Rubrik

Det funkar fortfarande inte att blogga via mobilen, sjukt segt. För jag sitter knappt vid datorn atm. För tillfället är jag barnvakt, men inte så länge till gissar jag. Eller hoppas (a) haha nejdå. Vi har gjort pannkakor och bakat cupcakes, riktigt mysigt! Men nu får jag ta och bege mig, har lite andra uppdrag! Vi hörs när vi hörs, puss!

MELLBERG ♥

Riktigt bra spelat av Mellberg igår, han är grymt duktig! Tyvärr höll inte det hela vägen och England vann. Riktigt tråkigt, men de gjorde ju sitt bästa och det är huvudsaken. Sverige är väl ute ur EM nu?


Lördag

Hej kära blogg.
Har försökt göra mobilinlägg sen senaste inlägget, men det är omöjligt. Kommer inte ens in på bloggen via mobilen, står bara "Kunde inte logga in" och det kommer upp hela tiden, spelar ingen roll hur bra täckning man har.. Sjukt drygt! Men i alla fall, kanske kommer vara så ett tag framöver vilket betyder inte så många inlägg. För har inte tillgång till wifi eller dator speciellt mycket under praktiken. Annars då? Just nu sitter jag och kollar på Miami ink, matade valparna med välling för ett tag sedan. De börjar förstå principen, vilket är jävligt gött! Dock så lägger de alltid ner hela huvudet i skålen, ser lite roligt ut. Men nu ska jag ta mig i kragen, vila en stund & fortsätta läsa boken jag börjat på "Jag är Zlatan", den verkar vara sjukt bra har redan hunnit läsa 5 kapitel. Jaja, nu ska detta inte bli någon jävla roman, försöker skriva lite senare! Ha en bra dag :)

Vad i helvete?

Åh vad irriterad jag blir. Vad har blogg.se gjort med sin design? Man hittar ju ingenting, sen är det mycket segare än vad det brukar. Varför kan det inte bara vara så som det är? Varför måste man alltid göra om? Och varför blir det alltid så drastiska förändringar? Gillar inte, kommer nog ta ett tag att lära sig hur allt funkar. Så ser inläggen konstiga ut, ja då vet ni varför.

Piete


Onsdag

Hallihallå!
Skönt med onsdag & strålande sol, kan ju nästan inte bli bättre. Sitter i bilen påväg att hämta Julia och Hampus, därefter ska vi handla lite till middagen. Har nyss hjälpt till att avmaska valparna, de blir glupskare för varje dag som går och vad deras klor växer fort, helgalet! Ska nog klippa de imorgon igen :) annars har det varit en rätt så lugn dag, vilket är skönt. På återseende, dyker nog upp en del bildinlägg.


Valpbomb


Saknar min fina


Aska


LC (?) träning med Aska

Hej!
Är på träning med Aska, något för bl.a. Afghanhundar. Springning osv, inte helt hundra på vad. Återkommer!


Godkväll

Hallihallå.
Är på "avslutningsfest". Nu vankas det brännboll, men bara för de små. :)


Söt filur


Måndag

Godmorgon!
Har varit vaken ett bra tag. Började strax innan 8 på praktiken. Har hunnit göra rent i valplådorna, mata valparna och fixa med en del annat. Känns som att det kommer vara lite halvdassigt väder idag, hoppas bara inte att det blir åska. För då kommer huvudvärken tillbaka. Annars då? Det är fullt upp med valparna och praktiken i allmänhet, därför blir det mindre bloggning.. Samt att blogg.se's mobilapp funkar sådär, man måste ha full täckning för att ens kunna gå in på den, mycket skumt. Men nu har jag lite ärenden att uträtta, latero!


"Följa John"


Sheeilah


Bruce


Ute & far

Goddag!
Ska åka och lämna av Marie, sen handla lite småsaker. Idag har varit en rätt seg dag, regnat massor har tom åskat. Usch.. Har gett valparna kalvköttbullar idag för första gången, de var rätt glupska haha.. Ska fortsätta mata dem imorgon med det. Jaja, hörs när vi hörs!! Puss


Fina Simba


Klippa valpklor

Att klippa valpklor kan ju vara det petigaste jag har gjort, men när man väl fått in tekniken rullar det på.. De har börjat öppna öronen nu, snart ögonen! Längtar (a)


Lördag

Godmorgon,
Vaknade för en liten stund sen. Har precis ätit frukost och nu sitter jag och planerar vad jag ska hitta på idag. Blir nog en del hundpromenader, samt frisering. Vädret har vänt igen, regn och rusk.. Trist, men vad ska man göra? Hörs sen :)


Nybäddat


Love it


Cherry

Godaste colan <3


Påväg till affären

Hej!
Sitter just nu i bilen påväg till affären. Ikväll har jag fortfarande inga planer, funderar dock på att dra på mig träningskläderna och gå tills jag inte orkar mer. Låter som en plan? Japp. Nu får jag vara lite social emot de andra. Försöker skriva ett inlägg ikväll. Puss


Gosen


Fredag!

Godmorgon,
fredag idag ju. I vanliga fall hade jag varit överlycklig över att få komma hem. Men jag trivs väldigt bra på min praktikplats, så det är inga speciella känslor idag. Mer än att man saknar familj / djur & vänner. Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda, är ganska trött. Det tar verkligen på krafterna att ta hand om valpar, mer än vad man tror. Men imorgon kommer Marie tillbaka (ena hunden som har valpar är hennes) då blir det antagligen lite avlastning. Internet har inte funkat som jag hade tänkt mig, därför har det varit lite brist på inlägg. Får kompensera det när jag väl har tillgång till datorn, dvs nu. Hur är vädret i Göteborg btw? Här i Stockholm är solen framme :}
image descriptionimage description
Puppies (a)


In love


Från Bikbok :)


Ute på äventyr

Roadtrip i lilla Södertälje, nyss varit och handlat mat & fikabröd! Mumma :) när vi kommer tillbaka blir det hundpromenader, lovely!!


Irritationen som uppstår..

Skrev precis ett lååååångt inlägg.. Klart som fan att allt bara försvinner? Vad irriterad jag blir.. Får se om jag orkar skriva "om" det senare, för det pallar jag inte nu.


Fashion




Alla bilder är lånade härifrån. :)


Godnatt!

Godkväll!
Har suttit och kollat lite på tv med dem jag bor hos. Har tänkt att gå och lägga mig strax, är ganska så trött & har en lång dag framför mig imorgon också! Mycket som ska göras osv. Ska även flytta ut i en liten stuga som ligger på tomten, får nog Santana med mig :D lycklig tjej! Har inte kunnat blogga så mycket idag, för det har varit en hel del och göra samt att internet bara finns som mobilt. Inget wifi med andra ord, tur att man har bra täckning så att man kan dela internet till datorn (a) onödig information kanske, ja? Haha.. Jaja, nu ska jag inte sitta här och predika så mycket mer, ska ner och borsta tänderna & sen vankas det sängen! Hörs imorgon, sov gott!!

Morgonpromenad

Godmorgon!
Har varit vaken sen 05:40 imorse. Oscar & pappa åkte tidigt. Så är ganska pigg nu faktiskt. Är ute och går med Santana! Har stött på lite vilt, annars är det rätt lugnt faktiskt! Hörs sen :)

 


Godnatt!!

Redigt trött efter att ha åkt bil halva dagen. Så ska lägga mig nu. Bjuder på en bild på valparna :)

EDIT: Inlägget skulle publicerats igår, men av någon anledning kom det inte upp.

 


Energi

 

 


Snowdogs

Sitter i bilen på väg upp mot Stockholm! Sitter och kollar på snowdogs för att fördröja tiden lite, sjukt seg i huvudet atm. Men vi ska nog stanna om ett tag och käka på McDonalds eller något. Hörs sen, ska fortsätta kolla nu. :)

 

EDIT: Försökte lägga upp bilder till inlägget, något som tydligen är omöjligt för blogg.se's mobilapp.


Ta hem det nu!!


Fredag!!

Bara 3 lektioner kvar, sen bär det av hemåt. Hörs sen!!


RSS 2.0