Instagram?

Lägg till mig på instagram så lägger jag till er! Riktigt smidig och bra app, en liten miniblogg typ. Love it!


Miskiw heter jag där :)


Underbart!

Detta var det absolut roligaste som jag har sätt på länge, kolla! Jag lovar, ni kommer INTE att bli besvikna! Hahah


Har ni några tips?

Hade blivit jätteglad ifall ni gav mig lite tips, iPhone och android har ju inte riktigt samma utbud.

Fina shorts


Mobilblogg

Ofantligt händelserik dag måste jag säga, varit projektredovisningar hela dagen = inga lektioner, sjukt soft! Sjukanmälde mig dock efter lunch, mår fortfarande inte helt 100. Vill verkligen bli frisk nu. Men i alla fall, skall sova nu! Får sällskap av världens bästa jukko! Godnatt :)

image description

 


Så var det bara 2.

Jag har kollat slaviskt under denna säsongen, nu börjar den dock lida mot sitt slut. Igår åkte Rebecka ut, väldigt tråkigt. Trodde faktiskt att hon var en av finalisterna, men så var inte fallet. Nu står det mellan Alice och Klara, båda två är väldigt duktiga och har olika bra egenskaper. Tycker att båda förtjänar att vinna, kan inte säga att den ena förtjänar det mer än den andra utan båda förtjänar det lika mycket. Kollar ni också på Top model? Vem tycker ni ska vinna? Eller vem ser ni helst som vinnare? :)

LYCKA!

Beställde ju en ny telefon för cirkus 2 veckor sen, fick hem den idag! Riktigt nöjd, nu blir det mycket MERA kort i bloggen!

Båda är riktigt snygga, men valde den svarta :)


4 fina från Gina Tricot.


Ny design?

Är så sjukt sugen på att fixa en ny design, jag vet bara inte hur jag vill ha den. Lite mer vår-/sommaraktig typ. Har ni några tips? Skriv ner allt ni kommer på! Helt annat så har jag en fundering, vilken webbläsare använder ni er av? Internet explorer/Chroome/Mozilla? Hur ser bloggen ut för er? Är sidmenyn där den ska vara, eller är den längst ner på sidan? Är lite osäker, för min del så är det olika i varje webbläsare. Väldigt skumt, tänkte få bukt på det problemet med!


2 äldre designer :)


Just my luck

Ja, det var ju det. Riktigt "kul" att bli sjuk när det börjar bli så härligt väder ute. Har sjukt ont i halsen, men bara på ena sidan. Jätte skumt, inte haft ont på detta sättet innan. Sen har jag ju inga mandlar kvar, så brukar inte få speciellt ont i halsen men när det väl kommer så är det kört. Får se lite hur det blir med uppdateringen i helgen, har en del plugg som jag måste ta mig igenom samt försöka bli frisk på nolltid! Ska försöka så gott jag kan, men om det inte blir så vet ni ju varför. Ha en bra fredag!


HUNKY DORY

Grymt snygg topp från 'Hunky dory', Hade jag haft pengarna hade jag slått till direkt! Finns att köpa hos bland annat Nelly, direktlänk. Vad tycker ni?

SBT!

Dessa godingar har SBT börjat sälja, liknande Jeffrey campbell fast en billigare version! Finns lite olika färger, men dessa var snyggast!

Föreläsningar

Hej! Har varit på föreläsningar dem 2 sista lektionerna för dagen. PG Väst (positiva gruppen i väst) var den ena och den andra var RFSL (Riksförbundet för sexuellt likaberättigande). Först lyssnade vi på en man som heter Peter, han berättade om sin historia med HIV. När han fick den, hur det är att leva med HIV (fördomar/lagar) och lite annat. Han var väldigt lättsam och rolig, man fick verkligen mer förståelse för vad det handlar om. Den andra föreläsningen handlade om sexuell läggning, mer på djupet om dem olika läggningarna. Även 'normer' för heterosexuell läggning, typ att man förväntas (om man är kvinna i detta fallet) att man leker med dockor när man är liten, blir kär i det motsatta könet och skaffar barn. Ändå rätt sjukt hur dagens samhälle ser ut, jag menar man blir ju inte kär i könet man blir kär i personen, och kvinnlig kärlek är mer "tolerant" än vad manlig är. Man fick i alla fall en större inblick i vad det handlar om, mer kunskap helt enkelt! Tyckte att båda föreläsningarna var väldigt intressanta! Även skönt att ha något annat än bara lektioner! Tror även att det är viktigt att fler människor får en större inblick!
Bilder från We♥it :)

AMERICAN PIE: THE REUNION

Längtar!!


Vecka 12


Tycker ändå att veckans schema ser helt okej ut, hoppas att det inte blir mycket prov/inlämningar innan påsklovet bara! Endast 3 veckor kvar, längtar!


Greyhound



Beställt √


COM HEM ♥

 


_


Mot skolan!

Hallå!
Ska strax bege mig till bussen, därefter mot Julia! Sen åker vi gemensamt till skolan :) börjar ju praktiken redan vid 05:30, så då fanns alternativet att komma dit dagen innan. Ganska skönt, men ganska oskönt att vara på plats vid halv sex.. Nu skall jag packa klart och käka, försöker slänga upp ett inlägg senare!

Bild från igår, Julia & Nisse :)


Fade into darkness


KÄLLA


EUPHORIA

Tror att det är första gången som jag är riktigt glad efter att jag har kollat på finalen av melodifestivalen, i alla fall vad jag kan komma på nu? Sverige har röstat fram en värdig vinnare, samt en vinnare som ger oss en bra chans i den stora finalen! Härligt! Låten är riktigt bra. Vad tycker ni, var det rätt låt som vann? Om inte, vem tycker ni skulle vinna? Motivera!


10 mars!

Godmorgon, eller ja god förmiddag kanske jag skall säga? Matti och jag vaknade för en liten stund sedan. Vi var ju på den svenska björnstammen igår, det var riktigt nice! Lite drygt dock att det bara var en timma (om ens det) och att man hade betalat 200 spänn, man hade nog kunnat komma in utan biljett t.om. Men i alla fall, vi gjorde oss iordning hos mig & började förfesta lite, vid 20:17 tog vi pendeln in till Göteborg, tog en liten stund att hitta till trädgårn (som tur var hade dem inte börjat spela när vi kom) väl där så mötte vi upp Julia, Sara, Marielle, Emma & Albin. När dem spelat klart så drog vi till Berså, nog den roligaste krogen i Göteborg faktiskt! Innan vi stack till pendeln så sprang vi inom donken och köpte lite fyllekäk, gott som fan! Haha sen tog vi pendeln hem vid 02:17, sen bussen från Kungsbacka till Fjärås vid 02:47, mötte upp mamma & Oscar där, var hemma vid 3 typ och slocknade direkt. Var en riktigt go kväll, med goa människor! Något som får göras om :D


TAGGA!

Hallihallå!
Kom hem från praktiken för en liten stund sedan, så skall nog strax bege mig ut till stallet och börja där! Sen blir det att hoppa direkt in i duschen och börja göra mig iordning, ska möta upp Matti runt 17 någonting med! Sen blir det väl lite förfest och runt 19-20 drar vi oss in mot götet! Ska bli så grymt kul, den svenska björnstammen spelar på trädgårn ikväll, någon annan som ska dit? I alla fall, är ju klar med min praktik på lantmännen nu :( lite tråkigt, för jag trivs verkligen jättebra där! Nästa vecka så blir det praktik hos korna, har bra sällskap men det känns inte riktigt som att kossor är min grej ändå. Men what to do? Det är ju obligatoriskt, så har inte mycket till val faktiskt. Men nu måste jag kila, ha en toppenkväll! Pusssssss


Myskväll med Linnéa!

Hallå :) har inte hunnit uppdatera så mycket idag. Slutade vid 12:30 på praktiken idag, för jag skulle på möte vid klockan 13. När jag var färdig där så åkte jag in en sväng till göteborg med pappa och Linnéa för pappa skulle klippa sig! Vi var där ett tag och sen hämtade jag ut min biljett och så till imorgon, TAGGA! Linnéa skall nog sova här ikväll, var så längesen som vi sågs sist! Så det ska bli riktigt roligt! Men nu måste jag vara lite social, vi hörs!

Gamla bilder :)


KONY 2012


KOLLA & SPRID! EN PERSON KAN INTE GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT.

EDIT: http://www.hannafriden.com/politik-samhalle/sluta-sprid-konyfilmen-invisible-children-bakom-filmen-gar-inte-att-lita-pa/


ACKE


VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER




Fråga till er:


5/3/12

Hallå!
Har varit ute en sväng och gått med mamma och Edna :) riktigt skönt! Är dock ganska trött nu, har börjat få svinont i ryggen med ._. och det i sin tur leder till huvudvärk, inte så bra! Har egentligen inte så mycket att säga faktiskt, som vanligt? haha. Ska lägga mig i sängen och kika på en film, återkommer!

Liv & död


Naw




Intensiv dag!

Hallihallå!
Har varit full rulle hela dagen typ, rätt skönt ändå! Praktik från 08.30 - 13.00, tog bussen hem.. Märkte att jag var utelåst, just my luck! Fixade stallet, gick en sväng med Michelle & sen ridit Pålle & gått med Acke, kikade nyss på Csi miami med mami också :} haha, blev en hel del ändå! Imorgon är det sista dagen på praktiken.. för denna veckan, så nu börjar vi tagga för nästa vecka! Men i alla fall, ska kolla på en film nu och sen lägga mig! Hörs imorgon :)

2 gamla bilder, vad jag saknar dig min pärla!


Uniquebyyou.se

Nu räcker det att skriva Uniquebyyou.se för att komma till hemsidan, smidigt :} kika gärna in och säg vad ni tycker, eller ni kanske är intresserade av att beställa?


Grattis till världens finaste farmor!


Idag fyller min älskade farmor år, hade du bott i Sverige farmor så hade jag överaskat dig med tårta! I vilket fall som helst så hoppas jag att du får världens bästa dag! ♥


RSS 2.0