nanelinana

Skall börja bege mig mot sängen, blir nog att kolla på någon film :) skall upp rätt
tidigt imorgon. Bio med familjen, Trollkarlens lärling. Hörs imorgon! Ha en bra kväll!

Drar vinnaren av 'dagens blogg' imorgon! :)
Startas även en ny imorgon, skall nog fortsätta med det.

dagens blogg?


Är inte på humör överhuvudtaget idag, känner att det inte skall gå ut över er eller över bloggen.
Vi hörs när jag är på bättre humör, hoppas ni har fint väder - för här regnar det som fan.

Det ända du behöver göra är att skriva 'jag är med'
så väljer jag ut en imorgon :) rätt enkelt, eller hur?
Lycka till!

vinnare..


Jag kunde inte välja, det är något som jag inte gillar att göra.. Så jag slumpade på random.org & vinnaren blev..

En snäll och riktigt söt tjej! Stort grattis till dig Elin :)
Klicka på bilden eller 'Elin' så kommer du till bloggen!

bilder som glömts bort..





dagens blogg?


Det ända du behöver göra är att skriva 'jag är med'
så väljer jag ut en imorgon :) rätt enkelt, eller hur?
Lycka till!

Vilken är finast?


Hittade denna söta tunikan på gina tricot's hemsida, funderar på att köpa för den är
riktigt söt. Frågan är dock vilken färg, gillar ju svart.. men den vita är också söt (a)
Vilken hade DU valt?

baseballjackorna


- dra 'pilen' över bilden så syns nästa bild - 
Har ju varit mycket snack om dessa "baseball" jackorna från Gina tricot. Från början tyckte jag inte att dom var något speciellt, en vanlig tröja liksom.. Men när man har kollat in den lite så tycker jag faktiskt att den är rätt snygg! Vilken färg tycker DU är snyggast?

natti!


- saknar dig så fruktansvärt mycket -
Skall gå och lägga mig nu eller ja kolla på en film, är riktigt trött faktiskt! Skall upp rätt tidigt imorgon också, vill inte försova mig så lika bra att lägga sig i tid! Skall antagligen till Nelly i Borås imorgon med Linnéa, om hon kan vill säga.. Annars drar jag nog dig själv, för jag har ändå inget bättre för mig. Har tänkt kolla på Precious, verkar vara en bra film :} så nu är det upp till bevis, haha! TTYL ♥

sparkdräkt?


"One piece" dräkterna finns ju även på Bikbok, så varför beställa för 1300 kr
när du kan få en för 500? B-U-D-G-E-T = perfekt för oss studenter!

tips!

Därför ska du inte frottera håret frottera aldrig håret med handduk.
Efter att du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, men gnugga aldrig då du annars sliter bort ytskicktet på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår.
Om du vill ha långt hår. Spar du till långt hår så kan du aldrig få ett långt vackert hår om du frotterar håret. Det går av och resulterar bara i spruckna hårtoppar innan du nått halvägs.
Blankt & glansigt hår.
En matt yta reflektera ljuset dåligt medan en blank yta gör det. Ett hår med skadat eller bortslitet fjällskikt kan inte reflektera ljuset bra vilket resulterar i ett matt, trist och risigt hår.
Köp inte många produkter, fyll inte badrummet med en massa onödiga produkter! Satsa på några få bra produkter istället för en massa dåliga produkter som inte fungerar. Köp i stället
ett bra schampo som är grunden för vackert hår, komplettera med ett bra balsam om du behöver och en stylingprodukt som funkar för ditt hår. Har du lite längd på ditt hår gör det håret
gott med en inpackning då och då. Du får vad du betalar för. Använd produkter anpassade för ditt hår och om du färgar håret ska du använda färgschampo och färgbalsam som då låser
fast färgpigmenten i håret. Andra schampon och balsam löser upp färgen i håret och du får en mindre hållbar färg.
Hur du undviker att håret inte skall gå av
Visste du att ett torrt hår är dubbelt så starkt som ett blött, så därför om du har långt hår ska du helst kamma ut håret efter schamponeringen och inte använda borste då du lätt kan skada håret.
Ett torrt hår kan du däremot borsta. Ett bra tips när du har balsam i håret är att då passa på att kamma igenom håret med en bred kam och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret.
Om du använder plattång så är det en god idé att då använda någon speciell plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen håller betydligt längre.
Visste du att ett normalt hår växer 40 m/dygn om du lägger i hop alla strån du har på skallen. Så var rädd om ditt hår!
Hur du undviker klåda i hårbotten?
Kliar det i hårbotten? Då har du troligen valt fel schampo. Klåda i hårbotten är ett tecken på uttorkad hårbotten eller att du är överkänslig mot tensider som finns i nästan alla schampon.
Det kan också bero på svamp i hårbotten, det finns schampo som hjälper (Neccin dandruff, Redken Scalp Relif och Lanza Remedy schampo)

Därför ska du inte frottera håret frottera aldrig håret med handduk.
Efter att du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, men gnugga aldrig då du annars sliter bort ytskicktet på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår. Om du vill ha långt hår. Spar du till långt hår så kan du aldrig få ett långt vackert hår om du frotterar håret. Det går av och resulterar bara i spruckna hårtoppar innan du nått halvägs.
Blankt & glansigt hår.
En matt yta reflektera ljuset dåligt medan en blank yta gör det. Ett hår med skadat eller bortslitet fjällskikt kan inte reflektera ljuset bra vilket resulterar i ett matt, trist och risigt hår. Köp inte många produkter, fyll inte badrummet med en massa onödiga produkter! Satsa på några få bra produkter istället för en massa dåliga produkter som inte fungerar. Köp i stället  ett bra schampo som är grunden för vackert hår, komplettera med ett bra balsam om du behöver och en stylingprodukt som funkar för ditt hår. Har du lite längd på ditt hår gör det håret gott med en inpackning då och då. Du får vad du betalar för. Använd produkter anpassade för ditt hår och om du färgar håret ska du använda färgschampo och färgbalsam som då låser fast färgpigmenten i håret. Andra schampon och balsam löser upp färgen i håret och du får en mindre hållbar färg.
Hur du undviker att håret inte skall gå av.
Visste du att ett torrt hår är dubbelt så starkt som ett blött, så därför om du har långt hår ska du helst kamma ut håret efter schamponeringen och inte använda borste då du lätt kan skada håret. Ett torrt hår kan du däremot borsta. Ett bra tips när du har balsam i håret är att då passa på att kamma igenom håret med en bred kam och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret. Om du använder plattång så är det en god idé att då använda någon speciell plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen håller betydligt längre. Visste du att ett normalt hår växer 40 m/dygn om du lägger i hop alla strån du har på skallen. Så var rädd om ditt hår!
Hur du undviker klåda i hårbotten?
Kliar det i hårbotten? Då har du troligen valt fel schampo. Klåda i hårbotten är ett tecken på uttorkad hårbotten eller att du är överkänslig mot tensider som finns i nästan alla schampon. Det kan också bero på svamp i hårbotten, det finns schampo som hjälper (Neccin dandruff, Redken Scalp Relif och Lanza Remedy schampo)

Bildkälla: Google

söt klänning

Söt klänning från TFNC. Övertyg av fin spets med glittertrådar i. Undertyg och tyll skapar vidd i kjolen. Vadderade kupor och resår i rygg för bättre passform finns på Nelly för 449 kr eller till studentpris för 404 kr. Dra 'pilen' över bilden så ser man baksidan.

paket!


Fick hem mitt paket från Nelly idag, skorna sitter perfekt - riktigt gött, dom är ju lite konstiga i storlekarna. Dom 'rosa' skorna
är det inte riktigt samma färg som på nellys pressbild. Dom svarta var lite halvsvåra att fotografera, orkar inte riktigt pilla med det.

daniela gästbloggar

hej gullungar. 
Michaela kunde inte uppdatera eller var så trött att hon gick och la sig men orkade inte skriva i bloggen
och bad mig att göra det, och självklart kan jag göra det.

Sitter hemma hos felicia nu iallafall och vi kom precis in efter att ha varit ute i stan
blir nog bara datorn nu sen får vi sova eftersom vi ska upp tidigt imorgon. 

Hoppas ni har haft en bra dag. 
/ http://danielas.se


knasbild från Spanien


Kommer nog inte ha nån vidare tid för uppdatering idag :/ Drar in till stan runt 13, innan dess så har jag en hel del
att fixa. Så vi hörs helt enkelt när jag kommer hem (när det nu blir) så ni får ha en bra dag :D pusselispuss 


skor & trosor från nelly.



Detta som jag beställde sist ifrån Nelly (alltså gången innan den sista haha) , skorna
var för små. Skall antingen sälja dom eller lämna tillbaka, det löser sig :)

underbart ♥


Värt att kolla kan jag lova, riktigt roligt!
min humor ♥


bloggadress!

Glöm inte att skriva din adress när du kommenterar, kan inte svara på en kommentar som inte har ett bloggnamn.
Visst man kan kolla igenom ip-adresserna, men det tar ju tid att leta igenom allt, så snälla glöm inte, dubbelkolla innan du skickar!


beställt..


Beställde lite grejer i fredags, så dom kmr väl antingen imorgon eller
på tisdag! Lägger upp bilderna när jag fått hem sakerna. ;)

ny header & design ♥


Vad tycker ni om den? Mer personlig enligt mig :)
Emma som har gjort den denna gången också.
Stort tack sötan ♥

är singel.





Här är bara några stycken, orkade inte fixa fler bilder. Men gud vad alla gör slut eller blir tillsammans, är det en sån period som är på facebook nu eller? Bestäm er, haha! Ser minst 1 varje dag, lite skumt iallafall enligt min åsikt. Wierd, att jag ens publicerar..

hjälp?


Inlägget raderat..

en bild ba


Kul att min överläpp ser ut att va pytteliten :/

t a c k ♥


Tack till alla som röstat! Ni gjorde så att jag vann

sry..


Har varit en kass uppdatering ifrån mig i två dagar ;| well, har hänt mycket & det är ju sommarlov, så bloggen går tyvärr inte i första hand! Var på bio igår (Shrek 3) med My & Amanda, den var riktigt bra! Så den rekommenderar jag verkligen! :D hia, skall snart dra till My. Funkar hennes internet så kommer det en uppdatering därifrån, annars en mobilblogg kanske? Får se, ha de!

drar..

hiahia, kirrar iväg en sväng till my.
Vi hörs lite senare, babes.

rösta?

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!
Har du ett eget bidrag? Skicka länken så röstar jag på dig också :)


Vilken är snyggast?


Är sugen på båda, men vet inte ifall jag skall beställa ett par eller två.
Har ju fri frakt i 8 dagar framöver nu efter min förra beställning, gott!

rösta?

http://www.nattstad.se/NathalieSorting?id=1027923
Jag är nummer 2, det tar några sekunder & du gör mig glad! Man kan rösta en gång varje dag, så vad väntar ni på? ;) Btw, om ni röstar - skriv gärna det så att jag kan säga tack :) Vaknade för 2 timmar sen, tror att jag skall lägga mig igen om ett litet tag, ttyl.

rösta på mig! :)

Jag är med i veckans blogg hos Nathalie! Hade varit jätte gulligt ifall ni ville rösta på mig, det går ju inte att länka direkta inlägg från nattstad tyvärr :/ eller ja, jag vet inte hur man gör iallafall haha! Men klicka in på hennes namn och gå till 'Kategorier' välj veckans blogg, sen är det senaste inlägget! Jag är nummer 2, hade varit jätte gulligt och det går på några sekunder! Skriv gärna om du har röstat, så att jag kan säga tack! ;) Hörs lite senare, pusssselipuss!

people changes.

2009:

2008:

2007:

2006:

Rätt goa förändringar, aiiiight? :D
Hittade inga äldre bilder :((

Ser man att det är jag?


Vet inte vad jag gör för pose, ser lite roligt ut iallafall! haha.
Bilden är tagen 2008 imellan juni/juli, cirkus två år sen nu.
Vad jag saknar dessa tider, vad jag saknar den tjejen.

jag älskar denna låten!



Amanda Seyfried - Little house

I love this place
But it's haunted without you
My tired heart
Is beating so slow
Our hearts sing less
Than we wanted
We wanted
Our hearts sing 'cause
We do not know
We do not know

To light the night
To help us grow
To help us grow
It is not said
I always know

You can catch me
Don't you run
Don't you run
If you live another day
In this happy little house
The fire's here to stay

To light the night

To help us grow
To help us grow
It is not said
I always know

Please don't make a fuss
It won't go away
The wonder of it all
The wonder that I made
I am here to stay

I am here to stay

Stay

inspiration




Tjejen har en egen och skön stil!
Kolla in hennes blogg här.

förändringar?

NU:

DÅ:

Tror jag gick i 7;an när detta kortet togs, woah har förändrats en del?
Haha, vet inte ens varför jag har dom där stjärnorna eller så mycket kajal..

snygga ringar


Yes, som det står så kommer dom ifrån Cocoo :)
Båda ringarna /st kostar 195 kr, rätt bra pris ?

Alfie


Filmens namn:
Alfie
Skådespelare: Jude law, Sienna miller, Susan Sarandon.
Genre: Drama/Komedi.
Handling: Arbetarklassgrabben Alfie verkar vara en lycklig ungkarl,
men trots många kvinnoaffärer vågar han inte låta någon kvinna
komma honom nära. En dag släger hans flickvän ut honom, samtidigt
får han veta att han gjort sin bästa väns fästmö gravid.
Betyg: 4 av 5, beror mycket på att Jude law ♥ är så snygg!
En film jag verkligen kan rekommendera, riktigt bra.

ღ miss you



Så mycket som vi gjorde tillsammans, på sättet som vi kämpade tillsammans.
Saknar dig obeskrivligt mycket, kommer aldrig att glömma dig! i love ♥

tävling hos telia!


Nu lottar Telia ut 3 st Iphone 3GS laddade med 1000 kr!
Med Telia max 25 får man 5000 gratis sms.

Jag hade verkligen velat vinna en iphone, har alltid velat ha en men har inga pengar själv att köpa den. Som student så är det oftast ont om pengar (i mitt läge är det de) alla pengar jag får ihop går just nu till körkortet. Den mobilen jag har nu är ganska gammal och seg.. Så jag hade verkligen blivit jätte glad ifall jag vann! :)

Vill du också vara med och tävla? Klicka här så kommer du direkt till tävlingen! :)

tävling


Är med och tävlar hos Millah om en plattång från Starq
Klicka här och var med du också :)

tävling!


Är med och tävlar om en goodiebag hos Simone! :)

mina kläder har kommit!

Yes, fick mitt paket från nelly idag! Riktigt najs faktiskt och kläderna var som på bild i stort sett, vissa lite snyggare kanske. Är ju alltid lite annorlunda att se bilder på datorn och sen få se kläderna i verkligheten, eller hur? Jag har sovit hela dagen idag (!!) kanske inte jätte bra, men fyfan vad trött jag var.. Kunde inte komma hem igår från My då det spöregnade och börja åska/blixtra -.- så jag sov där istället, hade sån huvudvärk så det blev ingen sömn tillslut ändå! My somnade men jag och Amanda satt och kollade film hela natten istället, haha! Nu skall jag börja fixa med lite saker, har en deadline att bli klar tills på lördag - så måste sätta igång, vi hörs väl lite senare eller imorgon! Hoppas ni har en bra kväll/natt, det har iallafall jag :) Pusselipussss

Klicka på bilderna för att få dom större.



mot my!

Yes, skall gå till my nu :) vi hörs lite senare.
Hoppas att ni har lika fint väder som det är här.
Pusselipuss

god morgon!

Har nog vänt på dygnet nu? Skulle tro att det är tillbaka vänt iallafall, hoppas det!
Har inga planer på vad jag skall göra idag, i vanlig ordning - är spontan som sagt.
Skall göra frukost nu, sen skall jag nog kolla på en film - så vi hörs senare! Pusss

one tree hill


Skall kolla på One tree hill nu, sen skall jag sova. Vi hörs imorgon!

...

http://video.se.msn.com/watch/video/14-aring-i-brutal-hundattack/ahqs5xye
En 14 årig flicka som har blivit utsatt för en hundattack, riktigt hemskt. Hennes dröm om att
bli modell kan vara krossad, jag vill inte låta hemsk nu men enligt min åsikt så finns det faktiskt värre saker.

Frukost


Filmjölk + blåbär & Kaffé = Mums.

är helt död..

Wiho! Blev att dygna inatt igen, kunde inte somna. Något som stör mig ganska så rejält, usch! Vaknade vid klockan 19 nu på "kvällen" fick världens chock, jag hade anat att jag skulle vakna vid typ 17 som senast, men icke sa nicke! Har klippt gräset & fixat lite, duktig jag är haha! Och nu har jag precis käkat mat, kycklig & stekta morötter - mums. Skall ta tag i kommentarerna. Later!

dags för film!

Vi hörs antingen senare, eller så hörs vi imorgon.
Ha en bra kväll iallafall, pusselipusssss.

VILKEN ÄR SNYGGAST?


VILKEN AV DOM ÄR SNYGGAST?
Hjäääääälp mig, 1 eller 2?

ut & göra nytta

Hörs senare, pusselipussi

hahaha!

http://flash.pivpiv.dk/testgay.html
ALLA BORDE GÖRA DETTA TESTET!

live in a lie


liseberg igenom tiderna

Blev "ett fan av" numer heter det ju "gilla" av Liseberg iallafall, kollade in på deras foton och hittade en massa kort igenom tiderna. Tänk vad länge det har funnits ändå, rätt så sjukt. Så mycket som ändrats också. Här är några bilder iallafall. enjoy!







btw,

Ni har väl inte missat nelly's stora rea? Ännu mer reavaror
nu, passa på att fynda! Mycket fina saker faktiskt.




volanger!


Jag ♥ Volanger.
Det är riktigt snyggt alltså, har köpt en del volangtoppar/klänningar på sistonde. Passar typ till allt också, det som är så bra!
Den här modellen kommer ifrån nelly och kostar ynka 349 kr, på studentpris för 314 kr. Vad tycker ni om volanger?

kissies låt



Sjukt dåligt ljud, men man hör ju någorlunda & det är ju
huvudsaken. Ändå rätt go låt, vad tycker ni? :)

det här är så sjukt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7419301.ab
Fyfan, att det ens finns straff som detta.. Sjuka jävlar.

hahaha

Klicka HÄR, så förstår du varför.

_

Katten kommer såklart ifrån Shrek och Malin var först med att svara!
Håller på att fixa lite med datorn, så uppdateringen är nog bra idag.

_


Sååå söt! Vart kommer katten ifrån?
Den första som svarar rätt får en länk ;d

jag vann?

Haha, skickade in ett svar till en tävling för ett tag sen. Fick hem ett paket idag med en parfym i, vann jag? Jag vinner aldrig haha. Den luktar faktiskt riktigt gott också, positivt (y).. Något som gjorde mig glad faktiskt (a). Skjutsade moa, oscar & morfar in till centralen innan, moa skulle hem och morfar & oscar skall till norrland, najs! Så dom blir där en vecka typ, skön semester ohja! Juste, Emma baby fyller 18 idag :* hoppas du får en underbar dag hjärtat <3 SKall nog dra ut en sväng snart och gå med simon & ednisen, sen dra och bada! Lite annat fix också. Men nu måste jag börja röra mig, later babes! pussssssilipuss


Mobilblogg


Badat med Oscar, Moa & Simon.

tävling!



Ta chansen att vinna du med, HÄR
Alltså, ta chansen precis som jag för att vinna datorn på bilden ovan (Asus EEE-PC 1005HA Rosa). Det enda du behöver göra är att lägga till bloggaren Pepeljuga bloglovin' .

Tävla här, http://pepeljuga.blogg.se/2010/june/tavling-dator.html#comment

vad jag köpte i Spanien.



Detta är vad jag köpte till mig själv (a) mina grejer med andra ord haha, logiskt? Blev ändå en hel del. Klicka på miniatyrerna för att få bilderna större (!) är riktigt nöjd med mina inköp, har nog glömt att ta kort på något - men whatever, detta räcker & blir över.
Inte världens bästa bilder heller, min kamera håller på att lägga av :( tror jag behöver en ny :/ suck blir så irriterad..

If karma doesnt knock you out soon, I will.

Jag har för mycket falska människor i min närhet.

promenadsko från bubbleroom


Dom ligger på 199 kr, rätt billigt ändå? Love label från bubbleroom gulligt namn (a)
Funderar på att köpa faktiskt, går ändå rätt mycket och det är ju viktigt att ha bekväma skor.

ut & gå!

Skall ta en powerwalk med ednisen, är galet trött men måste hålla mig vaken.
Bör vända rätt på mitt dygn liksom, inge vidare så som det är nu. Later bitches!

Ut en sväng


Skall ut en sväng och gå med edna, min hund med andra ord haha. Blir nog bättre uppdatering
ikväll, är rätt gött väder ute så man får ju passa på att vara ute medans man kan. Pussis

the break-up


Skall få tummen ur röven och sätta mig & glo på den nu, vet att jag har sagt det innan. Har tänkt att göra det, men så blir det inte av! Något jag är väldigt bra på haha! Efter filmen har jag tänkt sova, så vi hörs imorgon istället! Ha en bra kväll/natt, pussis

tävling hos Isabelle!



Är med och tävlar hos Isabelle, om solglasögon från barabrillor var med du också :)

Testar att mobilblogga

Yes, håller på att plocka in ensilagebalar med min bror. Dom väger 50 kg / st och vi har 54 kvar, vilket innebär att vi har fått in 46 st för det var 100 från början. Inget lätt jobb faktiskt, speciellt inte nu när det är såpass varmt. Hörs senare, pusssselipuss!

ändrade planer..

Blir ingen tältning.. kul. Uppdaterar mer senare eller något, är inte på humör.

tälta imorgon

Yes, skall ut och tälta med Natta, Gabriella & Bea imorgon! Najs, vet dock inte vart det ligger dit vi skall. Har inte varit där innan, men det blir nog najs. Har inga andra planer för helgen än så länge. Nu har jag fått klart dagens arbete iallafall, då behöver jag inte tänka på det i helgen - skönt! Får nog fixa resten på söndag, blir nog bra. Funderar på att sätta mig och kolla på en film, är sjukt slö så orkar inte göra så mycket annat. Vi hörs antingen lite senare eller imorgon, ha en bra kväll ni som är vakna! ;) pusssis!

ut & göra nytta

Skall göra lite annat nu, känns bättre att aktivera lite än att bara sitta vid datorn.
Vi hörs väl lite senare antar jag, beror på hur trött jag är annars imorgon, puss.

söta grodor



Hittade två söta grodor innan, eller ah rättare sagt min bror gjorde.
Har alltid gillat grodor, för dom är så fruktasvärt ful/söööta, hihi!

redigerad eller ej?


Hon är söt på den här bilden iallafall,
enligt min åsikt. Vad tycker ni? :)

dear john


Filmen var riktigt bra faktiskt, ganska gripande och man fastnar i den. En film jag verkligen kan rekommendera! Vill inte berätta allt för mycket, knappt något alls så låter bli. Tycker att man borde se den själv istället och avgöra - verkligen värt, grymt bra.

RSS 2.0