Mina älskade


Tömkörning

Hallihallå!
Började longera på ängen, men Pålle ville bara äta och sket i spöet. Så tog fram tömmar och tömkörde istället och det gick mycket bättre. Ska börja göra det mer faktiskt. Gillar variation. Imorgon är det en vecka kvar till praktiken, längtar jättemycket faktiskt. :) ska bli skönt att få komma hemifrån lite. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen packa. Vi hörs senare!!


13/1-13

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan, har precis käkat och Oscar har fått öppna sina presenter! Han blev mycket nöjd, precis som jag trodde. Älskar att ge presenter till andra, speciellt när de blir glada. :) ska snart bege mig ut till stallet. Sen ska jag kolla om jag rider i paddock idag, har inte bestämt mig än. Har en del plugg som jag måste fixa med, så tråkigt!! Jaja, vi hörs nog sen. :)

Bild på Bruce :)


Godnatt!

Hallå på er!
Kollade nyss klart på American Pie Reunion med mamma och Oscar. Nu är klockan btw över 00 så nu är min kära bror 18 år! Imorgon ska vi fira med familjen och så. Vet att han kommer att bli överlycklig över presenterna, så vill att han ska öppna NU! Haha..
Annars då? Övningskörde med pappa i förmiddags, även Bruce fick åka med i bilen! Körde faktiskt dit och hem, inklusive alla rundor (med andra ord dit vi skulle) bla Elgiganten, Systemet och Coop. Vi passade även på att tvätta bilen, det tyckte Bruce var spännande! När vi kom hem så drog jag ut till stallet direkt och plockade in Pålle. Borstade av honom och drog på ett gäng med reflexer. Hade tänkt att rida ut, men kom bara en bit och upptäckte hur halt det var så vände hem och red på ängen istället. Lilla Pålle var förvånansvärt pigg idag och ville inte lyda alls.. Bättre lycka imorgon hoppas jag. Ska nog rida paddock då :) nu ska jag sova, hörs imorgon! Godnatt på er.


11/1-13

Godkväll gott folk!
Var några dagar sedan som jag skrev här senast. Har varit rätt mycket det sista, så har inte alltid tid. Ska fortfarande fixa en ny design o header, sen får vi se hur det blir! Vill försöka uppdatera här mer ju, men det ska alltid komma massor ivägen! Har praktik om några dagar, ska till Södertälje igen. Dock ska jag o en kompis vara i en djurbutik, fast vi sover hos Per. Tror verkligen att det kommer bli en grym praktik, längtar redan! Efter praktiken är det ju lov, sen är det inte många veckor kvar tills studenten. Hade tänkt att sätta mig o kolla på gladiatorerna nu, sen förhoppningsvis gå och lägga mig. Ska försöka uppdatera mer imorgon, godnatt! :)

Edna - skall på kommando

Min fina älskade hund! ♥

RSS 2.0