Fullt upp

Hallå!
Haft fullt upp hela helgen, varit med lite vänner och så! Annars då? Intensiv vecka med späckad planering, fyller ju år på söndag! Inte för att 22 är något att längta efter men det känns ju på något sett bättre än 21. Ska fixa lite papper nu, hörs!




Höst

Återingen en regnig höstdag, standard i Sverige! Om knappt en månad befinner jag mig i Spanien och värmen, ska bli fruktansvärt skönt faktiskt. Idag är planerna att kicka till IKEA och handla hem lite mat, vad ska ni göra idag?
 

Inspo

På min arm inom en snar framtid hoppas jag, i alla fall något i stil med detta 😍


Godnatt Tom

I samband med hästarna så tog jag även bort min älskade lilla Tom. För hans skull så var de det bästa möjliga, men det gör ju lika ont ändå. Sweet dreams <3 



Sweet dreams

Igår fick mina älskade hästar somna in, väldigt mycket blandade känslor. Svårt att sätta ord på. Sweet dreams, vi ses snart igen!!



Tung dag

Så tacksam för alla fina människor som jag har runt mig, massa kärlek till er! 



Godnatt


Imorgon är det måndag, en vecka full med nya möjligheter! Helgen har gått fort men varit jävligt kickass, fick även sålt min älskade moppe idag! Hen får det nog bättre hos någon annan som faktiskt kommer bruka den! Nu ska jag sova, ska hjälpa pappa med lite jobb imorgon, man får ju göra vad man kan! Godnatt, vi hörs!

För alla som inte tror på dig


Det är en lång väg kvar, men jag är en bra bit på vägen!

Ny dag & nya möjligheter

Hallå!
Gårdagen var bajs om man får uttala sig så :) bara att se framåt och hoppas denna dagen blir bättre! Ska snart sticka och handla, sen är planen att städa och fixa samt kanske vara med en vän i eftermiddag, återstår att se! Dags att svira om, vi hörs!



Idol

Idol med gänget, börjar bli en rutin & det är gött! Hörs



Idol & PH

Har precis kollat klart på idol och sitter nu och glor på PH! Parcermoni ikväll så det är spännande :) ska bara kolla klart detta och sen sova, engelska imorgon igen! Tjohoo så taggad! Hörs



Protein

Detta blev dagens mellis efter en lunch i Kungsbacka med min fina Bea! Nu dags att fixa käk efter en PW med mina älsklingar! 




Cardio

En lång PW med mina knasbollar, välbehövligt! 



Blame

 
Riktigt skön låt med Calvin Harris, enjoy!

Confused




Måndag

Godmorgon tänkte jag skriva men det är ju god förmiddag som gäller! Har sovit hos E hela helgen så gick upp tidigt imorse för att bege mig hemåt, gick upp redan halv sex så lär somna rätt gött ikväll! Dock innebär det nog att jag missar kvällens paradise, men det kan jag likaväl kolla imorgon! Har en massa avsnitt av serier att komma ikapp med egentligen, men tiden finns inte känns det som! Blir idol ikväll i alla fall med några polare, mysigt! Påtal om annat, ingen kan ju missat vem som vann riksdagsvalet? Grattis till sossarna, visste att moderaterna inte skulle stå kvar som regering och hade på känn att det skulle bli Socialdemokraterna som tog över makten, nu får vi hoppas att de håller vad dem lovat! Nog om det, valet är över! Tack och lov. Nu ska jag dricka kaffe och kolla lite days, höres!



Bakissöndag




Lördag

Godkväll,
Idag har jag hunnit med en del faktiskt. Först röstade jag i Kungsbacka i förmiddags, så nu har jag gjort min plikt! Tycker att alla som kan ska rösta faktiskt, varje röst är jätteviktig! Nu är jag i Mölnlycke hos några polare och spelar Wii, rätt underhållande faktiskt! Ska vara lite social, vi hörs!




Äppelpaj

Godkväll,
Min kära telefon har lämnat mig för gott idag, hemsk känsla. Vilken panik. Har en tillfällig nu i alla fall, tack och lov! Nu är det film som gäller med några goda vänner, Beck står på agendan! Ha en fin fredagskväll för det ska jag! Höres



Fredag

Godmorgon!
Har precis käkat frukost, trodde för ett tag att jag hade försovit mig, men icke! Igår innan jag la mig hände det sjukaste, skulle gå ut och ge hästarna och kaninen mat, småjoggar mot stallet och hör att det är något som skrapar i marken (typ som att något rivstartar) vänder mig om i ren panik och ser två älgar som springer iväg, haha! Stackars älgar, måste ha skrämt dem när de stod och käka äpplen, okej för intresseklubben att anteckna nu ;) nä nu måste jag sluta tjöta och göra mig i ordning! Höres



Fransar

Godkväll!
Ska snart in till Kungsbacka och fixa fransarna, ska bli skönt o få ordning på dem för nu ser de lite trassligt ut. Imorgon ska vi på återbesök hos veterinären med Bruce, hoppas på goda resultat! Nu måste jag hoppa in i bilen, höres!

Så snygga, mitt cp <3

Parcermoni

Hallå där gråa onsdag,
Var på möte vid halv nio imorse och sen mötte jag upp en tjej som har köpt lite saker av mig och passade då även på att köpa nytt spotify och panta lite burkar! Softa ner så skoj det var, eller inte. Är i alla fall hemma nu och har lite grejer på agendan, orkar egentligen inte ta tag i saker men det måste ju göras! Vart är min motivation? Troligtvis sticker jag ju till Spanien i oktober i alla fall och det ser jag verkligen fram emot! Ikväll kommer Julia hit och då blir det idol och parcermoni i Paradise hotel, soft! Nu dags att göra lite nytta, vi höres!



Begging for thread


Grym låt, går flitigt på repeat!

Färg




Loppis

Godmorgon!
Vaknade för en timma sen typ, har hunnit käka frukost så ska snart hoppa in i duschen och packa i ordning sakerna som jag fick sålt igår. Har gjort en megarrensning, snart sålt för 1200 kr. Ganska lättförtjänta pengar för saker man inte längre använder! Roligt att det går så fort också, flera som varit här och hämtat samt mött upp med några! Utöver det så har jag inte så mycket planer idag, vi får se vad som händer helt enkelt! Nu duscha, vi hörs!




You know you’ve been high when you’re feeling low

Hallå!
Oerhört längesen som jag skrev något här, ekar ju typ tomt haha. Ska försöka att skriva lite mer i alla fall, för hundraelfte-gången. Sitter nu och kollar på Taken 2 som går på fyran, inte sett den innan så det är ju alltid ett plus. Har varit en oerhört bra sommar och har hunnit med mycket faktiskt, ska försöka lägga upp lite bilder från sommaren har jag tänkt. Annars då? Mikaela kom hit igår och vi har bara tagit det lugnt och ätit gött, hon är bra den där Mikaela! Ska försöka fokusera på filmen nu tänkte jag, återkommer! xoxo
 
 

RSS 2.0