Jag ♥ Gaybloggen

Kom hem precis, fick bryta mig in -.- hade glömt nyckeln imorse men det gick ju okej.. Vill inte gå in på detaljer och speciellt vig är jag inte HAHA :D jag skall ta och vila ett tag, glo lite på tv oså :) blir nog mer uppdatering lite senare.

Seriöst, Amir är ALLTID den som har bäst uppdatering.. Han går upp i tid på morgonen för att skriva för sina läsare.. Nu har han börjat träna eller ja äta bättre, han är skitduktig! Dom andra bloggarna börjar jag undra vart dom tar vägen med sin uppdatering på morgonen?! även fast dom inte har skola så har dom ett jobb att sköta (sin blogg) vilket amir ALLTID är bra att göra, speciellt på morgonen.. Hade det varit mitt jobb så kan jag ju säga att jag definitivt hade skött det (jag menar, jag älskar att skriva/har rätt mycket fantasi eller aah hur man nu skall förklara, jag hittar lätt inspiration, (utan att kopiera av någon annan) osvosv, jag fattar inte? som man kollar på ex; dessies uppdatering, kollar in någon gång i veckan man ser alla hennes inlägg på en sida ju och där är typ en vecka, för dom andra brukar det vara 1-2 dagar om ens det?! sjukt? jaa kan man säga.. Tycker iallafall att amir skall ha en riktig iloge - du är grym och alltid sjukt underhållande - jag älskar bögar!








hemåt

Skall snart börja röra mig hemåt, har precis slutat - galet skönt.
Vi hörs mer när jag kommer hem! ;)


m o r g o n - inlägg

Hellu!
Har varit vaken hela natten faktiskt, fast har inte tillbringat min tid vid datorn (; duktig jag är haha! Har suttit och glott på tv hela natten - galet mycket program som går ju! Iallafall, skall snart börja göra mig iordning för skolan - najs! slutar vid halv tolv idag så det är ju skönt iallafall! Får dock vänta på bussen tills klockan 12.45 inte lika najs kanske, skall nog vara med Linnéa lite senare också men tar nog bussen hem och sen bussen tillbaka, pallar inte vänta i stan tills hon slutar så <; ehehe, sen finns det en del grejer till som jag skall hinna med men det orkar jag inte rabbla upp nu :) skriver nog mer när jag sitter i skolan. Puss & hej !



Ser ut som en riktig bitterfitta men whatever, måste göra mig iordning nu hörs!

Hellu!

Vaknade för ett tag sen, var hemma idag.. Mådde skitilla igår så.. När mami väckte mig imorse var det inge vidare heller, så valde att stanna hemma istället.. Kommer nog inte hända alls mycket idag känns det som, mer kolla på tv och ta det lugnt. Tänkte bara visa att jag lever ehehe, uppdaterar nog mer när jag har något att uppdatera med! Skall sätta mig och svara på lite kommentarer, ha det fint PUSSSS!

Bättre uppdatering imorgon.



natti.

Ny dag, så det blev inga fler inlägg "igår" haha ful jag är asso.. yeye, skall faktiskt ta mitt pick och pack och dra ifrån datorn nu, skall platta håret och sen lägga mig ! Skall upp runt 7-8 imorgon, så får ju sova ett tag iallafall (; men vi hörs imorgon sötnosar ! :)



Söt bild och så, haha eller inte..
fastnar ju aldrig på kort, i-landsproblem..


5 månader sen idag..

Blev ett inlägg till trots allt.









Kom på att det är 5 månader sen vi avlivade trolle idag.
Saknar dig oerhört gubben.
<3

sista inlägget för idag

Jaa! Har inte så mycket mer att skriva om faktiskt.. Är rätt trött också, så jag tippar på att detta blir mitt sista inlägg för idag.. Men det vet man ju aldrig, kan ju komma upp något lite senare.. Vem vet. Sitter och kollar på 24 nu, förstår inte riktigt - kollar iofs inte så mycket sitter mer och kollar på datorn (A) haha! Snart är det ballar av stål iallafall - ME LOVE! sen efter det blire nog csi eller något, får se vad som händer.. Måste iallafall lägga mig i tid idag, annars kommer jag aldrig upp imorgon.. JUSTE, jag har ju sovmorgon imorgon - kan ju dra ut tiden lite då iallafall (; yeye, nu skall jag fixa lite små grejer ha en bra kväll för det skall jag ;) Puss & Kram!



En jobbig jävel.


cougar town

Tjudilu bitches *skooja* blir visst ändrade planer :/ suck, GG kommer ju inte? Gossip girl - varför i helvete inte då för?! j'vla skit.. Aja, kommer repris från cougar town som var i tisdags - jag missade den, så kan kolla nu istället :] så det var ju inte så farligt, men störande ändå.. Yeye, hinner faktiskt inte skriva mer just nu, för nu börjar det.


SPANIEN!

WIHO, blir antagligen att åka till spanien i sommar :D kanske till och med på avslutningen, måste dock fixa ett jobb innan dess och kanske ett sommarjobb tills jag kommer hem - det får vi se, måste orka också HAHA :D! Men det är ju underbart, åker jag ner till farmor så är jag där ett tag och sen åker hon med mig hem till sverige - ÅÅh, kan ju inte bli mer nice ;) yeye.. Skall inte ta ut för mycket i förtid (a) hihi.. Iallafall, skall strax hoppa in i duschen och sen skall jag fixa lite skit till imorgon - sen hoppas jag att klockan är typ sju så att jag kan kolla GG och sen rullar allt bara på najs! :) nu måste jag börja fixa, annars kommer jag ingen vart ;)


sommartid!

Hellu (:
kom precis hem igen, har varit ute med edna :) gick faktiskt en bra bit, skönt! Skall sätta mig och försöka få iordning lite mer på designen och svara på kommentarer! funderar dock på att göra mig en kopp kaffé först och kanske ta en macka.. En riktig slappdag idag, väldigt skönt - det jag gillar med söndagar.. Blir att kolla på GG vid sju, sen wipeout & ballar av stål - lovely! alltid bra program på söndagar ju (a) sen blire nog csi eller något om jag inte är för trött <; gaah, men nu måste jag börja röra på mig.


nytt i headern

Godmorgon!
Har precis käkat frukost, så skall snart ut och gå med edna :) blir nog en slappdag idag, jag menar.. det är ju söndag? haha yeye, men jag måste rusa vi hörs lite senare! PUSSSS

Bytte till annan text i headern (som ni ser så är det annat teckensnitt och färg) var lite trött på det andra, eller ah jag tyckte inte att det var snyggt längre ;p orkar inte göra en helt ny header, för jag har NOLL i inspiration.. yeye, Har ändrat lite i designen också, var ganska trött på den andra <; är inte klar än så klaga inte..



Den gamla




Den nya

HISS ELLER DISS ? :)




gårdagen

Blev ju knappt något bloggande igår.. Kan ju berätta lite kort vad jag gjorde osv :) Well gick från skolan ett tag tidigare (blev massa bråk bara) HAHA i lol'd, anyway.. Mötte upp Linnéa, träffade Bea en liten sväng härligt att träffa dig! Jag och Linnéa drog till lindome och hon klippte sig - det blev galet fint! Sen tillbaka till kungsbacka. Drog och mötte mamma på coop och köpte en hårfärg & en ny foundation (y).. Sen hem, vilade en stund, fixa stallet, red acke sisådär 20 min najs! Sen kolla hela familjen på finalen av let's dance - ytterst mysigt hihi.. Liten kort sammanfattning av gårdagen helt enkelt ;) kommer nog upp lite bilder nedanför också.

Medans jag ändå håller på kan jag ju berätta vad som har hänt idag också (väldigt intressant).. Well färgade håret imorse, blev verkligen inte den färgen som det stog att det skulle bli, helvete.. fixa mig, in till stan, på middag, var där ett bra tag, sen hem och nu sitter jag här! Skall strax omformatera min dator så att mitt ljudkort börjar funka igen (a) men ni får ha en bra kväll.



Linnéa älskling



jag..




...

Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv


skor..



Jag behöver ha lite nya skor, wä går ju med stövlar hela vintern (a) har lite skor från förra året (som knappt är använda) men vill samtidigt ha lite nytt! Får se vad det blir, har hittat lite skor på statium som jag hade velat ha, får dock se vilka jag väljer.. är inte så förtjust i att gå i klack, så platta skor blir bra för mig! Kan inte gå i klack heller så det är någonting jag får lära mig (:



kanske inte världens snyggaste bild, men dom här är jag rätt intresserade av..
Vilka är snyggast?


i'm to cool for school

Hej!
Kom precis till skolan och det är lika dött här som vanligt -.- .. Lilla My har försovit sig, eller så kommer hon inte alls.. Den sög ju. Vet inte vad som händer i skolan idag heller, i och med att dom aldrig följer schemat och måste hitta på 95485845 olika idiotiska saker :) men jag uppdaterar nog mer lite senare, skall käka frulle nu (ah vi får frukost i skolan) HAHA :D macka + oboy = <3 men vi hörs lite senare antar jag, pusselipusss !


Lästips!

Nu skall jag ta och stänga ner datorn och kolla klart på criminal minds :) skriver mer imorgon, i skolan lär jag ju kunna uppdatera (; så vi hörs imorgon, här har ni lite lästips have a good night.

Klicka på namnen så kommer du direkt till deras bloggar :)

Hannahvictoria


Klara Hjorth

Daniella Bengtsson

Nathalie Lindh

Baby Senorita

Sofiaofsweden

Nathalie Sorting

Hugo Rosas

Venezia




2 månader sen idag..

Jag saknar dig, skulle göra allt för att få träffa dig en sista gång och berätta hur mycket jag älskar dig mormor. Tänker på dig hela tiden, jag hoppas att du har det bra där du är nu.



Vila i frid
<3



> GRATTIS BABY.

Grattis till min älskade Linnéa som fyller 19 idag.
Älskar dig hjärtat










all eyes on me

Hellu!
Har precis gjort en kopp kaffé, skall strax sätta mig och svara på lite kommentarer.. Wä, blev skolbio idag. Welcome hette filmen, någon som har sett den? Riktigt bra faktiskt. Sen efter det var det någon "frågestund" sen slutade vi. Skönt! Var med My & Alexandra ett tag, sen åkte jag med kvart i ett bussen hem.. Har fixat lite skit, vilat & nu sitter jag här ehe.. Väntar på att pappa skall komma hem, han har med sig pizza - MUMS! blir nog att gå med my ikväll - kan nog behövas haha.. Lägger upp dagens låt nedanför - lovely.



UNDERBAR LÅT.


Grey's anatomy.

Hellu! :)
sitter och kollar på grey's anatomy (; och det är nice. Har precis käkat typ, eller ah för en timma sen kanske men det är ju rätt nyss (a) haha! Sen ätit tigerkaka - mums! fixade den samtidigt som jag gjorde maten :) yes, händer nog inte så mycket mer än att kolla klart på grey's :) blir nog sängen efter det, börjar bli lite trött så.. Imorgon är det ändå en rätt lugn dag - bara bio med klassen oså.. Aja, ha en bra kväll :) för det skall jag !



Gammal bild, men aja..


all the right moves



OneRepublic - all the right moves
<3


God morgon :)

Eller ja rättare sagt god förmiddag typ? fast det låter rätt b haha.. Vaknade strax innan elva, har precis käkat frukost och fixat lite stuffs.. La mig vid 5 igår så det är ett under att jag vaknade faktiskt ;o fixade iordning klaras header & design ;p blev rätt nöjd med headern faktiskt (brukar inte bli nöjd med saker jag gör) kan lägga upp en bild så kan ni ju säga vad ni tycker! (: men nu måste jag göra annat, fullt upp idag så skall strax ut och fixa stallet sen skall jag ringa lilla my.



Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)


Hej!

Blev visst en rätt bad update, har kollat på desperate housewives, cougar town & csi :} skapligt nice! Var ju ute och gick med my innan också (lyckades ta lite små söta bilder) som jag tänkte lägga upp (; annars har det faktiskt inte hänt så mycket, fick ta bort mårtens bandage också - det hade glidigt ner så det var lika bra att ta bort direkt.. Aja, skall svara på lite kommentarer och fixa lite annat. Ha en bra kväll!



älskling



älskling



my älskling



hälge & edna


Hellu!

Vaknade för ett tag sen, har käkat frulle oså nyss! :) Skall snart ut och gå med my - awsome. Är ju "ledig" idag och imorgon - vi har hemstudier, så jag måste sätta mig med dom och få klart det också - lovely, ah eller inte! Men måste fixa lite och bestämma vilken hund jag skall ta med ;o vi hörs antagligen när jag har kommit hem om jag inte har allt för mkt att göra! :)


csi.

Hej! :)
Skall strax sätta mig och kolla på csi med mamma & bror, mysigt! (: kom in för en stund sen, har lagt om mårtens ben (lillen har ju skadat sig) tog ett litet tag för att han är så bråkig ;> ehehe, men det gick bra tillslut iallafall! Åt precis en semla också - gott! haha min andra i år (a) aja, men nu börjar det strax, så får bege mig till tv'n.



Vad gör ni ikväll? :)



tankar & funderingar

Jag har tänkt på en sak, jag brukar kolla dom flesta storbloggarna (vissa mer / vissa mindre) men var inne och kollade på Dessies idag. Vilken dålig uppdatering bruden har? vad lite kommentarer hon har nu (om man jämför med innan) skall hon sluta blogga? jag menar med den uppdateringen hon har i nuläget så ser det ju inte bra ut.. Aja, det var en fundering.. Någon som brukar läsa hennes blogg? Varför intresserar den er/dig? kan hända att jag kikar någon gång ibland - inte riktigt min stil av person - eller jag tycker inte att det är kul att läsa för hon skriver bara om sina fester åt höger och vänster, så ae det intresserar inte mig & sen är hon en aniiiiing överdriven bara. Jaja, alla tycker olika! :)

Kom iallafall hem för en stund sen, var med ella en stund i stan. Mötte upp mamma och pappa sen, pappa skall till sthlm imorgon så han skulle sova på hotell inatt. Han kommer tillbaka på onsdag :| wää, aja det blir nog bra.. Stack och hämtade oscar, handla och sen hem.. Har precis fixat till kaninerna och nu sitter jag här.. Sitter och funderar. Är galet förvirrad och vet inte vad jag skall göra, behöver någon nu som kan lyssna. Behöver lätta på hjärtat, prata av mig.



LOVEU!


utslängd..

Jag fattar inte hur jag lyckas, blev nyss utslängd för typ eh jag har fan tappat räkningen.. Men vad är det som gör det ? är det min attityd? är det att jag har åsikter? är det att jag är "spänd" ? eller vad är det? jag vet ärligt talat inte, jag har åsikter och jag kan stå för dom.. Whatevaah orkar faktiskt inte bry mig, för detta känns bara GALET löjligt.. :] well, slutar halv två idag. Blir att möta upp ella och vara med henne ett tag - mys & så, ohja! är ledig imorgon och på onsdag (hemuppgifter) lärarna skall på någon föreläsning så, det är väl ganska skönt ändå. Får dock se vad som händer mer under veckan.. Ye, tänkte bara slänga in en update - så att ni vet att jag lever (ni som fortfarande läser vill säga) skall försöka bättra mig, men jag har så mycket i skolan nu, aja vi hörs nog senare! ha de bra för det ska jag hihi.


i miss you..


Hellu!

Hej!
Har varit fullt upp idag - najs! vaknade hyffsat tidigt faktiskt - runt elva. Käkade frulle och sen drog jag ut med my! :) Vi har börjat gå typ varje dag, så det är najs! Vi var ute ett bra tag faktiskt - var hemma strax efter fyra.. Lyckades faktiskt ta lite kort också, haha det gör jag ju fan aldrig annars (a).. På ett ställe som vi gick - i skogen så hittade vi massa rådjursben & harben :| fyfan, synd om dom som har dött nu när det har varit så kallt, sen att det har varit dåligt med mat i vinter :( .. Sen fixa käk & så (: vet inte vad som händer ikväll, buu :( tråkigt att vara hemma men orkar iofs inte göra någonting ändå [a] yeye, skall strax käka nu blir nog mer uppdatering lite senare, ha det fint.



My & Hälge :)



Basse :)



Hälge :)


bilder från konfirmation - 06.




sommar sommar sommar..
miss this!


tjalol

Hellu (:
kom hem för ett tag sen, har precis gjort en kopp kaffe och sitter och svarar på lite kommentarer oså :) Har inte en aning om vad som händer ikväll, blir väl antagligen att bara ta det lungt, är grymt trött & har ont i hela kroppen ;| knas.. Men aja, inte mycket att göra åt saken. Har egentligen inte så mycket att säga atm, så jag skriver antagligen lite senare.

Veckans blogg;
http://alexandresen.blogg.se/2010/march/utkast-mars-17-2010.html#comment
Klicka bara på länken så kommer ni direkt till inläggets kommentarer! :)




varit ute med my

Hellu sötnosar [:
Kom precis hem, fick gå ca; 1km i en halvmeter snö, jag är blöt? jag fryser? - ja nått så in i helvete haha.. Snön kan ju ta och försvinna nu! Det är okej om den är över julafton o shit, men sen räcker det.. yeye, var ute och gick med my & hundarna iallafall - riktigt mysigt (: vi har börjat gå några gånger per vecka - galet nice! Kom på precis att jag behöver plugga på min engelska - och den ligger i skolan. Bra där.. Aja, skall strax hoppa in i duschen fryser något så in i.. Tack förresten till alla dom som röstat på mig (än så länge) hoppas jag (a) jätte gulligt, verkligen :D kan slänga upp en länk så äre bara att kommentera (jag är nummer 1) well, ciao!

http://alexandresen.blogg.se/2010/march/utkast-mars-17-2010.html#comment
Klicka bara på länken så kommer ni till inlägget :)



Bli blond igen?
tveek..


skolan kan suga getballe

Jag är med i en veckans blogg hos Alexander, ni får jätte gärna lägga en röst på mig! Hade varit jätte gulligt (jag är nummer 1) Om du röstar på mig skriv gärna det så jag kan tacka er! (;

http://alexandresen.blogg.se/2010/march/utkast-mars-17-2010.html#comment
Klicka bara på länken så kommer ni direkt till inläggets kommentarer! :)

För övrigt sitter jag i skolan med My & Love, har precis haft en "liten" diskussion med min lärare - dom har kommit med sjukt fjantiga regler på sistonde så jag har lite argument i mot det, som dom dock inte förstår -.- stackars människor! aja, inte mitt problem ;) det roliga är bara när vi diskuterar så blir han tom på ord och byter ämne - FJANT! haha ae pallar inte asso.. btw har sämsta uppdateringen atm, men har SKIT mycket att göra i skolan och hemma, sry.. Försöker så gott jag kan iallafall! Blir nog bättre skall ni se.. Blir nog att träffa camilla en snabbis sen, sen gå ut och gå med my och hundarna - MYS! aja, måste fixa lite shit nu, vi hörs senare ? :)

FÖRRESTEN, det här med bloglovin (det kommer upp igen) ni som är så jävla oärliga och tar bort efter några dagar - skriv inte, kollar mina siffror hela tiden.. Sjukt omoget att ljuga, dra åt... :)


HUGO ROSAS <3

Lätt en av sveriges snyggaste killar (a)
Kika in hans låt! tväääär skön [L]
hugorosas.se





HOT HOT HOT!


fel låt vann.

HELVETE VAD TRÖTT JAG BLIR PÅ IDIOT ÄCKEL CP SVERIGE.
Är det så jävla svårt att rösta rätt eller? vill ni förlora i oslo eller? det verkar iallafall så.
Tyckte att Ola, Saade eller Darin skulle ha vunnit.

Vem tycker ni skulle ha vunnit?






är inte död..

Hej!
Har varit mycket denna veckan, sen är det väl lite tvek på om jag vill behålla min blogg.. Om man läser nedanstående inlägg så förstår man nog varför! Yeye, har precis kollat på Tyra & Bella show - den var helt okej faktiskt! Kan nog bli en hit, men vem vet? Aja.. Skolan idag iallafall (var inte där ons-tors) oupsi, kan ju bero på att my inte drog dit & att jag hade äckligt ont i huvudet.. Aja, nu är det iallafall helg! Vet dock inte vad som händer i helgen, mår inte så bra så eh aah får väl ta det som det kommer! Kan ju lägga upp dagens outfit osv när jag ändå är igång h3h3h3.



OBS!
Vi kan ju ignorera den fula fläcken som är på tröjan (och att det ser ut som att jag är planka, NO BOOBS :() aja det är en jävla bild, vem bryr sig? hihi, ja så var det med den saken! brukar inte lägga upp dagens outfit osv, brukar aldrig ta kort längre ens (BORING!) men jag orkar inte haha, plus att jag vet inte ens vart min jävla kamera är?! kanske skall skriva vad det är jag har på mig också? om det nu är till något intresse (h3h3h3h3)

tröja; ullared
jeans; cheap monday



Eftersom att jag precis kollat på deras show (gårdagens avsnitt) så har väl säkert några andra sett den? Så då passar jag på att fråga vad ni tycker :)

Dagens fråga;

Bella & Tyra show,
hiss eller diss på den? :)


LÄS!

Det känns som att blogga har blivit en "trend" som alla följer, tycker det är jävligt tråkigt för det finns faktiskt folk som har intresse i det. Jag började blogga 2008 och då använde jag blogspot.com, bloggade där till och med juli - 09 då skaffade jag denna bloggen. Jag vill inte bli betraktad som en "fjortisbloggare" eller en sån som tror att man skall bli "känd" via sin blogg.. Jag tycker att det är kul att skriva, jag tycker om att dela med mig vad jag gör, vad som händer i mitt liv. Blir så jävla irriterad, för vart man än kollar så finns det fjortisbloggare - tycker det är så jävla meningslöst, ni tror att ni skall bli kända över en natt - LOL. Ni kommer aldrig bli kända, så gör er själva en tjänst och slut istället, gå på era jävla "fyllefester" och drick era jävla 2,25%.. Det är ju ändå i det träsket ni hör hemma så. Samma med alla dessa jävla nötter som skriver "kolla in min blogg, följ min blogg lalala" vill jag kolla din blogg så gör jag det, inget man skall behöva be om. Vill jag följa din blogg så gör jag det om jag tycker att den är intressant. Så lägg inte ner eran tid på att "tillfredställa" mig med helt onödiga kommentarer, spara den tiden istället för det raderas :).. Samma med spamm som vissa idioter inte fattar att man kan ge fan i, så jävla störande.. Ni får ju inte mer plats i en blogg pga det, att ni inte fattar? folk brukar inte ens kolla på människor som spammar - LOL.. Så bara lägg ner.. Tänkte på det med storbloggarna också (Paow, Blondinbella, Kissie, Amir, Kenza, Foki, DennisM, "Krillebooi" - Christopher Rahlenfeldt) & Dessie, fast hennes uppdatering är så jävla dålig så vet inte om man kan kalla henne "storbloggare" längre.. Dom blev inte kända över en natt? Dom har fan kämpat sig fram tills där dom är idag, inget som är lätt? Hade dom inte haft stora bloggar så tror jag inte att jag hade vetat vem dom var, eller det hade väl ingen men det jag menar med det jag skriver nu är att jag hade nog inte läst deras bloggar, visserligen läser jag få av dom - men ändå.. Kissies läser man för att man är "intresserad" av hennes liv, Paow är faktiskt jävligt rolig, intressant, har sköna åsikter & är en söt tjej. Händer att jag kan kolla in på dom andra, men Kissie & Paow är dom som jag ALLTID kollar.. Men hade dom inte varit såpass stora som dom är idag, så tror jag inte att jag hade fastnat för deras bloggar.. Ouf, fick ut mig ganska mycket av det jag ville ha sagt nu, tror dock inte att många förstår principen av det jag menar, eller mitt "budskap" tror inte heller att många kommer att läsa detta, synd ;) då får ni fan skylla er själva om ni skriver något irriterande som jag har nämnt i texten.. Det är ändå mycket mer som jag vill skriva, men jag är en person som har allt i huvudet - har mycket åsikter (står för dom också!) , har mycket tankar, idéer osv, men det är svårt att skriva ner allting - sen har jag inte alltid världens bästa minne så! Försöker iallafall att göra det bästa av saken..



HEJ JAG HETER MICHAELA OCH JAG HAR ÅSIKTER!
står för dom också ;)


DH!

Tjudilu..
Skall snart sätta mig och kolla på DH, blir att kolla med mamma, pappa & bror :} Sen efter det så blire Cougar town - en ny serie som började nästa vecka, har du inte sett det så KOLLA! tvär roligt haha.. Sen blire väl att nana antar jag, skola imorgon igen buhu -.- aja, så måste få sova ordentligt oså! gott äre :} yeye, vi hörs imorgon, ha de fint!


Vi kan ju diskutera hur snygg jag är på denna bilden också..
fastnar seriöst ALDRIG på kort, palalalalalalala.


bilder från idag.






NEW PICS.
IGNORERA MIN SNYGGHET, tack...




Hellu.

Har varit mycket det sista, dels mycket i skolan och sen har jag varit sjuk. Har inte varit sjuk på ett tag, så nu blev jag sjuk och var det i över två veckor - hel omvändning.. Yeye, kom hem för ett litet tag sen, har gjort pannkakor så jag sitter och käkar det nu, mums! Blev skola till kvar över tio, sen möte med A.. Det sluta vid halv tolv (då jag slutar skolan för övrigt) så.. Möte doris och snacka lite, sen tog jag bussen hem! chill! Har inga planer alls idag, skall bara ta det lungt och kanske fixa lite so.. Sen fixa till Tom & Jerry.. Sen ikväll blire Desperate housewives & Cougar town ;) yeye, uppdaterar mer när det finns något att uppdatera om.


Hej!

Är fortfarande sjuk, har sovit fredag-lördag.. Har haft medicin för örat i 4 dagar nu, så jag borde höra på det igen - men det gör jag inte ;| mitt internet håller på att krångla hela tiden - även min dator.. Därför uppdateringen ligger nere, men jag skall försöka göra så gott jag kan!


JAAAAAAAA! :D

JAAAAAAAAAAAAAA! =D
wäää, nu är min dag räddad fifan vad glad jag är, haha får tillbaka min mobil idag (y) den har varit inne på lagning (låter väl ganska logiskt) HAHA :D men ooooooouf, nu är jag hur glad som helst! Och INGEN kan ta det ifrån mig! Känner att jag har presterat noll i skolan idag, vad är det med mig? jag är fortfarande sjuk, men ändå.. Måste skärpa mig, annars kommer jag ju ingen vart -.- AJA, jag är ändå glad! HAHA =D Nu skall jag och My fortsätta nörda, hare bra!

Dagens fråga blir;
Är din mobil viktig för dig? :)




HALLÅ!

Tja!
Mitt internet har inte funkat, så det har inte blivit något bloggande för min del.. Wä, har ändå bara legat och sovit typ. Har dock inte sovit något inatt :> satt och kollade på igby goes down - för er som inte har sätt den, kolla säger jag bara! Så jävla värd film, riktigt bra och man fastnar! 5/5 får den av mig iallafall. Idag vet jag inte alls vad som händer, sitter i skolan nu iallafall och det är väl ett framsteg (y) ohja! Sen hur eftermiddagen ser ut får jag väl se, blir antagligen att sova - gott äre! aja, nu har jag verkligen ingenting mer att säga så lika bra att säga heido!


hej sockertoppar!

Hallå!
Har legat och sovit hela dagen, var hos doktor imorse och fick bekräftat att jag har en öroninflammation, toppen (y)! Men nu vet jag ju att det är det iallafall. Sen när jag kom hem så gick jag och la mig igen, är dödligt trött fortfarande.. Men måste vara vaken ett tag till, för idag börjar ju Desperate housewives ;) hur nice är det inte? Efter det kommer ju Cougar town - som också verkar vara riktigt rolig haha! Sitter och kollar på Dating in the dark nu - lite halvskumt program, men helt okej iallafall! Min dag, har inte uppdaterat pga att jag har sovit - låter väl ganska logiskt att man inte gör det när man sover? =D jaja, skall svara på lite kommentarer nu, hörs senare! Antar jag iallafall.


Bild tagen från google
- dock är ju inte edie kvar.


csi!

Tja!
Detta blir nog mitt sista inlägg för ikväll - dels är jag trött och sen så skall jag kolla lite på tv oså :} lite najs sådär! Sen har jag ju ingenting speciellt att skriva heller, så det känns inte så givande heller! ehehe, well har precis käkat och så, var jag som fick "äran" att laga maten - blev köttfärssås och spaggetti! Dock känner jag inte av någon smak, så jag får väl bara hoppas att det var gott haha (: yeye, nu börjar strax csi så skall kolla på det, vi hörs!


kläder kläder kläder '





JAG VILL HA!
Dock ingenting man kan använda nu -.-

Hiss eller diss?


missing..

Hellu!
Sitter och kollar på the x-effect och dricker varm choklad - wä gör ju en lite gladare iallafall. Mår verkligen inge vidare ;| har svin ont i mina revben :| typ träningsvärk? måste ju vara det efter att jag har hostat så mycket :/ uscha, detta suger.. Blir nog ingen skola för min del imorgon heller.. Linnéa skulle ha kommit hit en sväng idag, men det blev ändrade planer - lite tråkigt, men det är ju sånt som händer. Men skall fortsätta att svara på lite kommentarer och göra en kopp te - daniela tipsade att det skulle vara bra när man är sjuk! Inget som jag har tänkt på, men det är värt ett försök (a) ciao!



Jag saknar er :(
<3


hellu.

Hej!
Wä, har åkt på en öroninflammation ;| så jag hör INGENTING på ena örat, så det suger ju.. Hostan går upp och ner.. Och febern ligger på lite under 39 nu.. Ye, kul att vara sjuk ah eller inte. Vill bli frisk nu, snön håller på att tina bort, mårten börjar bli bättre i benet ;| så det går att börja rida igen, behöver bara bli frisk så. Skall försöka pilla i mig lite mat och svara på kommentarer - hoppas ni mår bättre än mig iallafall.




charå

Cha!
Är sängliggande för tillfället ;| därför min uppdatering ligger på noll.. Är som sagt fortfarande sjuk, blir bara värre och värre :| har nästan 40 grader feber nu också (y) kan vi ju hurra för, skall försöka svara på lite kommentarer oså. Sen skall jag försöka sova, hare fint.


RSS 2.0