Marshall Bruce Mathers





E M I N E M


hallihallå!

Har varit med Daniella sen 08 - 14, riktigt najs! Haft en riktig toppendag, tog dock inte så mycket bilder - typiskt haha. Har dygnat inatt så är rätt död, skall försöka att hålla mig vaken ett tag till iallafall, fint väder ute - galet najs! pusssssss på er.


träffa babe imorgon

Yes, Daniella kommer upp en sväng till göteborg imorgon! Så vi skall ses och ta en fika, mysigt.
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men mitt internet är inte sammarbetsvilligt.
Skall försöka uppdatera bättre imorgon om det vill funka, ha en bra kväll så hörs vi imorgon.

tävling hos amanda!


Klicka här för att komma direkt till tävlingen.

filmdags!



Skall dra och kolla Old school nu, vi hörs sen eller imorgon!

hahaha


"ha det så kult på resturangen"

fina naglar, check √


Är ju en föredetta nagelbitare (sjukt dålig och äcklig vana) kom iallafall ifrån det, något av det bästa jag gjort. Eller ja, bra gjort var det iallafall. Mina naglar är fortfarande sköra / bryts lätt osv, det beror ju på att jag bet på naglarna så länge.. Dom börjar iallafall bli bättre, blir bara bättre och bättre resultat & det gör mig glad! Innan använde jag lösnaglar (såg ju bättre ut än inga naglar alls) ja, för mina var nerbitna till nagelbanden (USCH!) men som sagt jag kom ifrån det och det är jag glad över.

the ring


Skall snart bege mig ner mot tv'n och kolla på the ring, såg att tvåan kommer direkt efter.
Ganska så najs faktiskt, blir att kolla med Simon & Oscar. Ha en bra kväll, vi hörs imorgon.
Bilderna är ifrån google men redigerade av mig.

bilder ifrån spanien


Du är så ful så att du blir söt, hihi.

back in business.

Hallå där kött & blåbär.
Hemma igen - gött, har varit riktigt nice i Spanien. Något långtråkigt bara, hade ingen dator, var pissdyrt att smsa, att ringa skall vi inte ens tala om, inga man känner - tja, ni hör ju hur det låter. Har vilat ut ordentligt iallafall! Har hänt mycket under dom här dagarna också, har tänkt över mycket saker och gjort lite val. Well, det kommer komma upp lite bilder & så berättar jag väl lite och , sånt som märks. Nu skall jag lägga mig i sängen och kolla på Dear John och hoppas att tiden går fortare, är sjukt pigg. Någon som sätt den btw? Kan ju langa en recension imorgon eller något, vi får se vad som händer! Hare bra people.

bye sweden!



Yes! Planet går klockan 14.30, första gången som jag skall resa själv nu också! wiho,
lite nerver nu. Måste packa klart det sista nu, ha det bra för det skall jag ;)

hallåå!

Har precis käkat, är trött som en gås. Funderar på att ta mig en powernap?
Tycker jag låter som en utmärkt ide, så skall lägga mig en stund nu!
Rökfri dag #1

_



Wedding daze

Precis kollat klart på Wedding daze - spelade in den innan, riktigt bra film faktiskt! Lätt värd att se,
så den rekommenderar jag starkt! behöver egentligen sova, men är inte trött för 5 öre.


fimpar..

Morsning korsning!
Vaknade rätt sent idag känner jag, men det är bara bra? har ju ändå lov och det som är kvar att göra tills måndag är ju bara packningen! Träffade älsklings My en sväng nu på förmiddagen också, mysigt som alltid! Varför står det "fimpar.." i rubriken? Jo, jag skall sluta röka idag, önska mig lycka till? Peppa mig? :D Men nu skall jag börja kolla över packningen, later babes!

√ check!

[x] städat
[x] ätit
[x] fixat till hästarna
[x] börjat städa mitt rum
[x] börjat plocka fram kläder
[x] ringt My

Har lite kvar, men det löser sig.
Skall glo tv nu, hörs senare!






Mycket att göra men lite tid..

Har startat en EGEN blogg på nattstad, kommer nog komma upp samma inlägg som här.
Bloggen hittar du här, bloggar även på min och Beas blogg på nattstad här :)

Måste börja packa inför Spanien på måndag (14/6) det är bara 3 dagar kvar, wiho tiden går fort när man har roligt. Måste iallafall börja packa, sen måste jag städa (!) både husvagnen och huset. Husvagnen skall städas för att farmor skall bo i den när vi kommer hem ifrån Spanien (min farmor bor i Spanien året om) så när hon väl är i Sverige och hälsar på så får hon sova i våran husvagn, dels för att hon vill ha något "eget" och lite mer frihet antar jag? Aja, den förklaringen får duga! ;) Nu måste jag rusa, ifall jag skall få någonting gjort..



..


GRYYYYYYYYYYM. ♥


hinner inte skriva nu

Skall käka kebabtallrik, fixa mig & sen ta bussen in till stan.
Vi hörs antingen inatt eller imorgon, sommarlov nu iallafall!

_




gammal bild, moppehjälm och grejer.
Skall dejta kudden nu, vi hörs imorgon!

lunar stängs ner?

HAHA, har galet mycket minnen därifrån faktiskt. Det var faktiskt där allting med internet började typ, iallafall för mig (y) har träffat en del folk där igenom också, tack för tiden (a) haha! När någonting stängs ner så kommer alltid något nytt.



PEACE

så!

Nu är jag klar!

[x] Målat naglarna
[x] Kollat Grey's Anatomy
[x] Duschat
[x] Fönat håret
[x] Plattat håret
[x] Valt kläder till imorgon.

Jag är duktig hihi! Skall fixa lite smågrejer till, sen så skall jag ta och
nana (tror jag?) jag är inte så trött nu iofs, anyway - later babes.

ett inlägg är bättre än inget

Skall skriva om mina val & grädda vofflor med mami ♥
Vi hörs lite senare, nu är jag vaken iallafall.

frukost & brunch

Hellu!
Har varit på skårs med skolan, eller ah hela iv. Vi slutar ju imorgon så vi fick våra betyg osv.
Skall lägga mig och sova en stund nu, är skittrött - inte många timmars sömn inatt.

förlåt.

Har haft fullt upp hela dagen, därav min dåliga uppdatering. Fick hem en ny häst idag iallafall, vi skall låna henne ett tag så att våran slipper stå ensam - perfekt! Btw, jag åker till Spanien på måndag. Woah, det är 6 dagar kvar :D tagga till tusen. Later!

csi, sen sängen typ?

Yes, skall sätta mig och kolla på csi strax! Får se ifall jag bloggar något mer idag,
annars så hörs vi imorgon! Slutar tidigt imorgon, sen 2 dagar kvar efter det, lovely.


bilder ifrån senaste veckan/veckorna.



KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE.

f o o d.

Dags för käk, hörs lite senare! Någon som vet
om Csi kommer idag btw? Tacksam för svar.

._.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/friis-company-180/nell-180818-29/
Det här tar nog priset på något av det fulaste jag har sett, grattis!

6/6 - 10


Det var ju Sveriges Nationaldag igår, hade tänkt att skriva om det igår men mådde såpass dåligt så jag satt inte vid datorn alls. Gjorde ni något speciellt igår? Någon tradition? Tell me! Tycker det är så tråkigt allt som blivit runt Svenska flaggan, nationalsången osv. Vi skiljer väl oss inte från några andra länder? Jag menar, dom har väl inga förbud? Jag är långt ifrån rasist, allt det där överhuvudtaget. Men jag tycker inte att det är rättvist att vi inte skall få sjunga våran nationalsång på skolavslutningar, eller ah överhuvudtaget. Jag var med i evangemanget 'byt profilbild till svenskaflaggan 6/6 på fb' iallafall, någon annan som var det?


sjukling

Valde att stanna hemma idag, tror att det var lika bra. Mitt huvud värker som jag vet inte vad, riktigt störigt. Hostar som fan hela tiden också, inge vidare. Well, har inga planer för idag.. Brukar man ha det när man är sjuk btw? ae, tvek. Skall lägga mig i soffan och käka lite ben&jerry's med en kopp kaffe till det, kolla film och hoppas på att detta går över snart. Ha en bra dag!

n e w k i d ♥


Skall lägga mig nu, är påväg att bli sjuk.
Vi hörs ikväll eller imorgon, ha en bra dag/kväll.

myskväll

När jag såg att Kissie hade blivit anmäld, för det men han killen som skulle vara homosexuell. Jag läste igenom artikeln, kollade in på FS och kikade igenom lite kommentarer där. Sen läste jag på Kissies blogg igen, att hon hade "försvarat" sig.. Han anmälde henne för inlägget, jag förstår honom. Men hon publicerar ju det hon får i sin mail? Det var ju en fråga till hennes 'Sanning och konka' .. Att kolla upp IP:ET och ge det till polisen är ju en bra idé, för det är ju säkert en liten pajas bakom allt som ville skoja till det. Jag tror faktiskt inte att hon har kommit på det, för hon visste ju inte vem han var egentligen vad jag hade fattat det som? Iallafall, det stod kommentarer på FS om att hon hade gått över gränsen blabla, mycket anonyma kommentarer - förvånar mig inte ett skit förövrigt.. MEN SNÄLLA, ta reda på lite fakta innan ni öppnar era käftar. Är så trött på folk som slänger ut sig en massa skit, men inte vet vad det egentligen handlar om, det räcker att idioterna har läst rubriken och sen dömmer dom DIREKT, varför? Har dock inget svar på den frågan, men det är väldigt tråkigt. Det är ju samma med FS, hon är ju anonym och folk skickar grejer till hennes mail. Vissa saker som det inte ens finns bevis för, exempel att Rahlenfeldt skulle vara en tjuv, det har dom ju inga bevis för? Ändå dömmer dom honom för att det står där, palla väx upp förhelvete. Små jävla irriterande tattare, blir så irriterad.

Blev en lång text där, whatever. Klara kommer snart hit, kanske My också! Vi skall kolla på film, chilla & snacka lite skit. Riktigt skönt, bara ta det lugnt är också behövande. Ha en bra kväll så hörs vi förhoppningsvis lite senare eller imorgon, pusselipuss

blir så jävla less


Jag blir så jävla less på människor som är så jävla dåliga på att höra av sig, det är så jävla dålig stil.. Sen blir dom sura för att man inte hör av sig, kanske ligger en anledning bakom - jag tänker inte höra av mig till allt och alla hela tiden, blir bara jävligt trist i längden. Jag tycker det är riktigt pissig stil av folk som håller på såhär, ta fan åt er för det är så jävla dåligt! sen folk som hela tiden klaga - åh saknar dig blablabla, visst klart man blir glad när någon säger det, men vafan gör något åt saken då? är väl inte så jävla svårt att skicka ett sms - hej, lust att ses en stund idag? visst det löser ju sig vafan. Gaah, eller folk som skriver eller säger - ringer dig sen, sen händer det inte.. Visst man går ju inte och väntar, men har man sagt någonting så kan man ju förfan stå för det och göra det också! Ae asså, jag blir så jävla less och besviken på såna här människor.. SÅ JÄVLA DÅLIG STIL, RIKTIGT LÅGT.



alltså oj..

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7198051.ab
Läskigt..

hemma igen!

Hellu (:
Kom hem för ett litet tag sen, skall snart sätta mig och käka nuggets & räkchips - mums! Sen skall jag dra vidare en sväng till lille My, var riktigt trevligt på Beas mottagning iallafall och hon var riktigt F I N ! Måste käka nu, uppdaterar mer senare! Kisses

S T U D E N T

Hallå!
Skall snart börja fixa mig, det är ju Bea student idag, skall dock inte se utspringningen ;| men skall till hennes mottagning runt 16. Har precis fixat stallet, så skall strax hoppa in i duschen! Kanske kommer ett inlägg innan jag drar, annars ikväll. Ha en bra dag!

nattinatti

Skall lägga mig nu, är galet trött faktiskt. Upp halvtidigt imorgon också,
hoppas ni har haft en bra kväll & dag, vi hörs imorgon! Pusselipuss

Detta är fan SJUKT..
http://www.youtube.com/watch?v=XLxII56yQ
R0



Hallihallå

Hej!
Kom precis hem efter en långrunda med Michelle ♥ Puuh, är ganska trött i benen faktiskt. Vi stötte på en älg när vi hade gått i ca 10 min, sen när vi kommer till ett annat ställe typ 30 min senare så står den där, exakt samma älg - haha failarN. Fick ett kort på han iallafall, söt! Har varit mycket att göra hela dagen i stort sätt, därför har jag inte hunnit blogga. Orkade inte blogga igår heller när jag kom hem, var helt slut ._. Men nu är jag här iallafall, det är ju huvudsaken. Har varit i stan hela dagen typ, köpt studentpresent till Bea älskling ♥, hon går ju ut imorgon! Sen nagellack och lite gott till helgen, ensam hemma hela helgen så - skitskönt hihi. Blev ett väldigt långt inlägg nu kände jag, hörs lite senare istället. Har ganska mycket att ta igen, även en massa bilder innestående.


Klart man ser att det är en älg? jag gör iallafall haha.



Sean banan - Skaka rumpa


åh herregud..

http://tvbloggen.tvplaneten.se/2010/05/28/11-ariga-chloe-vacker-kanslor/

d-a-l-a-r-n-a

Hellu!
Sitter i dalarna nu, har precis fixat internet :) har varit utan sen i söndags, eller ah på kvällen där. Iallafall, vi sticker hem runt 13 imorgon, tar drygt 7 timmar att åka hem, får väl se hur det går! ah well, vi hörs när jag är hemma.



Smakprov ;)

RSS 2.0