natti

Tänkte lägga mig i sängen nu och kolla på en film eller något, skriver mer imorgon :} nattinatti.


music is my religion ♥







K L I C K A  P Å  B I L D E R N A  F Ö R  A T T  F Å  D O M  S T Ö R R E !



har sovit gott.

Hej!
Har sovit i lite mer än ett dygn - nice, har dock jävligt ont i huvudet.. Beror nog på att när jag hostar så går det direkt till huvudet (y) så det suger ju. Har inte gjort ett skit idag eller igår - har ju sovit så.. Har varit sjuk i drygt 2 veckor nu, vill verkligen bli frisk och vill få bort den här jävla snön.. Aja, man får ju inte alltid som man vill och den här jävla snön verkar ju inte vilja ge sig -.- tycker att det kan va okej med snö över jul & så, men sen räcker det! Bla bla bla.. Aja, uppdaterar mer när jag har något att uppdatera om..


natti typ

Ae, mår riktigt illa faktiskt.. Så jag tror att det blir sängen för min del nu, får se om jag går upp ikväll eller hur jag gör, börjar få ont i huvudet också - galet jobbigt.. Aja, men jag skriver nog ikväll om jag är vaken!


sockersött!








SÅ JÄVLA SÖTA! :D
för er som inte fattar vad det är så är det flodhästar :$





Hallå!

Hudily, i made it! Haha sitter i skolan nu med my (duktiga vi är) (a) men vi skall snart dra till fyren - fick precis reda på att vi inte fick vara här iallafall :( så den sög ju, jävla rasrisk haha! aja, sen bjuder lärarna på pizza på lunchen - hur gott är inte det? och dom bjuder så jävla nice! Ye, vet inte vad som händer ikv eller under dagen, utan det är sånt som märks! Men nu har jag typ inget speciellt att uppdatera med så vi hörs lite senare! ciao.


behöver/vill ha.

Hej!
Har suttit och klippt ihop lite grejer som jag behöver/vill ha! :) Så tänkte slänga upp en bild på det ;) sitter och kollar på nå skit på tv & sen fixar lite med datorn.. Den gillar inte mig men aja, vad gör man? får ju försöka iallafall -.- blir att dygna inatt - måste vända på mitt dygn & sen måste jag orka upp till skolan imorgon (y) visserligen är lindälv fortfarande inställt, men det är lika bra att dra dit och få gjort lite saker ändå.. Blir tydligen avdrag på sommarlovet vad jag har hört - menar vafan, det är väl ändå inte vårt fel att det har snöat som fan och skolan tvingas att ställa in? Nej det är det då fan inte, ni har valt att ställa in skolan, så ni skall fan inte komma och kräva att vi får jobba över några dagar på sommarlovet - KNAPPAST, kan ni fet glömma. Ye, tänkte bara lägga upp en uppdatering, lika bra! hare bra, för de ska jag'



G E  M I G !
Hiss eller Diss?


hiss eller diss?


Har precis kollat klart på csi miami och jonathan togo är nog den snyggaste som gud har skapat! Haha :} har suttit och kollat runt lite och hittade dom här skorna - fett snygga ! funderar på att köpa dom faktiskt vet dock inte vilken färg bara (; dom är typ lite converseliknande? har aldrig haft ett par converse men detta kanske blir dom första ( om man kan kalla dom converse? ) yeye, skall ta tag i att svara på lite kommentarer oså sen blir det nog att nana!



Jag tycker dom här skorna är GALET snygga!
Hiss eller Diss? ;)


csi miami!

Nej nu måste jag röra mig härifrån, skall duscha och sen kolla på csi miami hihi :} måste även fixa lite annat innan det börjar och det börjar klockan 21, så skall försöka göra allt så snabbt som möjligt för det vill jag inte missa! Men jag skriver antagligen mer lite senare, håll ögonen öppna.



DU ÄR JU TYP SNYGGAST I HELA VÄRLDEN
J O N A T H A N  T O G O

<3


Svar på tal!


Vad har du för mascara elr vad gör du med ögonfransarna?
fattar aldrig hur man får dom så fina ._.


Jag använder en utav dom nyare från Maybelline. Det som är bra med den här mascaran är att det är en sån lång borste, det gör att man kommer åt överallt - smidigt och enkelt! Jag gör väl inget speciellt, utan använder bara en ögonfransböjare innan jag lägger på  mascaran ;p enklare kan det inte bli, hoppas du fick ett bra svar på din fråga! :}




Sådär!

Har precis fixat klart i stallet, så nu har jag ingenting mer som jag MÅSTE göra idag ;) skönt! Eller jo jag måste duscha sen iofs, men det är ju senare och inte speciellt ansträngande haha! Skall nog dra till skolan imorgon - stannade ju hemma idag.. Men kom att tänka på att det är ju frivilligt - alltså är det inga andra än jag och my som kommer dra dit - och vad mycket mer hjälp man får, jag menar när alla är i skolan som vanligt så måste ju lärarna koncentrera sig på alla ;) i detta fallet bara mig och my - lovely! Så för min del blir det skolan imorgon och då skiter jag fullständigt i om jag har feber - för jag behöver det! Jaa, så äre! Har börjat fundera på helgen också, men jag kommer inte fram till någonting ;/ kanske blir en vila upp sig helg? det hade varit väldigt skönt iallafall, men nu skall jag ta tag i lite saker - uppdaterar lite mer senare ciao!




M å r t e n & A c k e







L O V E L Y



god morgon!

Tja!
När jag gick och la mig hade jag ju feber & svin ont i huvudet - har fortfarande lite feber men huvudet är ganska så lungt, iallafall nu. Wä, har precis vaknat iallafall (y) Skall snart käka frulle, sen blire att fixa stallet & kolla på film tror jag, orkar inte göra någonting så -.- yeye, my ringde btw för en stund sen och berättade att det är bombhot på kungsmässan - det är ett stort varuhus för er som inte vet vad det är ;p tråkigt iallafall, det är ju inte första gången.. aja, jag måste få någonting gjort så det är lika bra att sluta här haha :} ciao!


GE MIG!

Skall snart gå och lägga mig, är svin trött ;o har iallafall gjort klart ida's design dock får jag se om du blir nöjd med den baby! Sen har jag bara suttit och glott på tv'n , massa random program (a) haha orkar inte byta kanal heller så! Har fixat lite grejjer på bloggen också - nice! Har så jävla ont i huvudet & har lyckats få feber igen, JAG ORKAR INTE! aja, blir nog ingen skola imorgon :{ förlåt my, men jag orkar inte.. Får se vad som händer annars imorgon, hovslagarn kommer så nu får bäbis nya skor :} underbart! aja, blir bara massa babbel när jag börjar skriva seriöst haha, men vi hörs imorgon (idag egentligen 25/2) natti babes.

Uppd; N U  S K A L L  J A G  S O V A
03.31
SÅ HIMLA SÖT, tror att jag skall klicka hem den! ;)

Hiss eller Diss?

HISSAD FÖR MIG IALLAFALL!

 

 


huhuhu

Hellu (:
haha har märkt att typ alla mina inlägg börjar så, men det är ju najs! Kollade klart på efterlyst för en stund sen och nu sitter jag och kollar på ... FOTBOLL, amg haha otippat för att vara mig men jaja det är iallafall chelsea och inter som spelar, inter leder med 2-1 än så länge (; Åttondelsfinal och sånt - haha oj vad jag kan, blir nästan chockad av mig själv men aja :] Brukar inte kolla så mycket på tv förutom dom programmen som man alltid kollar på då ;) så det blir väl ett program om dagen typ och det är ändå helt okej, funderar på att skapa en ny kategori för nästa vecka är det ju massa säsongstarter (y) ME LIKE! bla ; Desperate housewives, Grey's anatomy & Gossip girl hihi underbart! Mest ser jag väl fram imot DH - för det är min absoluta favorit! Brukar ni också kolla på något av dom, isåfall vilket? :} allt jag hade att säga tills vidare, ha de fint :} ciao!



Dock är ju inte edie kvar.


ge mig!

Hellu!
Har inte hänt någonting sen jag skrev sist - haha (; eller jo är klar med stallet & kaninerna nu (y) wiiiho! Har suttit och tänkt på en sak ett tag nu, våran skola är fortfarande inställd (har varit sen i måndags) men jag går i en helt annan lokal och den har öppet från och med imorgon, jag gillar inte skolan annars men jag känner att jag behöver kanske pallra mig upp imorgon att dra dit ändå för så länge skolan är inställd så är det frivilligt att gå där vi är iallafall, men jag behöver ju mina betyg så det är lika bra att chilla dit yes! För det sista jag vill göra är att gå där en termin till (; yeye, massa babbel men aja hare fint, söta örhängen från cocoo's btw!

home again!

Hej!
Kom precis hem och så, vi åkte till morfar en stund efter begravningen - vi valde att inte ha någon fika efter så vi åkte hem till honom en stund istället! Aja, begravningen var jätte fin iallafall och jag var ändå rätt lugn. Dock dök min riktiga moster upp - har aldrig träffat henne innan ;o eller jo 1 gång när jag var liten på mitt dop, men det är väl ingenting som jag kommer ihåg eller? Ne precis jaja hon var väl trevlig. Ye, har precis gjort lite käk - skall snart ut till stallet och fixa där sen kommer nog klara också :} aja, blir nog mer uppdatering lite senare!


pics pics pics

Hittade lite random pics, nice! Lägger även upp den på Mortenzie nu (a) blir ju riktigt nice, eller ah lite iallafall. Många som frågar om jag har lov nu och nej det har jag inte - hade lov förra veckan, men min skola är inställd pga risk för snöras så alla blir lediga! var ledig igår, nu idag och imorgon är jag ledig i vilket fall för då är det begravning ;/.. Sen får jag se hur det blir med resten av veckan (y) gött äre! har typ inget kul att säga nu heller, så lika bra att vara tyst då!

Bild 1:
Bror med chokladansiktsmask - nice (y)
Är det bara jag som bara tycker att han är galet söt på denna bilden? :D haha

Bild 2:
Trolle - vila i frid bäbis.

Bild 3:
Otroligt gammal bild haha, ser man väl på datumet? ;)

Bild 4:
Jag & Mortenzie
Tyckte att jag var för söt på bilden så blev ett hjärta po nesan hihiw





me like!

Hittade lite söta grejer på nelly, nice! jag vill ha [a] haha.. tänkte bara dra till med en update - så att jag inte kommer så mycket efter i min planering (y) tänkte även lägga upp en ny bild på mig och mortenzie, lite fin kan han allt vara - fast bara lite! fast lägger in den i nästa inlägg - om det blir något mer idag! yeye, uppdaterar mer när det finns något att uppdatera om (;


Fest kläder från nelly.


tidsfördriv

dagens humör: humörsvängningar, trött.
dagens planer: inte ett skit om jag skall vara ärlig.
dagens bästa: Typ mamma.
dagens sämsta: Snöhelvetet, sen lite annat.
dagens saknad: finns några, eller rätt många.
dagens frisyr: ofixat till tusen.
dagens måste: fixa kläder till imorgon.
dagens hat: typ, falska vänner & min telefon.
dagens kärlek: my!
dagens mat: vet jag dock inte än.
dagens tanke: har faktiskt inte tänkt så mycket än
dagens klädsel: mjukisbyxor, tjocktröja, underkläder & strumpor.



Bild på mig och my från -08
du är systern som jag aldrig fick

loveu



från nelly

Söt tröja från nelly, me like!



Hiss eller Diss?


Måns Zelmerlöw - Brother oh brother
gammal goding!


(:

Ny design & header inom kort.


here i am again ;)

Vad gör man inte för sin kära michaela, jo man gästbloggar såklart igen och det är lika skoj som alltid.. Som ni säkert redan vet som jag sa igår så är hon sjuk och har ingen ork till att blogga för hon har sovit hela dagen, tycker synd om dig gumman ): men hon ska nog snart bli frisk får vi väll hoppas så hon kommer "back on track" med bloggandet igen, kan ju behövas! 

men ni får ha en bra kväll, så kommer mickiz säkert uppdatera imorgon, förhoppningsvis! (; om det inte är jag som är på det igen, mahaha!

kkisses'
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG

sjuker

Hellu!
Mår inte alls bra, där vill säga varför det har varit så dålig uppdatering.. Men min älskling daniela la ju upp ett inlägg iaf, så det var inte helt på noll! tack gumman <3 Men iallafall, har sovit hela dagen :( är helt död.. Hostar som jag vet inte vad, sen snorförkyld -.- så nu kan jag inte sova :( den sög ju! Blir väl att sätta på en film och glo, för jag orkar inte göra någonting annat typ.. Aja, det är så det ligger till.. Btw, tänkte lägga upp en bild på en söt klänning :) - me like! Skall försöka få lite bättre uppdatering imorgon, men som det ser ut nu så ser det inte speciellt ljust ut :| Men annars får ni ha det så bra sålänge.


från bubbleroom.


gästbloggning

hello bitche's daniela här..
hur mår ni? själv mår jag super, men jag vet en som inte gör det och det är michaela darling.. stackare tycker synd om henne :(.. Men hoppas hon blir bättre så småningom, hon skulle nanna nu och därför tog jag tag i att gästblogga här eftersom hon undrade om jag kunde det, klart jag kan det (; Idag har varit en totalslapp dag, samma som igår alltså, ganska drygt men överlever! Nu har jag iallafall lov, så nu slipper jag skolan hela nästa vecka, hur skönt som helst, fler än jag som har lov..? Ska hända massa saker under lovet hoppas jag.

Jag har faktiskt inget speciellt att skriva men ville mest bara uppdatera så den inte står på noll i uppdatering inte så kul kanske, vill ju inte tappa läsare såklart(;

men vad ska ni göra ikväll, blir det melodifestivalen eller..?;)
det blire inte för min del iaf, tycker det är sjukt tråkig.

kisses'
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG


love you michaela♥

natti natti!

Hej!
Har dragit på mig världens jävla förkylning och har världens äckligaste slemhosta -.- tror att jag skall lägga mig i sängen och sätta på en film, orkar inte göra ett skit ändå så.. Har svarat på alla söta kommentarer nu iallafall, men jag skall försöka att uppdatera mer imorgon (: ha en bra kväll, för det kommer inte jag att ha.



ÄR KÄR I DEN HÄR LÅTEN


vila i frid ♥








Ibland säger bilder mer än ord
Jag saknar er galet mycket, finner inga ord.
vila i frid



 


natti!

Är fortfarande hemma hos doris och vi försöker att vara sociala med varandra istället för att sitta en massa vid datorn ;p men jag lovar, nej det gör jag inte alls förresten för om jag inte håller det så får jag bara dåligt samvete (a) haha, men jag skall försöka att uppdatera mer imorgon :) så vi hörs då! nu skall vi "spela" eller vad man säger chatroulette och käka godis! ha det fint! ;)



RIKTIGT BRA LÅT!


hemma hos doris

Héllu (:
blev dock ingen mer uppdatering igår, men jag mådde illa hela dagen ;| så jag kollade bara på film och tog det lungt oså.. Kan ju också vara skönt ibland! oh yes.. Sitter och väntar medans dorsa gör sig i ordning, vi skall strax ta bussen in till göteborg (dorsa bor lite utanför, i mölndal) så det är inte långa biten, nice! vet dock inte vad vi skall göra i stan, men det är sånt som märks haha =D ! jaa, nu vet ni att jag lever i varje fall. Ciao!

ih inte lite söta!





bara en snabb update!

Blir att fixa frulle oså nu, sen skall jag kolla på snabba cash med oscar, pelin & simon :] får väl se när jag uppdaterar nästa gång (a) hihi, skall försöka bli bättre iallafall! men vi hörs, ciao!


Timbaland ft one republic - apologize (v)


God morgon!

Hellu (:
Har precis vaknat, är typ hur trött som helst men det funkar ju ändå! blir nog dock inget stan idag ;| fan.. Aja, mina planer verkar ju gå i kras hela tiden nu ;/ galet tråkigt och jobbigt faktiskt.. Aja, får se vad som händer idag! Blir väl att ta det lungt och sen kanske träffa någon kompis (: sånt som märks helt enkelt.. Men nu skall jag göra frulle och gå ut och ta morgonciggen - så att jag vaknar ordentligt!


god natt!

Tjululu..
Nu skall jag faktiskt ta och lägga mig, är riktigt trött haha ;]
Men vi hörs imorgon antar jag! natti


så jävla snygg

SÅ GALET SNYGG!



Finns att köpa på nelly.com
299:-



Donkeyboy <3



mycket man inte vet

Ke$ha är just nu den hetaste rockbruden världen har att erbjuda. Den nya stjärnstatusen betyder för den sakens skull inte att kändisskapet ska stiga stjärnan år huvudet. I en intervju som Ke$ha gjorde för ett par dagar sedan, berättar hon att hon kommer från en fattig bakgrund. Hon kommer aldrig ta sig själv på för stort allvar och hon är fortfarande samma tjej som tvingades sälja sina kläder för att ha råd med middag!

När Ke$ha nyligen fick en stor summa pengar för sin musik spenderade hon inte alltihop med en gång. Istället köpte hon sig en begagnad bil från Honda som hon ansåg sig behöva. Ke$ha hatar pretentiösa människor som spenderar pengar på struntsaker. Det skulle hon aldrig göra! Däremot skulle hon gärna unna sig ett nytt instrument. Vi gillar verkligen den här tjejen mer och mer för varje dag! klicka på bilden för att komma till källan..




tyck till!


Jag har ju snackat länge om att jag vill ha tips på nya kategorier osv..
Med andra ord, ni som läsare vad vill ni se mer av?
Ge mig gärna tips på lite nya kategorier [a]

x - djur & natur
x - mer bilder
x - mer om mig
x - musik
x - mode / shopping
x - mina åsikter
x - tips

osvosv, tyck till nu! dina åsikt/åsikter gör mer än vad du tror :)


chacha

Tja!
Seg uppdatering idag också wiho, känner mig dålig haha. Men aja, internet har inte funkat så har inte kunnat göra någonting åt saken ;| yeye.. Har inte gjort speciellt mycket idag, fixat stallet och ridigt bara. Sen sovit (y) chill. Känner mig fett seg, är trött hela tiden oså.. Börjar bli smått irriterande, orka vara trött hela tiden, aee tvek.. Skall strax ta in hästarna (i) skriver nog om det i ett inlägg varje dag - ccchill. Skall nog in till stan imorgon och lämna in cv på några olika ställen, sen skall jag nog träffa dorsa & issa, mys oså! yeye, ha de fiint. ciao!


Bild från 06 - sakna tiderna.


hudilu

Hej!
Blir nog sista inlägget för idag, måste vara social mot Pelin och sen dampar mamma som jag vet inte vad -.- aja, där är anledningen och jag har väl inte direkt något val. Skall strax ut till kaninerna ge dom mat & nytt vatten. Sen blire väl att ta in hästarna, sen kolla på csi NY vid 21:00.. Är rätt trött och fett sliten, så för min del blire nog att sova efter csi.. Får väl se, men jaa! har ni sätt att det har kommit upp en "fråga mig" knapp i varje inlägg? klicka och fråga mig något (: kan lägga upp en bild om ni inte fattar haha (: aja, men vi hörs imorgon! Fixade en tillfällig design btw, tyckte den var söt (a) och den är finare än den jag hade innan..


Så ser den ut! ;)


blev ingen rubrik

Hej igen!
sitter och fixar lite i ps, dock utan resultat.. Blir så fking irriterad, för ingenting går som jag vill.
Aja, finns ju motgångar ibland också, sånt man får leva med men fan vad irriterad man blir..
Yeye, Pelin & Mamma kom hem nyss, så blir att dra ut till kaninerna med Pelin o fixa lite!
Sen vet jag dock inte vad som händer, funderar på att dra in till stan eller typ träffa nån kompis.
Aja, det får jag se helt enkelt! Lägger upp en video som får mig på humör, enjoy! ;)




a moment forever

God eftermiddag blir det ju nu, tänkte nästan skriva god morgon haha! Har varit noll i uppdatering, men internet har inte funkar /; så då finns det inte så mycket att göra ju, eller hur? Sitter och väntar på att mamma och pelin skall komma hem, pelin skall sova här i några dagar - chill & så ohja! Pelin är mammas bästa kompis dotter (för er som inte vet typ, så nu vet ni) haha! Vi är la typ som kusiner, så hon och hennes lillasyster står mig nära hihi. Annars så blire la att fixa buren åt kaninerna (skall faktiskt lägga upp en bild på dom) och sen rida mårten antagligen. När han kom hit så var han ju helt bakom flötet, jag märker ju nu iallafall att han gör framsteg och det GILLAS! aja, mycket babbel (; btw, jag skall fixa design & ny header nu, även nya kategorier! Så håll utkik! (;

Bild; tom & jerry
(klicka på bilderna för att få dom större)


Volbeat - a moment forever (v)




fireflies

Hej!
Blev ingen uppdatering igår, men jag har gjort massa annat så.. Men gå gärna in på min och Danielas gemensamma blogg, där hittar ni också en hel del att läsa ;) Iallafall, gjorde inte alls mycket igår typ sov & kollade på tv bara - beror väl mest på att jag är hängig och trött -.- sånt som händer ibland också! Idag (Söndag) så äre ju alla hjärtans dag, vet dock inte alls vad jag skall hitta på (a) blir väl att rida oså, sen kanske träffa en kompis (: får se imorgon som sagt, men rida måste jag dock göra iallafall. Woupsi, har kommit på att jag har börjat säga dock VÄLDIGT ofta, haha lite kul att jag märker det själv, DOCK är det många som säger det till mig också haha NAYZ! yeye, jätte rolig uppdatering men whatewaah! Tänkte lägga upp en bild på lite kläder som jag planerat att köpa (; Uppdaterar mer imorgon, för jag skall faktiskt sova nu! Natti!



Vad tycks (; ?



tjudilu

Tjudilu
nu skall jag faktiskt sova, är pisstrött så eh ja så äre.. Brukar bli så när man alltid går upp svin tidigt pga skolan -.- vill egentligen inte sova så "tidigt" men känns som att jag behöver det haha, eller så sätter jag mig och kolla på tv och kommer tillbaka om ett tag, får se lite! annars får ni ha en bra kväll/natt/morgon (:


Ny bild, njut & var glada (y)


let's dance

Hellu (:
har precis kollat klart på solsidan, så nu väntar jag på att nyheterna skall bli klara så jag kan kolla vem som åker ut ur let's dance (; hoppas faktiskt att det blir han marcus eller vad han heter, för han kan ju ingenting x] yeye.. har inte hänt alls mycket ikv, booooooring! skulle ju varit med idisen men det krånglade ihop sig :[ aja, sånt som händer! Kanske blir att va med henne imorgon istället, mys! skall nog sätta på en film när jag kollat let's dance eller bara sitta här och nörda - chill äre! Pusss


kiss N tell

En viss kissie har blivit brunett? ;] Så dagens fråga blir, fint/fult? :)
Jag tycker det är fint och det är nog bra för hennes hår, blekning sliter ju något så in i..
Något små bilder, men gå in på bobby's blogg så ser ni själva :]

Har bloggat på min och daniela's blogg mer idag (klicka på länken så kommer ni till våran blogg =D)
har inte varit inne så mkt på denna !Men det kommer väl mer senare antar jag, aja hörs senare PUSS.





Ke$ha - Kiss N tell


friday night

God morgon!
Sitter i skolan, kom typ precis hit. Försov mig imorse, så jag är något sen.. Skall snart göra en kopp kaffé och börja jobba med matten.. Skall nog vara med ida ikv, annars blire let's dance men familjen - som alltid! rätt mysigt ändå, för vi har inte så mycket tid för varandra under veckorna.. yeye, det är vad jag vet nu, hade behövt rida mårten också dock får jag se hur det blir med den saken.. Annars blire la bara att gå med honom, för det är också motion. I helgen skall jag iallafall vara med ida, får bara se hur vi skall göra för det har kommit upp lite krångel /; men det löser väl sig, som alltid ! Vad skall ni själva göra idag? skriver mer senare.. Puss!




bitches i hope you know

Hej!
Har varit kass med uppdt idag med, sry men har varit i skolan och sen bara sovit. Men som sagt skall försöka att få det att bli bättre! Skall snart kolla på Vampire diaries & sen csi miami! Sen skall jag nana, i övrigt så har jag precis tagit bort ansiktsmasken & duschat - NAIZ! yeye, blir mer i morgon.


ÄÄÄÄÄÄÄLSKLING! <3


s k o l a n

Hellu!
Sitter i skolan nu och har egentligen matte, men tänkte bara uppdatera lite snabbt ;] vet inte alls vad som händer idag, är svin trött så blir nog att åka hem och sova, börjar även känna mig febrig och har fått världens huvudvärk -.- börjar bli sjuk kanske? ae, det hoppas jag inte för imorgon börjar ju lovet så.. Vet inte hur mycket det blir gjort i skolan heller, behöver verkligen jobba men det blir inget gjort för vi skall alltid göra massa annan skit -.- något som jag stör mig riktigt mycket på, aja måste fortsätta skriver mer senare i guess (:


jag borde bry mig men orkar inte

HEJ!
Egentligen borde jag sätta mig ner och skriva allt som jag känner just nu, men jag orkar fan inte.. Är hur trött som helst i huvudet, jag mår illa ;s jag vet inte vad jag vill eller hur jag vill ha någonting, alla runt omkring mig bråkar och håller på, jag står i mitten och blir en jävla mellanhand full av skit. SERIÖST? lägg ner bara.. aja..

Min dag har varit helt okej, eller ah ganska iaf.. Först skola till 13.30 sen kom mami och hämta mig, hem fixa lite skit, gjorde stallet & lite annat, plugg oså :) sen nu sitter jag här och gör i stort sett inte ett skit heller.. Sitter och funderar på hur jag vill att min design skall se ut, sen lite planering så att det skall bli bättre med uppdatering.. Men det skall nog lösa sig, det märker vi :) har också tänkt på en sak som jag fick i en kommentar "Vissa bloggar ju bara för att bli kända" ah, det känns fan så.. Jag menar det finns typ 234032843048 miljoner bloggar, och alla skriver i stort sett samma saker, bara dryga små blonda fjortisfitt*r.. yeeeeeee, jag är irriterad och vräker bara ut mig allt så lyssna inte riktigt så noga och ignorera mina småfel :D snabbskriven text som attan så eh, stå ut :) aja, skall försöka svara på lite kommentarer och börja med HEADERN för typ 3535 gången, puss!


My Jarekull - i love you girl!


hos bea baby

Hellu (:
Hare inte varit i närheten av någon dator alls idag, så NOLL i uppdatering ;] i'm so sorry, or not.. Yeye, började dagen med att åka med klara till skolan (dock kom vi bara två km typ) sen landade vi i diket, wiiiiho! fick fetaste sladden och rakt ner i diket, det som var läskigt var att vi höll på att fronta med en annan bil.. Nåväl inga personskador eller skador på bilen (kallas tur hihi) så det vart inga problem mer än att man blir lite chockad /; mamma kom och hämtade mig sen var det svin bråttom men jag hann i tid till teatern som började 10.00 iallafall (y) sen har jag bara varit med bea bärs hela dagen (y)<3 meee like, skall sova här så vi hörs la imorgon!


ÄLSKLING & JAG! <3


m i t t m i n n e s v i k e r m i g


Börjar bli JÄVLIGT irriterad på folk som frågar mig om vi skall följa varann på bloglovin, inte det med att följa för det tycker jag är kul att läsa andras bloggar oså.. Men jag tycker det är jävligt störande att "dom" eller vad jag skall säga i detta fallet lägger till, följer mig några dagar och sen tar bort, jag menar VARFÖR I HELVETE FRÅGADE DU OM VI SKULLE FÖLJA VARANN OM DU SEN TAR BORT? jag tycker det är synd att man inte ser vilka som följer en, för då hade det varit lätt för mig att ta bort också.. Fråga inte om vi skall följa varann om du sedan tar bort mig (antar att det är för att "du" eller vad man skall säga bara vill ha mer "följare" dålig stil måste jag sägaaaa. Men fråga gärna om vi skall följa varann, för det tycker jag är riktigt roligt som sagt! Påtal om helt annat så lär det inte bli så mycket mer skrivet från mig idag, skall fixa ansiktsmask, pilla med en design & lite annat, sen lägga mig rätt tidigt ;) så ha en bra kväll!

bloglovin


Klicka för att börja följa mig via bloglovin'
;)


walking in memphis

Hej (:
Har inte hunnit uppdatera någonting idag ;$ har haft fullt upp hela dagen.. Var i skolan fram tills halv tolv - då fick vi lunch och jag hade inga gymkläder så fanns inte så mycket att göra, fixade lite grejjer.. sen mötte jag ida babe på stationen & vi snackade lite oså, mys! (: hem o gjorde stallet, skulle rida men bäbis trampade sig på foten :( så det börja blöda en massa ;> så det blev ingenting av det, fick gå med han istället, rätt okej det också! skall fixa lite plugg & så ikväll, sen kolla på csi & sverie pussas och kramas, någon annan som skall kolla? :) yee, skall fixa ny design också om jag lyckas få igång photoshop cs3, om jag lyckas vill säga, btw någon som vet hur man laddar in andra texter & så till det? och andra smådetaljer? skriv gärna isåfall! ;) nu skall jag sluta babbla och börja ta tag i lite små saker, ha det fint!



bäääääbis (v)




Available

Tje!
Har precis duschat och tagit av mig ansiktsmasken & fifan vad gött det var hihi, ansiktet känns som aah vet inte vad haha :) var ute och åkte pulka & fyrhjuling med min bror (y) ytterst nice alltså, sen red jag mårten och klara gick med under tiden (: alltid trevligt med glatt sällskap, glad att jag har dig! annars har det faktiskt inte hänt så mke ;p lär nog inte hända så mycket mer heller, är pisstrött så det lutar åt sängen för min del (måste iofs käka först) men sen sooooova, så blir jag pigg tills imorgon iaf (: skall försöka att få bättre uppdatering denna veckan också, FÖRSÖKA så det innebär inte att det blir bättre ;p yeye, skall inte sitta & babbla ha en fin kväll :)


Timbaland ft; Akon - Available
<3


vår kläder

Tje!
Som ni ser inlägget under så har jag fixat en ny kategori "melodifestivalen 2010" :) skall nog följa det detta året, jag menar det är ändå mysigt och sitta hela familjen & kolla tillsammans, något som vi gör allt för sällan är faktiskt att kolla på tv eller umgås tillsammans :( tråkigt, men alltid så finns ju inte tiden & då är det inte mycket att göra åt saken, eller hur? :) nee precis :) wää, har suttit & pillat ihop lite kläder som jag vill ha (: som jag funderar på att köpa, lite nya vårkläder (: lägger upp bilden nedanför (a) skall strax ut och rida mårten nu :) måste vänta tills klara är tillbaka, annars blir han så jävla stissig & håller på att hoppa runt som en idiot ;) ye, men vi hörs senare! ciao



Vad tycker ni något fint ? ;)


melodifestivalen (h

Wihu, blev att kolla på melodifestivalen med familjen :] riktigt mysigt faktiskt! Sen efter det skulle vi kollat på sommaren med göran, men givetvis så vare fel på filen som inte hade avi nån skit man måste ha för att kolla via hårddisk till tv'n eheee, krångligt som fan så jag förstår ifall ingen annan skulle förstå ;) yeye.. Idag blire en del fix, skall nog göra stallet snart.. Sen rida på Mortenzie, måste även städa mitt rum ;| kommer jag säkert inte orka men jag behöver faktiskt göra det! Sen en massa annat haha (: Hatar söndagar, för det är verkligen den tråkigaste dagen på veckan -.- men ibland även den mysigaste hihi :] yeye, hörs senare!


Don't play with bitches who knows how to play it better.

Hellu (:
Ouf, taskig uppdatering ;| men aja får försöka bättra mig (a) har precis gjort klart min hemuppgift för helgen - att läsa i 1 timma, började på en ny bok som heter i tusen bitar skriven av James Frey av det jag läst än så länge så är den bra, men ganska så hemsk. Boken handlar om James själv och om hans alkohol & drogproblem.. Om ni inte har läst den så tycker jag att ni skall göra det :) av det jag har läst än så länge så är den riktigt bra faktiskt, dock hemsk.. Annars har jag inte gjort alls mycket idag ;> suck, men det är lördag och det går inga bussar så vad skall man göra då? :( hatar att bo ute på landet, det är så långt från allting :| men samtidigt så är det mysigt ibland också.. ;) yee, får se vad som händer ikv kanske blir att kolla Melodifestivalen med familjen, men som sagt jag får se ;) Vad skall ni själva göra ikväll? :) får se hur det blir med uppdatering, annars ha det fint! ;)

BTW: nya grupper på facebook, bli gärna medlem ;)
grupp1: Schyssta lökar, vadå är dom snälla eller?
grupp2: Vi som följde strömmen och skaffade facebook!


Jesse Mccartney ft; T-pain - Body Language
Rätt otippat att dom gjort en låt tillsammans btw ;)


kissie

Tja!
Kom och tänka på en sak, kissie blev ju opererad idag ;) det var nog många som trodde att hon skulle fejka det, men ooops det var visst sant ;) haha.. sen en till sak, har sagt det förut men säger det igen, när hon redigerar sina bilder, provucerar osv osv, alltså först och främst att hon redigerar sina bilder, so? det är väl hennes blogg? hennes kropp? hennes val? vem fan bryr sig egentligen, inte många som fattar att det är små "luringar" som hon tjänar ÄNNU mer pengar på ;p att folk är så dumma asso haha ;) och sen, varför ens bry sig? som sagt hennes kropp och ingen annans, sen tror jag att det ligger mycket avundsjuka i den hela, jag menar folk klankar som fan på det och stör sig, skriver till första bästa "skvallerblogg" så jävla töntigt egentligen haha =D yeye, erat val fuckers!
Väldigt snabbskrivet så ignorera småfelen..

Kissie?
Bra/Dålig?


Uppdatering;
Har precis käkat, skall snart ta in hästarna sen blire duscha film & sova :)
skriver mer i morgon, ciao ;)




musik inlägg!

Tänkte bjuda på lite musik som spelas hela tiden för min del nu ;)
Skall snart fixa vattnet till hästarna & börja laga mat :) ehe, jag är duktig!
här är lite iallafall ;d

Iyaz - Bulletproof


Jason derulo - Sleep walkin


Nicole scherzinger - I'm a cheat


Keri hilson - The ring


Iyaz ft; Go hard - Rock city


Ke$ha - Kiss n tell


Lady gaga - Speechless


Justin bieber - One time


Owl city - Fireflies


oh africa.

Hellu (:
Sitter och äter frukost nu, jag vet att jag skulle gjort det innan ;$ men kom massa saker ivägen haha :( aja, dricker varm choklad till iaf ;) riktigt gott! Och till det sitter jag och lyssnar på musik, music is my religion! (a) nåväl, vet inte alls vad jag skall göra ikv ;| bud på förslag alltså, annars blire la film & lägga mig någorlunda tidigt så jag kommer upp imorgon -.- måste till skolan, annars blire inge bra :( yeye, filmtips? ;) men vi hörs senare om jag har något värt att skriva ;) känner att jag aldrig skriver något roligt haha ;p aja, hare fint! för det skall jag nanana (y)


akon ft; keri hilson - oh africa (v)


love is like the wind, you can't see it, but you can feel it.

God morgon :]
Skall strax göra kaffé och något att äta.. Mår inte alls bra idag ;| har ont i gommen och har blivit skit förkyld.. Yeye, sånt som händer det också :] hade inte så mycket chans att sitta vid datorn igår heller, hann skriva ett inlägg innan jag drog till stan & mötte upp ida, karzan och michaela :) men ett inlägg är ju mer än ingenting? :D justeee! Vet inte vad jag skall göra alls idag ;> skall göra stallet iallafall, gott! har fått dela på hästarna nu med också -.- bara för mårten biter sönder alla acke's täcken.. RIKTIGT irriterande, han har bitit sönder typ 6 st?! ne, inte okej :( aja, måste börja fixa lite nu annars blir det ett JÄTTE långt inlägg haha ;) lägger upp KICK'S nya låt också, för den är bra! ;)


Kick - Jag tar dig "om jag vill ha dig"


hellu :)

Hej!
Hade inte tillgång till internet igår, var i stan hela dagen med ida så :] träffade även på lite söta människor i kungsbacka! Mysigt. Vet inte vad som händer idag, skall kanske träffa upp ida :) men är inte säker än, annars får jag väl göra klart mina hemuppgifter & sen dra hem.. wää, men jag uppdaterar säkert mer sen :) ciao!


RSS 2.0