Today I don't feel like doing anything

Ja, precis som rubriken lyder! Har egentligen ingen lust att göra någonting alls idag, det värsta är ju att jag har typ 100 saker som jag MÅSTE göra. Bara att bita i det sura äpplet och sätta igång.. Eller? Ja, kul att det måste regna ute och sånt med, underbart! Nä men seriöst, måste börja NU om jag vill få något gjort. Latero!


When words fail, music speaks.

Hallå! 
Sitter och väntar på att Emma ska komma hit. Var ett bra tag sen vi sågs nu, inte bra! Vet inte riktigt vad vi skall hitta på, men det är sånt som märks. Annars är det inget speciellt som händer idag, är sjukt seg! Var glad att klockan skulle ställas tillbaka en timma inatt, för då sov jag inte bort halva dagen. Bara att dra tillbaka en timma ju, soft! Men nu ska jag inte sitta här och babbla, vi hörs kanske lite senare! Om inte annat imorgon eller så, ha det bra så länge. Puss
Saknar dessa tiderna, det var de bästa i mitt liv.

Snygga höstfärger


Trolle ♥ 1981 - 28 oktober 2009

2 år sen som du lämnade oss idag. Saknar dig fruktansvärt mycket min ängel, men vi ses snart igen. Du förändrade mitt liv och jag lärde mig så mycket med DIG.
Det finns fler hästar, men ingen som du. Det är endast de människor som har träffat dig som förstår vad jag menar :) Sov gott min ängel, du är alltid i mina tankar ♥

IN LOVE

FRIIS & COMPANY / LILLY OF SWEDEN / SYSTER P
Alla finns att köpa här :)

God kväll!

Halloj! Ska snart sova, sov endast 3 timmar inatt. Inget vidare, suger att inte kunna sova när man verkligen behöver det som mest. Har ju praktik nu med, så då är det ännu viktigare att få sova ordentligt för att verkligen orka. Ganska go skillnad på att mocka 2 boxar per dag (hemma) till att mocka cirkus 11 boxar per dag på praktiken + de 2 hemma på det = 13. Det tar på krafterna, om inte annat i ryggen. Usch och fy, fast det är så vääärt det! Nu ska jag sluta babbla, ska lägga mig i sängen & sätta på någon go film. 4 dagar kvar på praktiken nu, känns både bra och dåligt. Fast lovet är verkligen välbehövt!! Nåväl, vi hörs imorgon, puss!
Vi tar oss igenom allt ♥

MISTLETOE


Music is my religion


Höstskor


Sådär!

Så! Nu har jag fixat mig en helt ny design, byggde helt nytt från scratch. Känns bra! Så nu skall det inte vara några problem. Ska försöka hitta min blogglust & justera ytterligare lite saker. Vad tycker ni om designen? Kommentera gärna :} Men nu skall jag kika på en film och sedan hade jag tänkt sova. Ha det fint, vi hörs!
Ser du inte den nya designen? Klicka f5 (uppdatera)

HATA ALLT

Hatar folk med dubbelmoral
Folk som tofflar
Som är fulla av skit
Som sprider rykten
Som aldrig kan hålla käften
Ja, ta åt dig.

Strul?

Vet inte hur bloggen ser ut för er läsare, men för min del så är det en hel del krångel.
Får ni upp en ruta där man skall skriva in användarnamn & lösenord? Tacksam för svar!
EDIT: FÅR FIXA DETTA IMORGON!

IDAG ÄR DET MIN DAG!

19 JÄVLA ÅR!

All I have is the memories you left


RSS 2.0