kisses

Har tänkt att göra lite ändringar och så i bloggen, även lite nya kategorier oså :] TIPS?!
Daniela har även fixat så man ser smileysar i inläggen, tack baby! :) wä, har faktiskt inte gjort något annat än att plugga sen jag skrev senast och svarat på lite comments (y) skall snart fortsätta att plugga för den delen.. Har hemuppgifter måndag-tisdag så jag är så gott som ledig när jag har pluggat klart ;) ME LIKE! :) Ikväll har jag ingen aning om vad jag skall hitta på faktiskt, typ kolla film och så bara :] juste, wallander kommer ju ikv skall sitta bänkad framför den =D eheeee.. Juste, vad vill ni se mer av här? tips på saker som ni vill att jag skriver? så att det blir roligare att läsa menar jag? langa tips dirrz! :) men vi hörs senare tjuuuuudily


hej jag har bildbrist =D


måååårning'

God morgon :]
sovit gott? det har jag iallafall.. kom hem vid halv tolv - tolv igår, wä var jätte trött så gick & la mig direkt skönt! Bion var riktigt värd, lite knas men vafan den var bra! lite roligt bara när folk blir rädda ("det var ju en skräckfilm") för att "visa" att dom inte blev såå rädda så skrattar dom falskt haha fail :| lite kul var det allt, meeen aja :] Idag vet jag inte alls vad som händer, måste nog städa i mitt rum (IGEN!!) :( sen kanske rida, får se vad jag orkar.. Ingen skola måndag-tisdag iaf :D har hemstudier så ;) hur gött äre inte? as skönt.. aja, skall ta mig något att käka sen svara på lite comments ;) PUSS!

Varje persons utseende är unikt, därför kan man inte bedöma om någon är ful eller snygg.
Och hur kan du säga att någon är ful? Vilken person jämför du med? Just det. Ingen är ful bara för att den inte ser ut som DU vill att den ska göra.


btw, bli medlem (: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=miski


with you


sneaky

God kväll hähä
Skall snart sätta mig vid tv'n och kolla på nå program med mamma, pappa & bror. Wää, det blir bio imorgon (: jag, oscar & simon skall kolla på instängd 2 :] hähä på bergakungen har aldrig varit där så hopps det är NAYZ.. Har typ precis käkat - tacos <3 mums så gott (a) sen innan det var jag ute och red med klara, mårten gick väl ganska fint för att vara mårten haha :] bara att han vill trava hela tiden -.- yeye whaaatevah? men vi hörs väl senare eller något PUSSTJA! :) bild på mårten - sneaky söt (:




sneaky söt låt :]


studiebesök med my baby

HEJ!
Kom precis hem från strömma åkte ju dit på studiebesök med my & hennes mamma :] wä, var nog lite dumt att jag åkte och kollade för nu har jag världens beslutångest över vad jag skall välja ;| ehm, som ett slag i magen skit jobbigt. Yeye, kommer väl lösa sig till slut men båda linjerna av det jag vill välja har mycket bra att erbjuda så, jaja det får jag väl ta som det kommer och hoppas att jag väljer rätt. Ehee, har inte gjort något annat i dag i och med att vi har varit där hela tiden ;p träffade även sötis moa som går där :] men hon går ju sitt tredje år så hon slutar ju till sommaren :( inte träffat henne på en evighet så det var mys! Ikväll vet jag inte vad som händer alls, skall rida nu på eftermiddagen sen blir det väl att vara med simon & oscar :] Blir nog att kolla på bio imorgon också, lite beslutångest där också över vilken film man skall välja bara ;> [snabba cash eller instängd 2] Någon som har sett någon av filmerna? aja, lägger in lite bilder från igår & idag :) hörs senare ciao!


KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE (y)


HAR SÅ ÄCKLIGT ONT I HUVUDET.

HAR SÅ ÄCKLIGT ONT I HUVUDET.
Hej, har precis varit ute med en av mina hundar & sen efter det fixat varm choklad :] tog en treo också och tömde diskmaskinen -.- duktig jag är haha (a).. Iallafall, tog en sovmorgon i morse och tog sena bussen till skolan, väl i skolan fick jag jobbat lite matte & sen stack jag och My babe till donken käka & sen vidare till skolan och hade nån föreläsning eller vad man skall kalla det ;p studieteknik hette det iallafall och var väl rätt chill att veta om iaf ;p yeye, tog tidiga bussen hem och har fixat lite, helt dött idag :( händer nog inge kul ikv heller.. Skall kolla på en gammal film iaf Liar Liar, längesen jag såg den hähä :] well, skall upp sex imorgon så skall bara svara på lite kommentarer sen skall jag sminka av och lägga mig :) blir kanske en uppdatering annars HÅLL UT! =D





P U S S E N

Hellu (:
Skall strax käka sen efter det blire film, mys! Skall lägga mig någorlunda tidigt, måste komma upp imorgon så.. Har inte speciellt mycket att skriva egentligen, utan bara en liten uppdatering :] så nu har ni fått den h3h3. Lägger upp ica's nya reklam - sjukt skön haha (a)




hellu!

Hej!
Har inte haft funkade internet på förmiddagen/morgonen så har fått sysselsätta mig med annat.
Fixat stallet, städat, kollat film, tv & sen bara sovit. Min dag i en förkortning typ.. Kollade på en film igår innan jag gick och la mig, Sova med fienden riktigt bra film faktiskt :] något konstig, men när man väl kom in i den så förstod man handlingen, somnade nästan direkt efter filmen och tur var väl det. Har varit hemma från skolan idag iallafall, orkade verkligen inte gå dit men får väl pallra mig dit imorgon i och med att det var någon skit som jag och My var tvungna att gå på -.- yeye.. men skall fixa lite skit nu, kanske uppdaterar senare hareee fint ciaooo.

Efter att ha spenderat en vecka tillsammans med Tiger woods på rehab så har Tigers fru Elin woods bestämt sig för att ge äktenskapet en andra chans! Som ni vet så ansökte Elin om skilsmässa i julas efter att en sexskandal avslöjade att Tiger varit otrogen med upp emot 15 kvinnor under tiden han varit gift med Elin. Enligt uppgift så har Tiger sagt till Elin att han inte vill något annat än att rädda deras äktenskap och försöka rehabilitera sig själv. Vi hoppas bara att Elin vet vad hon ger sig in på!

Vad tycker ni, är han värd en andra chans?


<3


i miss you

Är fortfarande inte så sugen på att skriva så det blir småsaker.. Men var i skolan idag från 08.30 sen slutade jag halv tolv. Gjorde visserligen ingenting i skolan för jag inte orkar.. Skall vara hemma imorgon iallafall, sen vare något viktigt skit som jag och my var tvungna att gå på torsdag -.- yeye, får väl pallra mig dit även om jag inte orkar.. Efter skolan hämtade morfar mig, åkte och handla sen hem o sova.. Vaknade vi 18.40 typ ner och käka, kezo var även här då :] sen fika och nu sitter jag här, skall fixa lite grejjer sen gå och lägga mig. Bild från sommaren 2009, kommer upp en låt också! Bilden är redigerad i picnik (ögonen) så någon dumjävel behöver inte komma med kommentaren "photoshopat" blabla. Så nu vet ni eheeee ciao!




jag älskar dig.. <3

Vila i frid älskade mormor
jag hoppas att du har det bra där du är nu
du blir den finaste ängeln på himlen
känns så jävla tomt utan dig
det här var inte väntat
i will always love you <3

1930 22/2 - 2010 25/1.



Min dag har inte varit speciellt bra, har inget sug på att skriva någonting heller.
Får väl se när jag börjar skriva smått igen, lär väl inte bli så mycket uppdaterat.
Tack till alla fina vänner och bekanta som ställer upp, det betyder riktigt mycket!
Stort tack till Daniela som alltid är där no matter what, jag älskar dig vännen! <3



<3 i know it's better on the other side.


IN YOUR FACE BITCH

Hej!
Sitter och käkar popcorn, svarar på kommentarer & tänker. Wä, är så fruktansvärt trött på vissa människor, däribland några av mina vänner -.- ni är så jävla dåliga på att höra av er (en del av er) alltid jag som skall höra av mig, alltid jag som skall skicka det där smset eller ringa - pallar seriöst inte med denna stilen, riktigt fittigt. Sen en som skall vara en av mina närmaste? oj jag vet inte vad som har hänt med dig, men du beter dig kort och jävligt fittigt iallafall, trött på dig och din stil nu. Yeye, skall inte sitta här och whina men fyfan vad trött jag blir -.- yee, söndag & sånt idag - hatar söndagar för dom är så jävla händelselösa & tråkiga ;s.. Menmen, sånt som är ibland (: nu skall jag svara klart på kommentarer så jag kommer härifrån! Svarar på resten imorgon, hinner inte idag.. -.- Btw, folk som vill att man följer på bloglovin och sen tar fyfan va fittig stil..



ganska ny bild nayz & sånt blir en låt också (:
låten passar in jävligt bra faktiskt.


Avril Lavigne - Complicated (v)


hallå (;

Angelina Jolie och Brad pitt separerar?
Det här bådar inte gott! News of the World avslöjade idag att världens kanske mest kända par Angelina Jolie och Brad Pitt har skrivit på papper som i detalj beskriver hur deras gemensamma förmögenhet på £205 miljoner ska delas upp om de skiljer sig, samt vem som får vårdnaden av deras sex barn. Enligt uppgift kommer paret att dela vårdnande men barnen kommer att bo hos sin mamma. Paret som varit tillsammans i snart fem år väntas offentliggöra sin separation inom en snart framtid.


Ett av dom gulligaste kändisparen? Jag tycker detta är riktigt tråkigt.
Så dagens fråga blir, vad tycker ni?

Förresten jag och Daniela har skapat en blogg tillsammans (: gå gärna in och kika!
www.wedoittogether.blogg.se




jag har inte försvunnit !

Hejsan!
Har inte skrivit något denna veckan typ, men har haft jätte mycket att göra så det har inte funnits någon tid över direkt :( sen har mitt internet krånglat som fan, så ja det gjorde ju lite mer problem. Sen har jag fått virus på min dator (eller jag tror det iallafall) den är skitseg och vill inte göra som jag vill -.- Något tips på bra virusprogram? SKRIV ISF! Men min vecka har varit rätt okej, bortsett från att mina lärare har pms -.- oj, hoppas inte att dom läser detta nu, för min ena lärare vet vad min blogg heter haha whatever, pallar faktiskt inte att bry mig, lika bra att du får se det! Men nu vet ni anledningen (dom som läser vill säga) =D yeye, skulle varit med Moa denna helgen, men så fick hon feber natten till fredag så det sket ju sig ganska totalt :( jobbigt läge, afan! Sen skulle jag egentligen dragit på fest i hällevik, men det sket sig också -.- dels för att jag inte orkar, sen har jag ingen dricka :( HAHA, sen är mina pengar brända (a) så vad gör man =D eheee.. Men skall försöka att uppdatera mera från och med nu (; och nu skall jag svara på kommentarer. See you later!


Cheryl cole - fight for this love (v)


godmorgon!

Hej på alla söta små människor (:
Sitter i skolan och har precis gjort ett nationellt prov i engelska -.- fy, gillar inte engelska :( hoppas bara på att jag får mitt betyg där! Wä, började kolla runt igår på vad jag skall gå efter iv.. Har funderingar på strömma som ligger i Sätilda och Plönninge som ligger nere i Halmstad! Men är inte säker på mitt val riktigt än, men det kommer väl antar jag :) Yeye, skall dra ut och ta en cigg med My nu! :] see ya.




nattinatti'

Hej! (:
Skall strax ta in hästarna, sen skall jag ta en dusch och sova!
Jag har tänkt på en sak, har tänkt att ha en liten "tävling" eller veckans blogg typ, hade det varit intressant? skriv ner ditt namn och så i en kommentar så slumpar jag några sen ;d så blire röstning och sånt (: yeye, skall ut och ta in dom nu för dom står och väntar, sen duschen & sedan sängen (: ha en bra kväll, vi hörs i morgon!


Den här låten är i mitt huvud hela tiden (v)




Kissie ska få feta sillisar!!

Hellu (:
Har precis ridigt, eller ah gjort klart stallet också ;d så har inte hunnit skriva något.. Men nu är jag här iallafall, gör inte något speciellt :( har riktigt tråkigt haha. Blev gymmet innan och fy, blev tränat ordentligt iallafall =D gött äre! Imorgon slutar jag vid 11.30 galet skönt, blir hem och rida & annat fix. Yeye, men skall fixa lite nu :) hörs väl senareee




taking my ball

Hellu (:
Sitter i skolan och diskuterar med my :] vi skall nog jobba över några dagar denna veckan i skolan, så att vi blir klara med våra betyg! Det är nice, ah inte att jobba då utan att få skiten gjort :D haha! Vi har lunchrast nu, så när lärarna kommer tillbaka så skall vi till gymmet (idrotten) sen efter det slutar vi, skall möta upp klara då och åka med henne hem (: vi skall rida mårten & acke. Sen blire la att städa klart mitt jävla rum haha (a) är riktigt stökigt och det ligger grejer överallt :( inte bra, men yeye såna smällar man får ta ibland ;d skall svara klart på kommentarerna sen skall jag göra kaffé & käka :D hare bra! gammal bild på mig men vafan -.-


eminem - taking my ball (v)



Dagens fråga:
Röker du?


seg söndag!

VILKA BITTERFITTOR DET FINNS :D
fattar ärligt talat inte hur ni orkar..
hähä aja det är erat val, fattar inte vad ni vill få ut bara.
Aja hur som haver, håller på att städa lite smått & skall
snart gå ut i stallet & ta in hästarna och göra i ordning dom.
Sen fortsätta städa & äta haha :] måste ju bli fint ;d
har typ bloggtorka idag, känner mig tom att jag inte har
något att skriva, lite tråkigt sådär :( men så äre!

Har tänkt på en sak, jag läser ju kissies blogg mest för att hon är rolig & provucerande.. Men när hon redigerar sina bilder och sånt, ja det syns tydligt och folk blir irriterade, skickar in till falsksanning osv, haha vem fan bryr sig egentligen? att folk är så dumma? hon gör ju det för att få mer uppmärksamhet förfan, att det skall vara så svårt att inse? hon gör snabba och dåliga redigeringar, varför? jo för att "dumma människor" skall reagera och skicka in till närmsta skvallerblogg.. HAHA hon är ju inte dum förfan :]



Vad tycker ni om Kissie, bra/dålig? :]


Hellu (:
Tänkte att det blev bra med en liten uppdatering nu (:
Har blivit lite ändringar, skall rida senare istället ;p
Klara skulle komma vid sju typ, det är ju ett tag kvar
så jag får underhålla mig med att svara på kommentarer.
Skall städa sen också, haha har inte orkat än :(
Men det måste göras i vilket fall (y)
yeye, skall inte babbla vi hörs senarää.


Rihanna - rude boy


Är med och tävlar hos "Stockholmsjenna" om en ridhjälm (a)
http://stockholmsjenna.blogg.se/2009/december/tavling-vinn-en-ridhjalm.html


no more you.


God morgon!
Eller ja, god eftermiddag typ. Vaknade vid halv tolv, rätt bra för att vara mig på en helg ändå ;) yeye, har precis käkat frukost och skall snart städa nedervåningen, gör det för mammas skull (a) hon bad så snällt och jag är ju snäll så haha, neeh men kan väl vara lite snäll och göra det, det är inte speciellt mycket begärt. Skall vara med en polare sen och rida, härligt! Sen ikväll blire att göra klart mitt rum & kolla på film, det är nayz! vi hörs senare.


far och son - ciggdansen (y)


hallå där kött & blåbär.

Hellu (:
Mitt internet har krånglat hela dagen -.- väldigt irriterande och det börjar änna bli en vana nu -.- yeye. Vaknade vid klockan 13, rätt sent ;o har fixat stallet och fixat åt tom & jerry, sen käkat frulle osåå. Sen har jag inte gjort något nödvändigt haha, känns slött, har ont i huvudet idag också -.- Yeye, skall svara på lite kommentarer och så, hörs senare!

blogg.se krånglar ju bara idag ;s bloggar mer imorgon.




pussi

Hellu.
blogg.se har krånglat hela dagen ;s haha jävla skit system -.- yeye har inte haft mycket tid ändå att sitta vid datorn.Efter skolan drog jag och fikade med min bror, han bjöd :] mysigt hihi tog en morotskaka & varm choklad (a) gott! Sen tog vi fyra bussen hem, red mårten medans klara gick med acke på gärdet, han gick faktiskt riktigt fint idag (: happy miski! Sen har jag inte gjort ett skit typ, eller ah gjorde käk med pappa, sen kolla vi let's dance nice & sånt ;d.. Nu skall jag svara på lite kommentarer och sen städa mitt rum.

SISTA INLÄGGET FÖR KVÄLLEN, natti.



:|

Jag tror att jag skall hoppa av skolan -.-
NÅGON SOM HAR TIPS PÅ JOBB?



god måååååårning'

Tjaa.
Sitter i skolan nu, har egentligen matte men jag var tvungen att vila huvudet lite -.- .. Vi har ett rätt meningslöst schema och jag förstår inte riktigt hur dom har tänkt att vi skall hinna med allt denna terminen.. Menar, vi skall hela tiden ha fjantiga grejer såsom avslappning, kolla på film, föreläsningar i aulan (som inte ger ett skit), åka och bowla osv, visst det är väl kul men man få ju för fan ingenting gjort? nee och jag tänker inte gå här ett år till, utan jag vill bli klar med mina grejer så jag kommer härifrån så fort som möjligt liksom, men naaae. Vi skulle ha kollat film i aulan nere på skolan nu, men jag fick min vilja igenom och fick stanna kvar och jobba med matte, visst jag tycker inte det är kul att jobba/plugga men vafan jag har faktiskt inget val om jag vill komma någonstans i livet. Jag önskar att jag hade gått i skolan i nian, att jag hade orkat vara där bara, men det är ju inget jag kan ändra på nu men hade jag kunnat göra det så hade jag faktiskt gjort det. Yeye, skall fika med min bror efter skolan, mys :] sen hem och rida Mårten hihi :) sen ikväll vet jag inte vad jag skall göra, har svin ont i höften så blir väl att bara ta det lungt, vi hörs senare :) Hade rätt goa besökssiffror igår, flera dagar denna veckan också iofs ;p klicka på bilden för att få den större ;)




Svar till frågestunden;

1: Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år? Jag har inte tänkt så långt faktiskt, ingen aning.
2: Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat sen slutet på 07, bloggade på blogspot innan blogg.se.
3: Vad går du för linje? Jag går på iv, absolut inget jag är stolt över men jag missade hela 9;an.
4: Varför börja du blogga? Oj, jag vet faktiskt inte exakt men jag tycker det är kul att skriva, sen kommer jag ju ihåg i stort sett allting jag har gjort i och med att jag skrivit ner det. En kul grej, ett tidsfördriv.
5: Vad gör du om 5år? Jag tänker inte så mycket på framtiden, men har ett jobb och har flyttat hemifrån.
6: Hur e du som person? Jag är en väldigt social människa, väldigt snäll, typ rolig och trevlig :)
7: Intressen? Mina vänner, mina djur framförallt hästarna, gym osv.
8: Hur gammal är du? Jag är 17, fyller 18 i oktober alltså 92:a.
9: Hur började du blogga? och när?
En kompis som bloggade och tyckte att jag skulle börja, slutet av 07.
10: Är du en spara eller en slösa? Det beror verkligen på, men mest slösa haha.
11: Har du någon fobi? SPINDLAR, usch fy och blä.
12: Drömresemål? Thailand, Australien.
13: Har du syskon ? Yes, en lillebror som heter Oscar och är 15 år.
14: Vad är det bästa enligt dig med din blogg ? Oj, alla kommentarer man får!
15: Har du bra självförttroende? Nej det har jag inte.
16: Gillar du skolan? Nej, det gör jag inte.
17: Var bor du ? Jag bor i Kungsbacka, lite utanför Göteborg.
18: Gillar du bananer? Inte överdrivet haha, men kan käka ibland.
19: Vad är det pinsamaste du gjort? Det var nog när jag spydde i maten i trean.
20: Vilken är din favoritblogg? Kenzas tror jag, men finns några.
21: Hur gammal var du när du piercade dig? Min första den jag har i mitten gjorde jag 070707 14, skulle fylla 15, den andra gjorde jag 08 i maj då var jag 16.
22: Vad kostade det? Och vad sa dina föräldrar? 400:- , det var okej för dom.
23: Skostorlek? Beror helt på vad det är för skor men från 37-40 :)
24: Vad tycker du om min blogg? Söt & rolig att läsa.
25: Vad har du i storlek i dina kläder? Beror på vad det är för kläder, men s & m.
26: Vad skulle du gjort om du hade en sista dag kvar på jorden? Varit med mina närmaste.
27: Vad tycker du om dagens samhälle? Haha, dagens samhälle är skit.
28: Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner? Skulle gett till min familj, sparat, rest osv :)
29: Hur många besökare har du på en dag i snitt? 100-130.
30: Har du någon idol? Nae, faktiskt inte.
31: Vad vill du bli när du blir stor? Har inte en aning faktiskt :(
32: Vad tycker du är roligast med att blogga? Tycker om att skriva, svara på kommentarer.
33: Vad är din dröm? Att leva ett lyckligt och händelserikt liv med vänner och familj.
34: Vad älskar du mest i livet? Finns det nåt som du älskar lite mer än allt annat? familjen.
35: Vad är din favorit färg? BLÅ! :)
36: Vill du lära känna mig? Visst, varför inte?
37: Vad är ditt drömjobb ? Har absolut ingen aning :(
38: Träna du på något sport? Ridning, gymmar.
39: Musik stil? Allt möjligt, lyssnar verkligen för allt. Är öppen för förslag typ ;)
40: Hur ser den perfekta killen ut? Fina ögon, lite längre än mig, vältränad, får gärna se bra ut (a)
41: Vad tycker du om bandet kent? Inte riktigt min musiktyp, men dom har ett par bra låtar.
42: Vad ska du göra sommaren 10? Har inga planer än, men resa runt i sverige (a) sen spanien.
43: Vad vill du uppnå med bloggen? Jadu, har jag aldrig tänkt på faktiskt, men ge inspiration till andra.
44: Favoritlåt? Just nu är det Iyaz - Replay <3
45: Favorit band? Takida.
46: Favorit Artist? Finns många men typ Jay sean, Britney, Rihanna , Eminem osv.
47: Tycker du det är roligt att borsta tänderna? Roligt och roligt, nae inte direkt.
48: Har du någon pojkvän? eller är du singel? Hade men det tog slut, men det var bäst så och jag trivs med det.
49: Om du skulle åka till en ö mitt ute i havet, vad skulle du ta med dig? Mat och några av mina närmaste!
50: Vilken är den bästa bilden du tagit? Har inga bilder kvar på datorn, så kan inte lägga upp :( kommer inte på någon speciell heller :(
51: Ditt bästa outfit tips? Klä dig i det du trivs i (a)
52: Vill du bli känd via bloggen? Inget jag syftar efter, men hade ju varit kul.
53: Varför kallas du för miski? En kompis som tog våra första bokstäver i namnet, eller ja dom första 2 (Michaela) Mi + ski = Miski :)
54: Spelar du nåt instrument? Nae.
55: Vad gillar du att göra på fritiden? Vänner, hästen, fika :)
56: Vilka är dina top5 bästa låtar? Jay sean - down, Iyaz - replay, Alexandra burke - bad boys, lady gaga - bad romance & Cheryl cole - fight for this love.
57: Vilken är din favoritfilm? Har en del :$ men Green street hooligans!
58: Vilka kändisbloggare läser du och varför? Dom jag läser dagligen är Paow & Kissie.
Kissie= Hon provucerar, är överdriven, rolig och jävligt intressant haha.
Paow= Vet inte varför jag börja, men hon skriver bra saker och verkar vara en rolig & söt tjej :)

Hihi, det var alla frågor för denna gången ;) Nu skall jag sätta på en film sen skall jag sova, vi hörs imorgon.







har ingen rubrik

Hellu!
Har precis käkat & sagt hejdå till Emma som skulle åka hem ;p hon och mamma har ridigt tillsammans idag ;b.. Men iallafall, skall snart duscha igen haha :) så jävla härligt, sen skall jag kolla på en film & typ sova? är jätte trött x] inte ovanligt, neh.. Funderar på om jag skall svara på frågestunden innan jag lägger mig, men det får jag väl se om jag orkar haha (a) annars har jag inte gjort någonting mer idag än att ha kollat på film, har fortfarande ont i huvudet :( hoppas att det går över snart för det är riktigt jobbigt :| yeye, GLÖM inte frågestunden där nere (UNDER DETTA INLÄGGET)


FRÅGESTUND!


Nu har du chansen, fråga vad du vill.
avslutar den ikväll någon gång! :]


AVSLUTAD !


tjudilu !

Tje.
Sitter och kollar runt på lite filmer, såg att göta kanal 3 redan hade kommit ut att ladda ner, jisses haha den går ju på bio nu ;o svenska filmer är ju rätt sega på att komma ut så man kan ladda ner menar jag ;o blir att tanka (a) annars gör jag faktiskt inte ett skit =D är trött som jag vet inte vad, sliten fy.. Skall snart duscha sen skall jag bädda ner mig och sätta på en film (: hörs senare!



jay sean - down <3


god morgon typ?

Hallå, blev skitseg uppdatering igår men fick migrän på kvällen så gick och la mig redan vid halv åtta - åtta. Innan det så firade jag min bror, så kände att jag inte hade tid att skriva, men nu är jag här igen wi. Har fortfarande skit ont i huvudet, fattar inte varför ;s men det får gå över snart, eller rättare sagt det gör väl det antar jag.. Har inte gjort någonting idag, vaknade för ett tag sen :] blev ingen skola, för jag kan inte koncentrera mig när jag är sjuk ;p så lika bra att vara hemma då, ja. Ikväll händer nog ingenting heller. Inte vad jag vet på en rak arm nu iallafall, yeye vi hörs senare.


grattis bror <3

Hellu.
Sitter i skolan nu med My :) vi har lunchrast och börjar halv ett igen, skönt ohja! Har haft idrott & livskunskap idag. Vet inte vad vi skall ha efter lunch i och med att vi har rätt blandat schema, det kan hända vad som helst typ ;p gött äre faktiskt! Slutar vid halv två idag (som alltid) haha, mami kommer iallafall och hämtar mig så skall vi åka och handla lite till ikv, min käre bror fyller ju år idag så vi skall fira honom :) Grattis ! Annars tror jag faktiskt inte att det händer något speciellt, kanske skall rida på lille Mårten också :]  yeye, uppdaterar nog mer när jag kommer hem, hare fint!


tog bilden från min bilddagbok, grattis bror!
i love you <3





PUSSELIPUSS.

Hej :) Har precis käkat, hihi mamma kom hem med mat =D & mjölk, så nu kan jag dricka kaffe igen (y) är beroende som bara fan :( men energi får man iallafall (; yeye, har inte hittat något film än ;o den sög ju (a) men skall leta vidare, någon söt människa som har tips på lite ny musik? :D laaanga isåfall (a) imorgon är det skola igen, vene hur min uppdatering kommer att se ut då ;> men jag skall försöka iallafall (a) skriver kanske ett inlägg lite senare, håll ut =D haha.


hold on.

Tjarå.
Har precis kollat klart på the ugly truth, den var riktigt bra faktiskt :D. Skall väl se om jag hittar någon mer film, haha fy vilka tråkiga uppdateringar jag har idag, eller alltså jag skriver ju verkligen inget vettigt ;b men yeye läser du så fåru väl skylla dig själv =D btw, imorgon fyller min bror år ;o wi tur att jag var ute i tid och köpte present iallafall :) vågar inte skriva ut vad för jag vet inte om han läser min blogg (a) haha! aw, han fyller 15 imorgon iallafall, moppeålder wihu =D aja, skall leta efter film nu :) vi hörs senareeeee.


gammal goding (v)


dryga människor är det värsta jag vet.

Tjeeeeeeee. Har kollat på film & fixat lite med en bloggdesign. Är jätte trött & hungrig :( buhu vi har ingen mat hemma så att käka är ju lite svårt :( fick inget hum av mina hemuppgifter så dom skiter sig -.- .. Skall se om jag kan få tag i lite ny musik hihi känner att det behövs :] skall hitta nån ny film också så jag kan lägga mig och kolla på den, är sjuuuuukt trött och det är inte okej :( måste kunna sova inatt också! Funderar på att gå till lanthandeln och köpa mjölk men tror inte jag orkar det asso, plus att det är för kallt ute haha :'D jaja, vi hörs senare.


gammal goding (v)


god morgon.

Hellu. Vaknade vid 20 över sju, bussen går halv åtta så klart att jag missade den? jaa. Så jag är hemma idag, inte lönt att gå till skolan när vi slutar halv tolv -.- vet inte alls vad jag skall göra idag, känner mig illamående och slö så det blir väl knappast mycket gjort. Fick lite hemuppgifter på mailen men dom var helt konstiga så dom kan jag inte göra heller.. Well skall svara lite på kommentarer sen skall jag lägga mig och kolla på en film.




-.-

Hellu, förlåt för världens dåligaste uppdatering :$ men som sagt har faktiskt inte tid att skriva något när jag är i skolan (får typ inte sitta vid datorerna där) haha =D och nu har dom fått för sig att om jag använder mobilen på lektionstid så kommer dom ta den ifrån mig, jag menar VARFÖR I HELVETE DÅ FÖR?! jag jobbar lika bra när jag har den som när jag inte har den -.- tycker det är grymt störigt & sen att det bara är mig dom säger till? aeh grymt tröttsamt men jaja. Var i skolan som vanligt, sen efter det mötte jag upp annis sötan & vi gick till karma och fikade :] mysigt, jaaharå. Sen tog jag bussen hem, eller ah hoppade av vid skolan som ligger drygt 6 km från mig och gick därifrån, fifan det var grymt skönt faktiskt men vääldigt kallt :( yeye, jag skall sätta på en film & sen sova, är jätte trött och det har jag varit i flera dagar nu :( jätte jobbigt faktiskt men väldigt skönt också, att få sova då alltså ;) haha ha det fint.
svarar på kommentarer osv imorgon är för trött nu -.-


Som man raggar får man ligga.

Hallå, eller ja god kväll! Skall svara klart på lite kommentarer, sen skall jag duscha & kolla på film efter det. Efter filmen så blire att nana för jag skall upp tidigt imorgon igen, suuger ju vill ha typ sommarlov nu? yeye, måste hitta en bra film att tanka bara för jag har sett alla som jag har på datorn, den sög ju (a). Är rätt trött så jag tror att jag kommer slockna rätt snabbt om jag känner mig själv rätt, hähä :] detta blir mitt sista inlägg (?) eller jag tror det iallafall, för jag orkar inte sitta och nörda mer ikv.. Hinner inte uppdatera imorgon på morgonen heller, det tror jag inte iallafall för jag stressar bara som fan då. Men alla söta små människor sov gott (; & jag lägger upp ett klipp som jag hitta också =D

så jävla skön snubbe haha ;d det roliga är att han bor i kba också ;p



i know it's better on the other side.

Hallå! Har suttit och svarat på lite kommentarer och kollat runt lite. Är riktigt slö idag, det känns haha. Var nyss ute hos Tom & Jerry också (mina kaniner) har bytt spån, nytt hö och allt det där. Ye, skall snart käka trorja är riktigt hungrig haha, sen ikväll händer det inget speciellt (som vanligt börjar jag tycka) blir alltid att kolla på film & sova.. Aja, imorgon skall jag fika med Anna sötnos i stan iallafall ;* mysigt, ohja! Ye men skall sluta babbla nu och gå ner & kolla om maten är klar =D ha de fint.


GOD MORGON!

Hellu. Har inte kunnat uppdatera för mitt internet har inte funkat, illa som fan men aja vad gör man? yeye var hos Emma i fredags, mys! Blev lite bråk & strul på kvällen men det löste ju sig, fick skjuts hem av freddan - tack! Aja, igår så sov jag bara & kollade på film. Idag har jag i stort sett inte gjort ett skit, förutom att ha fixat erica's design & header. Vet inte alls vad som händer ikväll, film & sova antar jag iallafall, skall upp hyffsat tidigt imorgon så det är lika bra att vara utvilad! Ha en bra dag.


gästbloggning!

Nu är jag här igen och gästbloggar:) 
det var michaela som nyss skickade ett sms och undrade om jag kunde göra 
det och självklart kan jag göra det, hur kul som helst att gästblogga här.
anledningen till att mickiz inte har kunnat uppdatera i bloggen idag är för att
hennes internet inte riktigt vill ge med sig idag och funkar därför inte. 
lite synd, men hon är nog snart tillbaka kanske senare ikväll? eller imorgon
ni lär ju märka:)

Annars har det för min del inte hänt övermycket vaknade hyffsat sent 
som jag gjort nu varje dag denna veckan ungefär, sisådär kl 16:00 
vaknade jag idag iaf, och jag som verkligen inte ville sova bort denna
lördagen, men det gjorde jag. *suck* Så idag händer inget mer intessant
inte, jag får väll vara nöjd med ännu en slappedag framför datorn och bloggen
och tv;n och vad som nu finns och göra:)

hoppas ni får en supertrevlig lördagskväll!
kisses' 
/daniela

klicka på bilden för att komma till min blogg ;)


de smaellor.

Hudilu.
Håller på att fixa mig och så :) har inte hunnit äta än, är fortfarande svin hungrig ;o ouf, måste ner och fixa något haha (a) skall snart ta bussen in till stan, kan hoppas att man träffar någon ruulig på stationen annars är det så drygt att stå där och vänta på bussen sj.. yeye, sover iallafall hos emma ikv (; så vill någon få ta i mig så äre mobilen som gääller! just so you know. Någon som vill hitta på något i morgon? ;o har verkligen inte den blekaste vad jag skall göra :( och det suger ju. Aja, skall fixa klart nu och sen kila vidare, ha en bra kväll =D




pusselipuss

Hej! Har inte hunnit blogga tidigare, har varit i skolan och hos tandläkarn. Ehe har fått ny tandläkare och hon var ändå rätt soft haha! wiie, skall snart käka för har inte hunnit käka idag :( är tvär hungrig hihi blir nog bra, sen duscha och börja göra iordning mig! Får se om jag hinner blogga innan jag drar, blir fest hos emma babe ikv (L) mys. Yeye, tror nog att jag hinner ett inlägg senare, skall lägga upp ett test också! haha bildeN fuling wää.



tudilu (;

Hellu! Väldigt dålig uppdatering idag så sorry för det. Men har haft saker att göra hela dagen & har ju skola nu igen så då kan det bli lite halv taskiga uppdateringar ;p men det får man stå ut med (a) tycker faktiskt att jag är rätt duktig själv, att jag har uppdaterat bra nu & så ;d får ju go respons påre också hihi. Efter skolan träffade jag Linnéa baby wii det var längesen ! Så var med henne i stan & fikade lite ochså, mysigt! Köpte även en present till morfar och en ny foundation. Well, skall lägga in min nya header också men kanske skriver om det i nästa inlägg (om det blir något vill säga) är verkligen jätte trött, fick inte sova alls mycket inatt så :( yeye, nog om tjatandet! Skall till tandläkarN imorgon, hatar tandläkarn :( dels för att det är jobbigt att gå dit, sen när jag lagade en gång så fick jag inte ordentligt med bedövning xD sen är hon bara allmänt jävla efterbliven HAHA :D yeye.. Men skall fixa lite saker & så nu, hörs kanske senare :)

gillar den här låten vääääldigt mycket (a)




godmorgon! :)

Hellu! Sitter i skolan nu och har terminsplanering. Vi skall sitta och skriva om vad vi vill hinna lyckas med innan sportlovet, vad vi vill göra tillsammans denna terminen osv. Riktigt slött faktiskt, blev inget mer inlägg igår men det var för att jag var så sjukt trött. Kollade iallafall klart på filmen bruno, haha fan vad sjuk den var ;p sen att han va bög :( eeeuw, inte för att jag har något imot bögar så men lite äckligt för det var så dåligt censuerat haha plus att det var rätt sjuka sexlekar haha.. Jag var jätte trött igår men hade svårt att somna, som vanligt.. Åh, det är så störigt för jag behöver verkligen sova, men neeeeeeeeh! Riktigt jobbigt, vill bara kunna somna dirr haha (; sen ringde emil och väckte mig vid 2, eller ah väckte och väckte var halvvaken typ i dvala? Så låg jag och snacka med han 1 timma och wää det skulle jag nog inte ha gjort, för det gjorde mig piggare haha :] sån idiot jag är.. Och det första jag gjorde imorse var att försova mig (y) BRA MICHAELA! så jävla duktig, men fick åka med pappa i vilket fall så det var nice! ;) han släppte mig i hede så fick ta pendeln ner till stationen (y) knökfull och lite kallt är det ju inte ute eller så, nej nej nästan sommar ju (a) ! Men nu skall jag fortsätta med planeringen annars får jag massa skit bara och det orkar jag FAKTISKT inte när jag är såhär trött. Gjorde en ny header igår medans jag inte kunde sova btw, eller rättare sagt några stycken hihi! Kanske lägger upp sen.



helluu :)

Hej!
Lite seg uppdatering idag känner jag, men ajaaaaa. Sitter & fixar lite i ps ehee jag suger men yeye. Har inte hunnit duscha än :( för det händer ju saker hela tiden.. Men skall ta in hästarna & så sen duschar jag efter det, nayz! yeye, imorgon är det skolan som sagt (tror jag har nämt att jag börjar imorgon?) yeye men så äre iallafall, blir nog mitt sista inlägg idag för jag är skit trött. Om jag blir klar med headern så lägger jag upp den :) Får se om det blir något mer inlägg, annars får ni ha det fint! =D



grattis på morfar (a)

Hallåå ! Har inte uppdaterat så mycket idag, men har haft massor att göra. Iallafall, gjorde precis klart stallet så nu har jag en sak mindre att göra. Skall duscha snart och massera in ägg gulor i huvudet (a) låter pissäckligt, men det är bra för håret haha (a). Ikväll skall jag bara glo film, skall upp tidigt imorgon (skolan börjar) så det blir tidig sänggång, annars vet jag hur det blir & då orkar jag inte upp imorgon! så ja.. Men klockan är ju bara kvart i fem, visserligen är det pissmörkt ute så jag trodde klockan var mer hihi. Skall fixa ny header till mig & en till ida gumman! Henne har jag iofs varit med idag också :) mysigt [a] ! nu skall jag fortsätta att fixa lite, uppdaterar lite senare. Btw morfar fyller år idag (a) hihi, grattis <3



Kisses

/Miski

hudilu (;

Godmorgon, eller ja god förmiddag haha :) Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag. Vi började kolla på brüno igår och haha den var helt skev ju, men rolig! Men vi somnade efter halva filmen typ ;d sen vare någon dumjävel på dolt som ringer och väcker oss :( buhu haha för jag har så jävla svårt att somna om :( men lyckades somna om till slut iallafall o tur var väl det. Idag skulle vi dragit in till göteborg, men så blev det inte pågrund av vårat JÄVLA SNÖVÄDER! hatar snön, visst det kan vara fint men det är så jävla kallt och jobbigt nu baraa :( yeye, skall sluta klaga & vara lite social med ida bebe! vi hörs senare :)

Kisses
/Miski

är med idisen :]<3

Hallå sötisar!
Kom precis hem, har varit i stan hela dagen så har inte hunnit skriva någonting överhuvudtaget :( förlåt! Men daniela min sötnos löste det så bra ;* tack älskling, älskar dig! Har varit i stan med ida, men har träffat en hel del andra också ;d bland annat michaela & rebecca :] vi drog till wally's & käkade pizza (kebabtallrik) för min del, mums! så nu är vi mätta och belåtna :c hähä naiz det lät, aa fast nä! Men iallafall, har köpt lite grejjer också som jag tänkte lägga upp :] bara för att jag är så snäll hihi ! Ikväll skall jag och ida bara glo film :) (hon sover här) och imorgon skall vi kila in till göteborg, mys! aja, detta blir nog mitt första & sista inlägg för idag (inte säkert) men vi får se, annars får ni ha en bra kväll :)

Byxor från bik bok
Fest top från gina tricot
trosor från gina tricot

Kisses
/Miski

daniela gästbloggar!

Hallå snyggingar:)
jag har fått den stora äran att gästblogga hos michaela idag, eftersom hon just nu är i stan och hon kommer uppdatera så fort hon kommer hem. Jag hoppas ni alla har haft en underbar dag hittils och att den fortsätter vara bra! inte länge kvar tills lovet är slut så ta vara på tiden.

jag ville mest skriva det och att michaela är en superduper underbar person och jag älskar dig mest av allt gumman och hon är den personen som står mig högst i hjärtat för hon alltid finns där och lyssnar!

JAG ÄLSKAR DIG MICHAELA (v)

/http://daanielab.blogg.se

Kisses
/danni.


det får bli en ego bild på mig (a)

Kisses'

Hej! Har precis duschat, innan det tog jag in hästarna & fixade in kaninerna. Är jätte trött så jag tror att detta blir sista inlägget idag, men nu har jag ändå uppdaterat eller hur? :D Men iallafall, var ju i stan med mamma och fick köpt present & så :) sen imorgon blire stan med Ida baby, mysigt ;* sen på kvällen har jag inte bestämt än, blir kanske att vara med simon :] yeye, hur som haver det blir nog bra (: detta blir ett vääääldigt kort & tråkigt inlägg, men whaterver jag uppdaterar ju iallafall ;) Är svinpigg nu, så kommer nog hålla mig uppe ett tag hihi (a) så länge jag orkar iallafall, vill inte sitta hela natten för då vänder jag på dygnet igen :|



Kisses
/Miski

hallå där kött & blåbär.

Hej :) Kom hem för en timma sen typ. Har fixat stallet & fixat åt kaninerna, därför jag inte har uppdaterat! Men iallafall åkte in till stan med mammsen, fick köpt en födelsedagspresent till pappa =D och lite andra småsaker. Vet inte alls vad som händer ikväll :( så blir väl att slöa & kolla på film bara. Annars så har det inte hänt så mycket idag faktiskt, tråkigt men ajaa. Skall fixa mat & lite annat om en stund, sen göra efterätt :)

Kisses
/Miski

hellu (:

Hellu! Blev ändringar igen haha (: åker nog in senare till stan med mamma & bror kanske. Får se lite, men måste in till stan i vilket fall :) Har suttit & kollat igenom en massa skit på datorn, glott lite på tv och gjort allt möjligt helt enkelt, finns inte så mycket att göra hemma ;o haha och sen ute är det bara kallt så ute vill man inte va :( Har fått rätt på min dygnsrytm nu iallafall, så blir la att lägga sig i tid ikv :) måste ha rätt rytm när skolan börjar annars blir det bara pannkaka av allt. Funderar på att rida idag också, men känner mig inte speciellt bra så får väl se hur det blir med den saken =D aja, nu skall jag börja göra mig iordning och kolla läget lite. Lägger upp en bild på min nya polle (a) Mortenzie (v) Han i blått är Mortenzie (Mårten) och i det rosa är Acke =D Förresten någon som är bra på att göra snygga signaturer alltså en sån man lägger in som bild längst ner i inlägget? Skriv isåfall :)


Kisses

/Miski

10-01-04.

Godmorgon :) Gick upp vid 20 över sju och började göra mig iordning, sen smsade ida och berätta att hon inte kunde åka in vid 9 så changed planes! Försökte somna om men icke sa nicke, jag är svin pigg.. Har suttit och kollat på vänner på tv men den tog slut nyss, sen how i meet your mother :) men även den är slut. Vet inte riktigt hur det blir, men åker förhoppningsvis in med ett bussen istället :) Hur som helst så måste jag in idag i vilket fall (a) pappa fyller år och jag har inte hunnit köpa något :| så det måste jag fixa! grattis (a). Känner att man hinner med så mycket när man går upp i tid ;o jag menar jag brukar gå och lägga mig vid 7 på morgonen på loven & gå upp vid 16-17 kanske, då hinner man inte med lika mycket hihi. Aja, tänkte på en till sak har sett väldigt många som skriver upp sina nyårslöften på bloggen (detta är inte riktat mot någon) skriver ett exempel rakt från ingenstans. - Försöka att inte platta håret så mycket, visst kan man göra det men man behöver väl inte ett nytt år för det? haha jag menar det är ju samma om jag vill sluta röka, skall jag vänta tills 2011 då för då är det ju nytt år? missförstå mig inte, men jag tycker det är löjligt man behöver väl inte ett nytt år för att sluta eller börja med något? visst det kanske känns bra, men som sagt (min åsikt) jag tycker det är löjligt! Och jag raderade inte mina gamla inlägg för en nystart på 2010, det har jag tänkt att göra hela tiden men har bara inte orkat göra det bara ;) Ha det fint.

Kisses
/Miski

10-01-03.

Helluu! Har precis kollat klart på new moon & fyfan vad bra den var! Från början var jag typ anti mot twilight och de, efter att alla börjat snacka om det och så, tyckte mest det verkade löjligt liksom vampyrer & varulvar? lol.. Men efter att jag har sett filmerna så har jag fått en helt annan uppfattning, svin bra ju! ;o galet vad fel man kan ha alltså, så. Men iallafall är svin trött (sov ju inget inatt så) har ju iallafall en anledning, sen att jag är sjuk gör ju det hela lite värre blir så jävla slö & hängig. Sjukt jobbigt men det finns ju inte så mycket att göra åt saken. Funderar på att sätta på en till film, äta & sen sova? Eller äta och sova, haha är verkligen piss trött.. Skall upp tidigt imorgon också, skall ju ta 9 bussen imorgon in till stan med Ida :) så det kanske är lika bra att lägga sig? Aja, skall inte babbla allt för mycket, det var allt för mig :)

Du är i mina tankar hela tiden..

Kisses'
/Miski

10-01-03.

Helluu! Snabb uppdatering idag.. Btw så har jag ingen idé på vad det kan stå som rubrik =D Skall kolla på New moon med min lillebror (a) gulligt när man kan kolla på film tillsammans tycker jag allt! Men innan det så skall jag fixa mig en kopp kaffé så jag håller mig vaken, är svinhungrig så det blir nog någonting att äta också :).. Idag händer det nog inte så mycket mer än att kolla på film & tare lungt, måste bli frisk så det är bra att bara vila. Imorgon är det stan med ida, så får nog lägga mig i tid för annars kommer jag aldrig upp imorgon (har ju inte sovit något inatt) aja, skall inte babbla så mycket mer! Ha det fint.


Jag kysser någon annan men tänker på dig..

Kisses

/Miski

10-01-03.

Hallåå! Har varit vaken hela natten kollat film & glott på datorn bara ;d har fixat min nya design/header nu. Visserligen är headern rätt tråkig men jag har ingen fantasi alls så den får vara som den är. Annars om någon har tips så är det bara att skriva! Nu skall jag försöka uppdatera lite bättre här också iallafall försöka uppdatera 3-4 gånger om dagen. Vi får se hur jag lyckas med den saken! Men jag skall iallafall försöka :) Ha det fint.

(Om du inte ser den nya designen/headern tryck på uppdatera)

/Miski

10-01-03.

Hej! Dags för en ny start. Tagit bort alla gamla inlägg & nu är det bara att köra om på nytt!
/Miski

RSS 2.0