:}

Hallihallå, låter nästan som att det ekar lite? Haha nerå.. Har nyss duschat, så ska strax sätta mig i soffan & kolla på ett avsnitt av Franklin & Bash, så sjukt go serie! Man blir fast, haha. Efter det blir det nog sängen, upp till praktiken imorgon igen! Grymt kul är det, mycket roligare än skolan faktiskt! Men nu måste jag kila, hörs imorgon!

Favorit i repris!


Drive by



Mjao


Praktik!

Hallihallå!
Har börjat min praktik nu, Lantmännen i Fjärås :) trivs riktigt bra och det är roligt! Ganska sköna tider också, så detta blir bra! Ska vara där i 2 veckor sen efter det 1 vecka på skolan, hos kossorna.. Känns la sådär, men what to do? Har ju bra sällskap i alla fall, nu skall jag kolla The mentalist & sen sova, fick enbart sova 2 timmar inatt, känns inte riktigt okej! Ska försöka bli bättre med uppdateringen, men nu ska jag kila :) ha det fint!

The a team


I can watch you for a lifetime, you're my favorite movie




Kul man kan ha med en app..


No one makes me smile the way you do ♥



Åh, vad jag tycker om dig lilla Pålle! En bild säger verkligen mer än 1000 ord ♥


Lästips!

Världens bästa Kimberlie, tycker att ni ska göra som jag och klicka er in på hennes blogg! Klicka här, här eller här för att komma dit! ♥

Planerat inköp

Sjukt snygga!

Ludde 12 år!

Hej! 
Min goda frukost (fick faktiskt behålla den), nybakade frallor kan nog vara det godaste! Åt dock frukost runt 10, hade varit lite sent att göra det nu. Måste även säga grattis till min älskade hund som fyller 12 år idag, 00/02/22 - 12/02/22! Han börjar bli gammal :} mormor skulle fyllt 82 idag, jag saknar dig så ♥

Karatefylla

Har åkt på influensan, sjukt värt! Trodde inte att det kunde att det bli värre än vad det redan var, underbart eller inte. Tur att det finns massa bra program att kolla på iaf, det får ju tiden att gå liiiite fortare! Nu blir det karatefylla för hela slanten, lovely! Hoppas på att bli frisk snart med, så tråkigt att ligga hemma och vara sjuk :(

Turbulens


Djungelns drottning

Längtar tills detta börjar, har stora förväntningar så hoppas inte att jag blir besviken! 14 mars, kanal 5! Bänkad :}

En topp, tre färger


Örfila dig själv



Sjuk..

Hallå!
Har dragit på mig världens jävla förkylning + att min hals lagt av typ, sjukt drygt. Menar, det är liksom 3 dagar kvar av detta lovet, hade faktiskt lite saker kvar att göra, men icke sa nicke nää. Sov hos Jukko onsdag till torsdag, meningen var att vi skulle rida på torsdag förmiddag, men min hals blev bara värre. Så stack hem vid 12-13 typ, sen dess så har jag bara sovit typ, inte för att jag klagar för att sova är ganska skönt faktiskt! Men att vara sjuk är ju något som man kan diskutera.. Nu blir det bara en jävla massa text, den som orkar läsa allt får en guldstjärna! Nu ska jag sova för 4:e gången idag, godnatt!
Bjuder på 2 fina bilder från ettan, när vi var ute i skogen och grävde med Jonny på kretslopp :) enjoy!

ALLA HJÄRTANSDAG SEMLA ♥


15/2/12

Godkväll?
Kom precis hem till Julia igen. Vi åkte från mig innan, så har vi varit i stallet på skolan och fixat med lite grejer. Blev en riktigt go utgång igår med Julia, Matilda och Emma! Vi förade och fixade oss hemma hos mig, sen drog vi in till stan runt 22 och mötte upp Matilda där! Nu ska jag försöka plugga, mycket nu innan praktiken :(

WTF?


Ear cuff, dubbla kedjor med fjädrar.


Ny ear cuff, du hittar den HÄR för otroliga 60 kr. Kap? → Kika in, är du intresserad av att beställa så lämna en kommentar eller skicka ett mejl!


Inspiration


JULIA 18 ÅR!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är världens bästa Jukko's födelsedag! Ikväll blir det utgång för fulla muggar, nize! Jukko & Mikko ♥ love you my friend!

Gammal bild

Bilden är drygt 12 år gammal, för Ludde var fortfarande valp & han fyller 12 snart. Vad mycket minnen, något jag saknar! Tiden går så fort. Kommer ihåg att detta var min favorittröja, älskade den verkligen! Och "lilla" Basse som var något större än Ludde DÅ är fortfarande pigg och glad, tror det är 16 han fyller i år :)

Turn me on


HILFIGER DENIM

Riktigt snygga, finns att köpa här!

DAGENS LÅT.


VILA I FRID WHITNEY HOUSTON.


Hållbar utveckling < 333

Hallihallå!
Har Svenska B nu, lektionen efter så har vi Naturkunskap. Vi håller på med ett arbete om hållbar utveckling, det är ganska intressant men väldigt brett! Snart redovisning på det också, i'm gonna die!! :( Ikväll blir det nog fotboll igen, sjukt nice! Men nu måste jag jobba, annars så blir det aldrig något gjort! Puss

Kors

Inspiration till tusen! Grymt snygga.

If I die young


Beckham för HM


Salt & pepper


Snygga shorts

Man längtar nog inte mer till sommaren när man ser dessa bilderna, ångest! Tycker verkligen inte om denna vidriga kyla :(

TISDAG

Hallå!
Har varit lite glest med uppdateringar de senaste dagarna ser jag. Men har haft fullt upp med en massa annat, skola bland annat. Har nyss käkat, har tänkt att dra och gymma om ett tag! SKÖNT.  Dessvärre har jag inget roligt att dela med mig av, så återkommer när jag har det! Ha det så bra så länge! Ciao

Värmande i kylan


Free


Dödsängeln

Ska kika på Wallander - Dödsängeln med pappa nu, var rätt längesen jag såg den så minnet kan behöva uppdateras lite! Hörs imorgon :) Puss!!

_


En gång i Phuket

Var ju på bio med papi igår, vi kollade på en gång i Phuket! Grymt rolig film, verkligen! Efter bion drog vi och käkade på Bamboo, mums!

Nu tar jag natt!

Gick upp ganska tidigt imorse, så är skittrött trött nu! Älskar rutiner ♥ Imorgon blir det bio "En gång i Phuket" med papi, grymt! Nu ska jag och Maja sova, godnatt!

Beställt!


Fredag med stort F.

Godmorgon!
Har redan haft en lektion, påbörjar den andra nu! Nästa lektion är inställd, så blir tidig hemgång idag - SKÖNT! I helgen blir det bio med papi, utöver det ska jag kolla på en praktikplats och hinna med lite plugg! Ska fixa lite grejer i vårt företag nu (projekt & företagande lektion) och efter det ska jag städa, hörs sen!
Gammal bild! Redigerad vs oredigerad. Har bildbrist atm.

Why stop now


Why stop now


OFF TO THE GYM!

3:e dagen i rad nu! Wiho, hoppas att det förblir en rutin! Himla gött efteråt ju, har dock stukat min fot så kan inte göra allt, vilket suger! Måste kila nu, ha d G!

RSS 2.0