Gnight

Hallihallå,
Julia kom hit för ett tag sedan. Vi har glott på film och snackat lite skit. Sånt som behövs lite då och då i vardagen. Ska försöka sova nu, är ju en dag i morgon också. Hörs då!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Love it




28/4

Hallå,
Vaknade vid 9. Gick upp och släppte ut hästarna och gav dem frukost. Likaså hundarna och katterna, Edna fick sin medicin och så. Hon börjar bli piggare, det är ett bra tecken. Så vad händer idag? Det är långhelg och mamma & pappa kommer hem, underbart! Blir nog att fixa en del saker och bara ta det lugnt. Har varit en "lååååång" vecka, treorna på våran skola tar studenten nästa vecka. Så dem har haft sin studentvecka denna veckan. Hög musik + alkohol = inte mycket sömn. Nästa år är det vi som står där, vad jag längtar! Fast på ett sätt ändå inte, för vad händer sen? Vill inte tänka på det. Men nu ska jag börja plocka undan lite, ciao!


Color


Där jag hänger min hatt


Min fina prins

I will never find someone like you ♥
3 år och 6 månader idag, saknar dig så.

Sista lektionen

Hallå,
Min sista lektion börjar strax, hund A. Första lektionen i denna kursen, så det är lite spännande. Ikväll vankas det plugg, tråkigt som fan typ. Orkar verkligen inte ha prov, så tråkigt. Har ingen motivation till att göra det heller, vilket suger ännu mer.


www.uniquebyyou.se

Nyheter!!

 


Måndag

Godmorgon,
Sitter i bilen nu påväg till skolan. Känns som att detta kommer va/bli en intensiv vecka. 2 prov på torsdag, känner mig inte speciellt insatt i något av de för tillfället faktiskt. Sen är det massa annat, hoppas det löser sig! Börjar må illa, så ska försöka kolla ut ist för att sitta med mobilen i knät. Puss!


!!!

Godkväll,
ska snart sätta mig vid tv'n och kolla på några program, det är vad söndagar är till för. Typ? Annars då? Har inte packat klart tills imorgon, så drygt att göra det varje vecka. Men snart är det ju sommarlov, eller ja sommarpraktik först och sen sommarlov. Skall vara på en kennel i Sthlm, kommer nog att bli riktigt roligt! Längtar :) Ciao

Första bilden som jag la upp på bloggen :}


Du är så speciell.


Skjut mig i huvudet



I miss you


Jag ångrar mig så mycket för att jag gav upp hoppet om dig, hade jag lagt manken till så hade vi fortfarande varit tillsammans.
Men samtidigt så vet jag att du har det jättebra, men jag saknar dig jättemycket. ♥


Välkommen söndag

Goddag,
Ska sätta mig och kolla på Pretty little liars nu, sen får jag fara ut i stallet och fixa samt tvätta en massa, skola imon igen.


Desperate housewives

Åh, det var så hemskt. Jag har kollat på Desperate housewives sen det började och man blir verkligen fast i serien. Man lever sig in i det som att man själv var en karaktär. Så när det händer något i serien, så mår man verkligen dåligt. När jag kom hem från skolan igår så satte jag mig direkt och kollade, det är ju inte så många avsnitt kvar innan serien lägger ner. Så nu börjar ju spänningen trappa upp, i början av avsnittet så säger berättaren "man ska inte ta folk förgivet, att en dag så finns dem inte där längre & att någon kommer dö idag" min första tanke var Mike, för han hade ju problem i förra avsnittet med en idiot. Avsnittet var verkligen "långsamt" kändes som att det aldrig skulle ta slut, men tillslut så gör den det och Mike dör. När jag såg Susans blick, eller ja när det hela hände så tappa jag allt och börja störtlipa. SÅ HEMSKT, alltså folk som inte kollar på Desperate förstår nog inte, eller folk som inte lever sig in i en serie på samma sätt, de förstår inte. ÅH, kände att jag behövde skriva av mig. Det är precis så jag känt på sista tiden också, att många tar en förgivet liksom att man alltid finns där för dem, men det är inte riktigt på samma sätt. Nu blev det en väldigt lång text, om någon orkade läsa hela så kan ni ju hojta. Någon annan som kollar på Desperate som fick samma känslor?


Lets dance

Anton är brutalt jävla cp grym! Vinn detta nu :)


Världens finaste


Död

 

Ae död är kanske att ta i, men trött är jag verkligen. Har nyss varit ute och intervall tränat med Matti, grymt skönt kommer det nog att kännas imorgon! Hade ju idrott idag med, så dubbelt upp! Har även hållt igång bra hela veckan, vilket känns riktigt skönt. Att få ut något av det hela liksom, ska försöka att satsa ännu mera på träningen nu, samt komma igång ordentligt med ridningen igen, för det är något som jag verkligen saknar! Behöver bara hålla motivationen och få upp konditionen igen, sen är jag back on track & där planerar jag att stanna. Nu skall jag sova, har 3 lektioner imorgon & sen bär det av hem, som jag längtat! Hörs mer imorgon, puss på er!

Fastnar verkligen aldrig på bild, himla trist. Men what to do? :)

 


_

Weheartit

DD

Hallihallå!
Sitter och kollar på DD (Djungelns drottning) skall snart bege mig utåt på en PW med Simon :) ska bli skönt att få rensa tankarna lite då jag har väldigt mycket i huvudet för tillfället. Har inte mycket mer att informera om, vi kanske hörs lite senare! Puss :)


Weheartit

 

 

 

 

 


Lets dance

 Igår var det Helenas tur att lämna, ganska tråkigt för hon var en av dem som jag trodde skulle vara kvar länge. Men man vet ju aldrig, skenet kan ju bedra. Dock så var det ganska otippat. Tycker att det är ett väldigt starkt startfält i år, man vill inte att någon ska lämna liksom och alla är väldigt duktiga. Kollar ni på lets dance? Vem håller ni på? :)

Bild lånad från Tv4.se :)


Loosies

Filmen var grymt bra, verkligen värd att se! Tvekade lite till en början då den var lite halvskum, men efter ett tag började man förstå vad det handlade om. Så om ni vill ha filmtips så har ni ett, LOOSIES. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon :) sov gott!


You are my world


Lyckan som uppstår..

När morfar kommer hem med en påse pimpim <3


Greys anatomy

Skall sätta mig och kolla på Greys anatomy nu, efter det blir det loosies med min kära bror :} imorgon ska jag eventuellt på ett möte, så blir nog att lägga sig hyfsat tidigt ändå. Hörs kanske senare! Puss


Breakfast

Mannagrynsgröt, kaffe & oboy <3


Vakna innan klockan?

Godmorgon! Att vakna innan klockan ringer är inte vanligt, speciellt inte "tidigt" när det är lov. Men det är skönt, nu har jag ju hela dagen framför mig (y) hovslagaren kommer vid 14, så tänkte hinna fixa stallet och borsta av hästarna innan det, dem är ju pisseblöta och det regnar fortfarande ute.. Jaja, hörs sen!


Salladsbuffe

Min kära bror fixade denna 'underbara' salladen, riktigt god & snygg, haha!


Final

Snart avgörs det, finalen av top model Sverige! 2 blir 1, spännande!!


Dip dye


20


<3


Feathers


Grymt snygga toppar, du hittar dem här :)


Karatefylla

Har nyss kikat på CSI, nu blir det karatefylla. Så grymt rolig serie, om man kan kolla på den utan att skratta så har man ingen humor! Haha


Rumble?

Började spela rumble för några dagar sen, grymt roligt spel som sätter igång hjärnan. Någon annan som spelar? Lägg till mig, miski heter jag där :)


BANGARANG



JUMPSUITS


Dessa godingar finner ni hos Nelly!


Trumma trumma!



Mobilblogg

Godkväll! Väntar på att the mentalist ska börja. Några minuter kvar bara! Funderar på att gå ut och ta in hästarna innan, men det förblir en fundering tills vidare. Annars då? Har inte hänt så mycket idag, har mest slöat och rensat tankarna. Sånt behövs ju det med ibland. Hörs kanske senare om inte annat imorgon. Puss!


True friendship never ends


Glad påsk!

Hallihallå! Håller på att städa för fulla muggar! Får främmat lite senare, då vankas det påskmiddag. Men har lite saker som jag måste hinna göra innan det, bland annat fixa stallet och duscha + göra mig i ordning! Skall nog hinnas med. Får se om det blir fler inlägg idag, har gjort dem flesta via mobilen det senaste, väldigt smidigt! Men i alla fall, ni får ha en bra påsk så hörs vi! Puss :)

Bild lånad från Google.


Kvällsimpulser

Har nyss bakat kladdkaka med Jukko. Impulsivt, som vanligt när det gäller oss två! Nu ska vi vispa grädde och vänta tills det svalnar, mums. Hörs imorgon! Puss


Lets dance

Hallå! Sitter och kollar på lets dance med mamma, pappa och Jukko! Väntar på att Hysén ska dansa, riktigt grym! Har inga andra planer för ikväll, blir väl filmkväll à la Jukko & Mikko! Nu börjar det igen, ha en bra fredagskväll kära läsare. Pusssss!


I love you

Min fina skatt! Nu vankas sängen, är sjukt seg! Inte så konstigt efter denna skolveckan iofs! Men imorgon tar vi nya tag och då kommer världens bästa Jukko hit. Godnatt!!


Silver

Målade naglarna häromdagen, silverfärg! Tycker att det blev rätt nice :)


Live my life


Sån besvikelse


Godnatt!

Sitter och kikar på wipeout, ska avrunda och snart dra mig mot sängen! Är riktigt trött. Börjar 12:20 imorgon och det är bara 4 dagar av 5 denna veckan, skönt! Ska kolla klart nu och sen sova. Godnatt!!

 


RSS 2.0