det kan jag ju lägga upp ;p har tagit lite andra kort också idag som jag tänkte slänga upp - lite najs sådär ja! yeye, fortsätt att anmäla er, drar 12 st ikväll och lägger upp bidragen imorgon! skall sätta mig och kolla på bella&tyra show, har inte sett dom två sista avsnitten så dom skall jag kolla nu, jag uppdaterar lite senare, ha d fint!


KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE!


städ&fix..

Har städat hela huset, fixat maten & en massa annat.. Har en hel del annat att pilla med också, så det blir nog inte så värst mycket uppdatering idag! blir mys och chill med familjen bara - kan behövas! jag skriver nog lite senare ikväll, glad påsk på alla och ha en bra dag! :D fortsätt gärna att anmäla er till veckans blogg, några inlägg under!

Missa inte heller annikas tävling i inlägget under :)
om du går med i den efter att du har sett mitt inlägg, skriv gärna att det var jag som tipsade (a) hade varit skitgulligt! :)




Bild från i veckan.


GLAD PÅSK!


Jaa, rubriken säger väl allt? Det är ju påskafton idag! ;) Skulle dragit på en överaskningsfest lite senare, men vi har ju faktiskt som en "tradition" att fira tillsammans hela familjen, blir ju lite speciellt iår i och med att det är första året vi firar utan mormor.. Gud vad jag saknar dig, det är sjukt. Mycket minnen som väcks upp nu också, för påsken har vi alltid gjort lite större än vad den är - med dig, nu blir det utan.. Well, vaknade för ett tag sen.. Så sitter här med en kopp kaffe och käk! Tänkte kolla över "bidragen" till veckans blogg och så skall jag svara på lite kommentarer! Innan jag avslutar så vill jag önska ALLA en GLAD PÅSK! :D


alpha dog!


"Alpha Dog är en amerikansk film skriven och regisserad av Nick Cassavetes. Filmen hade premiär den 12 januari 2007 i USA. Den har i USA fått MPAA-klassificering "R" (=Restricted, vilket innebär att personer under 17 år ej får tillträde utan medföljande föräldrar). Skälet till detta är filmens innehåll av omfattande drogbruk, grovt språk, kraftigt våld, sex och nakenbilder.

Regissören Nick Cassavetes följer upp sitt omtyckta kärleksdrama ”Dagboken” med att byta smöriga fioler mot tung hip hop-musik och drogkrängande ungdomar. Inspirerad av en sann berättelse skildrar ”Alpha Dog” upprinnelsen till när FBI:s Most Wanted-lista fick sin yngsta medlem någonsin.

Johnny Truelove (Emile Hirsch) hamnar i bråk med Jake Mazursky (Foster) efter att Jake sabbat en drogleverans som Johnny hade planerat. Efter viss dispyt trappas konflikten upp och det slutar med att Johnny kidnappar Jakes 15-åriga lillebror Zack (Anton Yelchin). För Zack blir det inte lika dramatiskt som omvärlden trott utan han får hänga med grabbarna och festa och ser sig inte alls som ett offer. Snart börjar kidnappningen få oanade konsekvenser och när Johnny får reda på att det lilla pojkstrecket de nyss gjort kan ge livstids fängelse börjar han tänka allt annat än rationellt. Filmen är baserad på den sanna händelsen vilket gjorde Jesse James Hollywood till den yngsta någonsin att hamna på FBI's most wanted lista."




Källan hittar du här!
Den är från wikipedia, brukar oftast bara stå skit där..
Men detta är en sammanfattning av filmen så.

Detta blir nog antagligen det inlägget för idag, är rätt trött så skall lägga mig och kolla på alpha dog :) filmen börjar 00.10 på tv400 ifall det är någon annan som är sugen att kolla på den! ;) hände förövrigt inte så mycket ikväll, har bara suttit här och degat.. hoppas att det blir en ändring imorgon och i veckan också för den delen, för datorn är faktiskt inte allt! kul att det är så många som vill vara med i veckans blogg förresten, riktigt roligt! För att göra det lättare för mig om du skall vara med (kommentera "jag är med" i veckans blogg inlägget), blir bara krångligt annars ;) tack på förhand & ha en fortsatt bra kväll, GLAD PÅSK TILL ALLA OCKSÅ! :D


veckans blogg!


Så nu vill jag ha folk som vill vara med, räcker att skriva "jag är med" sen slumpar jag 12 st som får vara med! Låter inte det bra? jo så se till och anmäla er nu ;) tävlingen startar den 4/2, sätter ett datum när den avslutas när den startar!



sneaky najs bild.



clothes!


Hitta lite snygga grejer från gina, h&m och bikbok!
Vill att sommaren skall komma nu så att man kan använda mindre kläder!
Sitta vid stranden med dom närmaste, sitta ute och snacka hela natten osv!



Vad tycker ni, något fint? :)


bloglovin!


Lägg mer än gärna till mig på bloglovin!
Om du vill att jag skall följa din, lägg till mig och skriv när du har gjort det så lägger jag till dig också :) vill dock inte ha folk som lägger till och sen tar bort, eller folk som fejkar och skriver att dom har gjort det, syns ju på mina siffror ;) har rätt bra koll på dom så ingen idé att försöka, bara dålig stil också så! ;)

Klicka bara på "Följ bloggen" :)

bloglovin


bloglovin

Lägger upp dagens låt också, det var ett tag sen nu så ;)




Tävling hos Sandra!

Är med och tävlar hos M A R I N O N I !
klicka här så kommer du direkt till tävlingen.




mellanmål!

Hellu readers :)
Har precis snackat med Daniela babe i tele, mys! Man får alltid ut något bra när man snackar med dig! En äkta vän i alla lägen, love to you. Iallafall, skall äta lite lunch nu eller ja, mellanmål kanske man skall säga? en kopp kaffé, ett äpple & en smoothie - gotti! efter att jag har käkat skall jag nog röra mig utåt, skall fixa dels för mina kaniner & sen ut en sväng med edna! (; och efter det, well har jag ingen aning om vad jag hittar på - hade velat gå ut med my, men det regnar ju ute.. Skitväder, skulle det inte vara sol?! det är ändå påsk.. :( jaja, blir mycket babbel haha, skriver mer senare!




Favoritprogram?


Desperate housewives
Svenska hollywoodfruar
Ugly Betty
Csi / Csi ny / Csi miami
Dating in the dark
Lyxfällan
Let's dance
Cougar town
Grey's anatomy
Criminal minds
Gossip girl
One tree hill
Ballar av stål
Wipeout
L word

Simpsons
Family guy


Här är bara ett par exempel, kommer inte på några mer just nu ;)
Något av dom som ni brukar kolla på? :)

Själv brukar jag ALLTID kolla på,
Desperate housewives, alla Csi, Cougar town, Gossip girl
One tree hill Criminal minds & ballar av stål :) min favorit är DH! (;




Så, vilken/vilka är din favorit/favoriter? :)




4 sanningar.

4 sanningar om mig:

* Jag är livrädd för spindlar, det värsta jag vet.
* Min familj, djur & mina vänner är mitt allt.
* Jag har ingen aning om vad jag vill bli.
* Är beroende av min mobil & datorn.


(:

God morgon, sovit gott? - ohja, det har jag faktiskt.. Somnade rätt snabbt igår, så slapp ligga och vrida & vända på mig (y) har precis käkat frulle, skall göra mig en kopp kaffé till och sen sätta mig & svara på lite kommentarer! (: men innan det skall jag ut och ta mig en cigg, vi hörs lite senare! Pusseliepusss


galet trött!

Ja, rubriken säger nog allt? skall strax gå och lägga mig <; är dödstrött så, finns inte mycket annat att göra.. Får se när jag går upp imorgon, hur uppdateringen blir imorgon (bra hoppas jag) :) men vi får se, det löser sig! Aja, tänkte bara säga natti, ha en bra kväll! För det skall jag - även om jag sover bort den! ;) GODNATT.



Enjoy!


CM!

Hellu (:
skall snart sätta mig och kolla på CM = Criminal minds, har precis kollat på men in black - helt okej film, kollade dock inte så mycket på det haha ;p har mest suttit klistrad vid datorn som en höök haha :} sen blire väl något annat att kolla på efter det ;d eller får la se vad som händer! men blir mer uppdatering när jag har kollat på CM, puss!




bubbleroom.se



Passa på nu, bubbleroom har gratis frakt hela påsken :) hur gött är inte det?
Funderar faktiskt på att klicka hem lite saker, får se ifall det finns något av intresse först dock. Tryck här så kommer du till sidan! :)

Sen får ni ju inte missa att dom har dress of the today!


& detta är dagens ;)
Riktigt fin faktiskt!


Äntligen påsklov!


Kom hem för ett tag sen, har precis käkat så nu sitter jag och tar det lite lugnt.. Var med My & Linnéa efter skolan ett tag, Linnéa köpte lite kläder och så :) sen vare mest lite snack och så, mysigt som alltid! Tog bussen till fjärås och mötte upp mamma, in till kungsbacka igen handla lite, sen hem! ehe, vet fortfarande inte vad som händer ikväll, blir nog bara att ta det lugnt! nu har mitt lov börjat iallafall - AWESOME!


april april!

Hellu.
Sitter i skolan och har eng, skitkul! hihi nej inte direkt men det funkar ju.. 1:a april och sånt idag ju! (; har redan hunnit lura min lärare =D kan skriva våran konversation lite längre ner h3h3.. Vetifan vad som händer idag, skall kanske träffa sötis Linnéa lajte senare - blir mys & så ofc! Annars har jag faktiskt inga planer, mer än att lura folk :D haha! måste dock fortsätta med mitt arbete nu, annars blire knas. Vi hörs senare!

Jag: Roger, du är nog den bästa läraren jag har haft (stort leende)
Roger: Vad kul att du tycker det, (skiner upp som en sol)
Jag: men vad är det för dag idag?!
Roger: äh, det var taskigt tyckte väl att det var lite misstänksamt..
hihihi synd du!


RSS 2.0