godnatt!

Skall sova nu så att jag orkar upp imorgon.
En fråga bara, ligger reklamen över headern?
Alltså från eran skärm? på min gör den inte det.


GG.


Yes, skall ju till Dalarna imorgon. Så måste börja packa klart nu, äta kvällsmat & kika inspelade GG ifrån ikväll. Kommer ha med mig datorn dit, men vet dock inte hur uppdateringarna blir ändå. Kan ju vara bra att vara social också? Vi Hörs senare!

byxdress & leggins




En byxdress från Bikbok och ett par leggins från Gina tricot.

God morgon :)

Sovit gott? Det har iallafall jag, ganska konstigt att jag är vaken nu -.- hade gärna sovit ett tag till, men skall ju iväg om ett litet tag så måste fixa lite innan vi åker. Skall nog köpa en byxdress och ett par leggings också, riktigt nice. Later babes!

gnight.


Ae, nu skall jag snart ta och sova. Sitter och pratar med My i telefon, inget ovanligt? Ae, haha! Men vi gillart. Måste upp tidigt imorgon, skall in till stan med pappa och bror ju, köpa presenter till mami. Sov gott, hoppas ni har haft en toppenkväll! ♥

ny header & design ♥

Ett stort tack till Emma ♥ som fixat min nya design & header, är riktigt NÖJD faktiskt.
Riktigt duktig tjej, så om du är sugen på design/header, tycker jag att du skall vända dig till henne.
Skall strax lägga mig och sova, måste upp i tid imorgon! Morsdag och grejer, skall in til stan med
pappa och bror, kirra presenter och köpa ett par legging, blir nog inte mkt mer updates idag.





hiss eller diss?


Jag tycker att detta var en hiss, riktigt snygga faktiskt.
Vad tycker ni? Finns att köpa HÄR för 395 kr.

en tunika rikare.

Nu är jag hemma igen, kom hem för en liiiiten stund sen. Blev inte så mycket köpt i stan, bara en tunika/klänning, kalla det vad ni vill. Skall in till stan en sväng imorgon igen, sen i veckan och veckan efter det antagligen. Sticker ju till Dalarna på måndag och stannar där tills onsdag, fun. Skall strax bege mig ut i stallet och mocka iallafall, sen funderar jag på att tra en promenix med hästen, han är inte igång satt nu så kan inte rida, lite synd. Skriver mer senare iallafall, hoppas ni har en fin lördag.



Såhär ser den ut iallafall, paljetter längst upp
- ifall man inte ser det, från missäy.

hallåja!

Skall in till stan om ett tag och möta upp Bea & Natta :) Skall kolla på avslutningsklänning och lite annat, men bör börja göra mig iordning nu, kameran är med idag också - bilder kmr sen.
Hoppas ni får en bra dag.

hahaha

Hugo är nog den skönaste i bloggvärlden!
Hans dagens "outfit" hahaha, du är underbar.



Bilderna är från hugos blogg, besök honom!
Ni kommer inte att ångra er, haha.

I N S P I R A T I O N.




S O P H IS O M A J O
Ni kanske inte känner igen henne, men när ni hör
D E N N A låten så vet ni vem det är direkt!

hiss eller diss?



För mig är det en självklar hiss! Gah, dom är riktigt snygga.
Dom sticker ut lite också, något jag gillar - bud på att köpa alltså.
Något som du är sugen på? Dom finns här för ynka 399 kr.

_




Skall strax sätta mig och kika på Criminal minds, efter det blir det nog sängen för har fortfarande äckligt ont i huvudet. Blir nog en lång dag imorgon också, mycket att fixa och så.. Skall försöka hålla uppe uppdateringen iallafall, ha en bra kväll så hörs vi imorgon! Hoppas ni haft en bra dag också :)

oj..

Jag gick och la mig när jag kom hem (hade så ont i huvudet) och vaknade nu.
Bra Michaela, undrar hur jag kommer somna inatt.. Har börjat boka in helgen
nu också, antagligen blir det bollebygd med tjejerna :) mysigt! Kanske bio
på lördag också - Sex and the city 2, sjukt najs! Men vi hörs lite senare!



Bea & jag ♥

jag vill ha.




Vilken tycker du är snyggast?
Från bubbleroom



(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE!)
Wiho! Har inte hunnit uppdatera alls idag, dels mycket i skolan och sen har jag varit med älsklings Ida! Var först på studiebesök med skolan på a-hus, (kan lägga upp bilder lite längre ner) sen tillbaka till skolan och fixa lite grejer! Sen hem, mötte Ida och var med henne tills halv åtta typ :) har bara suttit och snackat och myst, hon hade bakat cupcakes - svingoda verkligen + kaffe med skummad mjölk till det, perfekt. Haft en helmysig dag, mycket hade vi att prata om iallafall. I love you girl. ♥


KLICKA FÖR ATT FÅ DOM STÖRRE.
Studiebesök på a-hus, blev inte mkt bilder.
Fix ♥



s n y g g a s k o r.



Skitsnygga skor från modekungen
Passa på, endast 449 kr nu.


skall strax kolla..




Vi hörs imorgon!
ha en bra kväll.

..


I'm happy! CS4 blev det, någon som använder det?
Ser lite annorlunda ut än vad CS3 gör, men det kommer
väl med tiden, lär mig ganska så snabbt så. Nu skall jag
Duscha, så vi hörs väl lite senare! Pussselipusss.


Smyglänk


:)

_



GOD MORGON.

Vaknade för en liten stund sen, sitter och käkar frukost och funderar på vad jag skall göra idag.. Förslag? Jag måste iallafall städa mitt rum + fixa lite annan skit, löser sig nog - bara det att jag inte orkar haha. Skall käka upp min frukost nu och sen dra ut och ta en cigg, later babes.



Frukostbild, inte så proffsig kanske, men den duger.

C S I

Skall sätta mig och glo på Csi strax, skall ta in hästen först.
Hörs antagligen lite senare, eller imorgon! Ha en bra kväll.



Eric Szmanda

God morgon?

Vaknade för en liten stund sen, lite smått panik.
Är ju ledig idag + imorgon, men ändå.. har saker
att göra. Måste käka frulle nu, Later babes!

nu skall jag sova.

Sov gott så hörs vi imorgon!
Pusselipussssss.

älska låten!

Nu skall jag spinna! Vi hörs antagligen lite senare.
Annars imorgon & då får ni ha en bra kväll.



Drake - find your love


dags för..

Gossip girl! Eller ah den börjar ju om 20 min. Vi hörs mer efter det. Funderar på att kika på wipeout också, det är ju "Best of" alla avsnitt från den senaste säsongen och sånt är alltid kul! Har iallafall hunnit städa hela huset & käkat, kanske inte så mycket sen jag uppdaterade sist.




Bild från google, snabbredigerad av mig i ps.

change me.



Keri hilson ft; Akon - Change me


vad jag tycker om storbloggarna 3





Aliette = Skön tjej! Provocerar lagom. Har skön stil, bra klädsmak & är söt!

Foki = Läser inte hennes blogg alls, så kan inte uttala mig direkt om henne. Men av det jag har sätt så är hon söt, har annorlunda klädstil / musiksmak och gillar thailand? rätta mig gärna, har nollkoll.

Hugo = Från början känd genom "den rätte för rosing" åh, ville verkligen att han skulle vinna - och det gjorde han också! Riktigt snygg, skriver rätt roliga inlägg. Sen är han ju känd som "the challengeboy" han har gjort en hel del dumma uppdrag som han får av sina läsare, mäktigt.

Paow = SÖT TJEJ! Har en intressant och rolig vardag, läser hennes blogg dagligen! hon är underhållande, klär sig lite som hon själv vill (gillas!) gör sin grej helt enkelt, fortsätt med det.

vad jag tycker om storbloggarna 2





Tyra = Läser knappt hennes blogg. Men av det jag har sett så är hon en skön tjej men en go blogg. Härlig & riktigt snygg klädstil, hon var ju rätt känd innan b&t show också tydligen - najs.

Amir = Läser hans blogg då och då, det jag har sätt tycker jag är bra. Har bra uppdatering, är lite annorlunda! Och rolig, läste hans blogg mer innan. Har ändrat min åsikt om honom en del också.

Kenza = Galet snygg brud och stil det har hon! Hennes blogg är verkligen en av mina favoriter, allt verkar vara galet perfekt. Och mycket av det hon gör vill man själv göra, hon har kommit riktigt långt.

Dessie
= Mina åsikter om henne har också ändrats en hel del. Hon verkar vara en liten glidare som gör det hon själv känner för. Sånt gillar jag, men hennes uppdatering är inte så bra. Hon bloggar ju då och då, lite tråkigt för det är ju hennes "jobb" verkar som att hon tröttnat, söt är hon iallafall!

vad jag tycker om storbloggarna 1




Kissie = Hon har en väldigt underhållande och rolig blogg. Jag tror inte att alla förstår ironin i det hela, vilket gör det ännu roligare. Förstår dock inte varför hon photoshopar sig smalare, för hon har en fin kropp. Tror dock att hon skall ändra sin karaktär lite, dra ner på kaxigheten lite.

Rahlenfeldt = Snygg kille med en skön blogg! Har grymt snygg klädstil och skriver om lite allt möjligt. Kollar väl inte hans blogg lika mycket som innan, hade heller inte skadat med lite bättre uppdatering.

Blondinbella = Woho! Hon blir bara snyggare och snyggare. Hennes klädstil är väl något snobbig (absolut inget illa menat) men snygg! Hon har utvecklats mycket och har kommit långt.

DennisM = Ingen blogg som jag läser dagligen. Händer någongång ibland att jag kikar in. Av det jag har sätt så har han inte lika bra uppdatering längre, men söt kille med en skön livsstil.

My-marathon.



Mys! Skall nog snart dra och möta My en sväng. Alltid lika nice, har kommit på att vi snackar 24/7 - vi går i samma klass, smsar / ringer till varann hela tiden, träffas typ hela tiden. gaaaah, som ett My marathon hela tiden - haha, men det gör inget för vi trivs ju med det, iallafall jag!

21,5 °C ♥

Riktigt varmt och skönt ute faktiskt - kan knappast bli bättre. Tänkte lägga mig på studsmattan en stund, den är ju svart vilket innebär att den drar åt sig solen ;) sen ta och fixa iordning stallet, så vi hörs lite senare. Passa gärna på att kolla in min och bea's nystartade blogg, lämna gärna en kommentar om vad du tycker om headern också! Klicka HÄR så kommer du dit.


Ny bild från igår, rätt snabbredigerad
så ingen höjdare kanske.



klar med amjahs header.




Miniatyren är i bättre kvalité.
Vad tycker ni? ge mig kritik bra som dålig.
Ärligheten varar L Ä N G S T.

svar på tal.



I och med att det inte står din blogg så kan jag ju inte svara dig.
Så jag gör det här istället och hoppas att du ser! Ja det gör jag. :)

dagens inköp.

Vad dagen har att erbjuda.. Har inte haft någon möjlighet att blogga idag alls, därav uppdateringen.
Men iallafall. Kom hem för ett tag sen, fixade stallet oså så nu har jag inget speciellt som jag behöver tänka på! Mamma kom och hämta mig efter skolan, så drog vi och handlade lite smått & gott inför kvällen + helgen. Köpte en ny smak av ben&jerry's som jag hade tänkt att testa ikv, Strawberry Cheesecake. Någon som har smakat? och självklart min favorit Chocolate macadamia (a) iofs den ända jag har smakat haha! Men tänkte lägga mig och glo lite på tv, sen svara på lite kommentarer.



underkläder online.





Här finns underkläderna.

_

Pratar med My i telefon, alltid lika givande.
är ledig mån-tis nästa vecka, gött.




gammal bild, jag var söt när jag var mindre? :]
13-14 var jag här haha, sneaky najs.

hiss eller diss?



Hiss eller diss?
Klänningen finns på nelly för 199kr.

..

Inte på något vidare humör, så går och lägger mig istället.
Har visserligen dygnat, så behöver nog all sömn jag kan .




Tänker på dig

bokar resan ikväll!

Yes, det blir två veckor i Spanien i sommar (som jag hade planerat) sjukt skönt att få komma ifrån och att umgås med farmor, vi ses ju inte så ofta.. Kommer bli galet nice iallafall.



Klar med Malins header, klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

skolan..

Malin jag är klar med din header! Så skriv till mig när du ser detta :)
Sitter i skolan nu och vi skall snart dra ut på en "poängpromenad" lol
det är ju typ för småbarn -.- aja, kunde inte blogga igår för mitt internet
funkade inte, men det blir nog bättre update idag. Ha en bra dag.


Den första som svarade rätt på inlägget under var Erika! :)

vem sa vad?

Hemma igen, puuh.. Mötte 1 älg och 2 rådjur, haha vi höll på att gå in i älgen
tur nog hann jag se den innan vi gjorde det, var bara att vända åt andra hållet.
Nu skall jag snart sova, är galet trött och behöver komma upp i TID imorgon.


"Asså du är ju grundsnygg och så, typ en femma. Men om du skulle sminka
dig och ta på dig lite sexigare kläder hade du definitivt varit en åtta"

Vem sa det? Första personen som gissar
rätt får en länkning! Natti :)

en uppdatering är en uppdatering.

Skall ut med My nu!
vi hörs lite senare.

tävling hos alexandra!



Vinsterna är:
Salinasbikini's webbshop - Becky 804/805 258 storlek M 1,099kr
Rosenserien - läppcerat, lermask, Make up kräm 600 kronor.
-  (ur Dualsenses color serien) shampoo, leave-in-mousse, conditioner 550 kronor.
Coolstuff - Blåsapa nageltorkare, Ice shooters 120 kronor.
Inneonline - 2 stycken Ljuslyktor 120 kronor.
Softhair - blond syntet hår på klämma 250 kronor.
Karin Herzog - body shimmer 400 kronor.
Swissdepil - hårborttagning 350 kronor.
Saltåkvarn/Min müsli - 2 stycken presentkort på min müsli a 160 kronor 320 kronor
Styleimport - diverse nagellack (2 stk) blingstenar till tänder, m.m. 500 kronor
Msmink - maybelline new york xxl extension mascara 85 kronor.
Veganlife - Pillans vegankokbok (Signerad!!) 265 kronor.
Frozza - örhängen och halsband från Friis och company 300 kronor.
Importklader - leopard korsett one size389 kronor.
blucherart - akvarell handmålat vykort 30 kronor.
Keisy - Väska och skärp 110 kronor

sponsrat av BYALEXANDRA
Tröja från gina tricot s 150 kronor.
h&m's foundation  50 kronor.

obs, cirka priser (kan avvika med några kronor)


Jag är med och tävlar hos Alexandra
För att vara med och tävla tryck HÄR

trött..

Är trött som jag vet inte vad, därav uppdateringen.
Får se hur det är ikväll, hoppas mitt huvud blir bättre också.

L I S E B E R G.




Klicka på bilderna för att få dom större.
(obs, jag är inte med på ngn av bilderna)
det är alexzandra, isac & johan. :)

godmorgon!

God morgon (:
Har varit vaken i drygt en timme, fixat lite smått. Varit ute med hundarna osv, sitter och käkar frukost nu. Skall snart börja göra mig iordning, sen lite annat fix! Måste ladda min kamera också, lovely. Blir nog inte så mycket bloggande idag, men ikväll kanske. Ha en bra dag.


blir en myskväll istället.

Yes! Blir en myskväll med mina favoriter istället (oscar & simon) film & chips = slappt, we like.
Skall upp tidigt imorgon också, skall till liseberg med alexzandra - mys. Antar att det blir
en tidig sänggång för min del ikväll, skall iväg ganska så tidigt imorgon! natti.

(y)


Klar med Jeanettes header, klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
Vad tycker ni, hiss eller diss? jag är nöjd iallafall. :)

film!




Yes! Skall sätta mig och ta igen dom programmen som jag har missat i veckan.
Sen ikväll blir det antagligen fest, vädret som får avgöra hur det blir.


& det fortsätter..



Tidsfördriv tidsfördriv tidsfördriv.
& jag ger mig inte, så ge upp bitches ;)

nelly.com




Hiss eller diss? Själv tycker jag att det är en självklar hiss!
Riktigt söt. Den finns på nelly för endast 249 kr

_

Har pillat med en ny header hela dagen med bea typ, eller ah hon fixade det mesta - visade mer grunder osv, sen stack hon hem runt 16-17 någongång, har pillat ihop en design själv till en tjej efter det och sen glott på film! Orkar inte sitta vid datorn atm, så vi hörs väl antagligen lite senare.

_


Får se hur uppdateringen ser ut idag, har rätt mycket att göra.
Sen är jag ju fortfarande med Bea, datorn är inte allt liksom.

godnatt



Godnatt readers, vi hörs imorgon antar jag.
Beror på när jag vaknar och vad som händer.
& NU HAR JAG FAN SMAKAT BEN&JERRY'S!

myskväll med bea!

Yes! Blir en trevlig hemmakväll idag, en mysig sådan med min favorit.
Men nu har jag inte tid att sitta här babes, ha en bra kväll.

_




Ett riktigt roligt tidsfördriv! Så har du tråkigt är det bara att köra igång.
Sen finns det ju dom som ALDRIG ger sig, vilket gör det ännu roligare!

_

Kommer bli ändringar här i bloggen.
Håll ögonen öppna.



Bjuder på en video, värd!


god natt.

Skall lägga mig och kolla på film, ha en bra kväll.
efter filmen skall jag nana, god natt & sov gott.



Killens röst kan döda, damn.


från..





Galet söt topp från nelly!
Definitivt värd sitt pris, 199 kr

Hiss eller diss?

regn..

Riktigt pissväder ute, funderade att dra iväg till lygnern men med tanke på vädret så har jag lagt det på hyllan istället. Blir nog att kolla film & ta det lugnt ikväll bara, är riktigt trött.. Även om jag fick lite extra sömn imorse. Tog i och för sig ett tag att somna igår, jävla i-landsproblem. Later!
TTYL ♡

slutar om 8 min,

Yes, blir väl att dra till stationen med My :) skall möta upp Linnéa också trorja!
Vi hörs mer lite senare när jag är hemma, ha det fint så länge.
Förlåt för tråkiga uppdateringar.
TTYL ♡

sitter i skolan med my.

Hellu!
Båda försov sig, najs? vet dock inte hur man lyckas, vi har inte haft någon kontakt alls på morgonen så. Haha, lite komiskt! Skall snart ha engelska sen vet jag faktiskt inte vad som händer, slutar i vilket fall 13.30 idag, skall nog träffa Linnéa en sväng sen, får se hur det blir med det! Nu skall jag i vilket fall pallra mig härifrån. Vi hörs lite senare, hoppas ni får en bra dag! För det skall jag.
TTYL ♡

_


Skall strax sätta mig och kolla på DH!
Så vi hörs mer imorgon istället.
Ha en bra kväll.
PPL ♡

trött.

Har precis käkat, skall snart föna håret & sen sätta på en film.
Noll i blogglust, får se om det är bättre sen.
TTYL ♡

ed-hardy..


Hade inte den blekaste om att ed-hardy fanns som parfym, men det finns ju tydligen saker till allt. Någon som har testat? Lämna gärna en kommentar och säg vad du tycker isåfall! Dock kostar den
800 kr
, kanske inte något man lägger pengarna på när den bara är 100 ml i den..


hemma igen..

Har iofs varit hemma ett tag, men har grymt ont i huvudet så har inte orkat sitta vid datorn. Gick bra hos tandläkarn och skönt är väl det, har kritvita tänder & knallrosa tunga - lovely. Skall sätta på en film och käka, antar att jag slänger in en update lite senare, annars imorgon beroende på huvudet.

TTYL ♡

tjudilu.

Hej!
Kom precis till skolan, bussen var sen i vanlig ordning.. Men, det gör väl inte så mycket - får ändå ingen frånvaro på det, gött! Vet inte vad som händer alls idag mer än att jag skall till tandläkarN. My hänger med iallafall så det är bra hihi! Går ju bara i skolan mån-ons denna veckan, sen ledig torsdag & fredag - awesome! Nu skall jag sluta tjöta och börja jobba, see ya later babes! ♡

btw

Nu tänkte jag stänga ner fabriken, är inte jätte trött men börjar få ont i ryggen. Min jävla datorstol alltså, inte att leka med.. Skall lägga mig och kolla på den andra wallander nu, älskar verkligen dom filmerna! Galet bra, hihi. Funderar på att glo på DH sen också, missade ju den i tisdags - så spelade in den idag, söndagar är bra! För då går allt i repris, man har oftast inte något att göra heller - utan då blire bara datorn & tv'n (y) me like, ha en bra kväll readers och sov gott, puss & kram!


Tillbaka i tiden, 2008? var knallblond då i vilket fall.
enjoy, btw hatar jobbiga människor..

nu skall jag..



Vi hörs väl lite senare antar jag, eller så hörs vi imorgon!
Har sovmorgon imorgon iallafall, skönt (y)

aeh..

Nu skall jag duscha, sen fixa iordning en massa skit inför imorgon.. Intressant va? - ae.. Har noll i lust till att skriva överhuvudtaget, därför blir detta ett vääääldigt onödigt inlägg - har inte tvingat någon att läsa så klaga inte! ;) Hörs lite senare, skall lägga mig och kika på film efter duschen! ♡


hih, bild från sommaren 09.
brun och sånt.

heeelg.

Hej!
Kom hem för en liten stund sen! Var en galet trevlig kväll igår, verkligen värd. Vi kollade på linda bentzing när hon sjöng och grejer också - helt okej! Toppen helg med bra tjejer, me like. ♡

Glömde min kamera igår så har inga bilder, sry.
Bea & natta tog iallafall, så när jag får dom kommer det bilder.

need.




tagga!

Hellu readers.
Blir nog inte speciellt mycket uppdatering för mig idag tyvärr.. Skall till bollebygd om ett tag med bea till nathalie! Sen är det lokalfest ikväll, kommer nog bli riktigt nice. Några som bor i bollebygd? haha skriv det i en kommentar isåfall! (; Men uppdateringen rullar nog på som vanligt igen på söndag! Skall försöka lägga upp ett inlägg till innan jag drar, men nu måste jag fixa mig! pusselipuss. ♡


Två jätte söta & trevliga tjejer med bloggar som bör läsas.
Klicka på namnen så kommer ni direkt till deras bloggar.
Linda
Elin

tävling hos dennism!

Är med och tävlar om en iphone 3GS hos Dennism !


tävling hos kenza!

Är med och tävlar på www.kenzas.se för att vinna en iPod touch 3G från www.NordicAppleParts.com

Nu är Kenza vild och galen, lottar ut en iPod mitt på dagen!
En härlig tjej med humor klart hon lockar alla pumor ;)
Söt som hon är rolig och kär! Ha det bra i paris din fis.





kan säga..

att jag dog när jag såg detta!
http://www.youtube.com/watch?v=ueVOLY2SPDE


shoes!


Riktigt söta skor enligt mig! Vad tycker ni?
Dom är från nelly och kostar 599 :-

hej!

Hallå sötisar!
Kom precis hem, mami hämtade mig när jag slutade och sen stack vi och storhandlade direkt efter - lovely. Skall snart ut och fixa stallet, sen skall jag övertala michelle att hänga med mig ut att gå.

@ school.

Hej!
Blev inte mycket mer till uppdatering igår, gick och la mig vid 21 och somnade nästan direkt. Min huvudvärk är över nu iallafall och skönt är det, kom upp ganska bra i tid imorse också! Man tjänar på att gå och lägga sig i tid. Har inte fått gjort alls mycket idag, har fått ut en annons som jag skulle fixa så nu är den klar, skall väl jobba lite med matte nu! Sen äre lunch, vi äter ju alltid i skolan på fredagar - alltså i våran lokal då vi har hemkunskap. Slutar väl runt halv två, mami kommer och hämtar mig - perfa! Sen äre dags att tagga inför helgen - hoppas på en bra helg! Ha de bra people.


Just nu, tagna med skolans kamera haha (a)
Så blev resultatet av färgningen, ganska bra.

sitter med..


Yess, har tröttnat helt på färgen jag hade innan.. Så köpte en hårfärg påvägen hem med mamma! Kom även på att jag har fixat klart headern till Jennifer som vann headerutlottningen som jag hade för ett tag sen, mitt photoshop krånglar fortfarande.. förstår inte riktigt vad som är problemet, fick sitta och spara varenda liten detalj som jag gjorde på header igår - men tur och skönt var väl det för nu är den klar, så jennifer skriv till mig på msn när du ser detta! :) / Laaaaaater babes. ♡

Edit: Skall nana nu, måste bli av med min huvudvärk.
Hörs imorgon, ha en bra kväll.

on my way home..

Hulululu.
Skall strax dra mig mot stationen och ta bussen hem (; hörs när jag är hemma, pusselipuss.

film @ skolan

Har lunch nu, efter det så skall vi kolla klart på filmen som vi började med innan lunchen. Guds stad heter filmen, den verkar vara riktigt bra. Någon som har sett den? Yaa, later readers!


skolan!

Hellu (:
Sitter i skolan nu, skall väl snart ha matte.. Kul, ah eller inte. Har inte mycket kvar att beta av där så att jag kan få det betyget - känns ju lovande! Orkar inte sitta och babbla, vi hörs sen när det kommer något vettigt ur min mun! Hoppas ni får en dag med mycket solsken, det är det här iallafall.

2 personer svarade rätt på frågan i inlägget under detta.
Är någon av länkarna du?
1
2

:)

gnight.

En son och hans pappa åker bil, dom krockar och pappan dör direkt. Sonen åker in på sjukhus och kirurgen säger: Men det är ju min son ! Hur går detta till ? Vad tror ni ? Den första personen med rätt svar får en länk! Tog mig en stund innan jag listade ut det haha lycka till (y)


Skall stänga ner datorn för ikväll, vi hörs mer imorgon. ♡



Halv gammal bild, jag bjuder!

detta händer inte..

Branden i Kungsbacka
Fyfan, en brand i ett stall - minst 16 hästar döda.



:( :( :(

_






Topp från cubus 149 :-
Jag tycker faktiskt att dom är riktigt söta, vad tycker ni?

nytt!

Tänkte låta inlägget under detta vara ett tag, mest för att folk skall förstå hur det ligger till och att man skall slippa förklara allt om och om igen, bara tråkigt. Men nu vet ni hur det ligger till! Har varit hemma idag och knappt gjort någonting, mådde inte alls bra imorse så det var lika bra att sova ut och ta det lugnt istället. Tror inte att det hände något speciellt i skolan ändå. Fick hem mina nya jeans idag iallafall, slänger upp en bild på dom nedanför, vi hörs lite senare! ♡

Inte världens bästa bild kanske, lite skev men den duger.
dom är dock lite långa, eller så är det bara jag som har korta ben..


allt-i-ett inlägg.



Har haft detta inlägg i huvudet ett tag, har bara inte haft tiden att skriva ner det. Kan ju börja säga vad det handlar om, fast egentligen vet jag inte vilken kategori det hör till.. Men iallafall, är galet trött på alla fjortisbloggare/bloggare som tror sig vara något.. Eller hur en bra/väldigt läst blogg skall se ut.. Har glidit in på en del bloggar på sistonde och kikat på kommentarerna om det varit något inlägg om vad dom har för statistik, hur mycket läsare i övrigt, bla bla.. Som en tjej jag såg idag, hon hade en kommentar där det stod "Du har ju inte många läsare, för du har inga kommentarer på dina inlägg" nehe så bara för att någon har mindre kommentarer på sina inlägg så är det inga lästa bloggar? Jag menar om vi tar en titt på exempel Kissie, hon har ju sveriges största blogg - mycket kommentarer på varje inlägg (mycket är för att hon är känd) och mycket är bara kommentarer som förklarar hur ful hon är/hur dålig hon är på att redigera sina bilder/kränkade kommentarer i allmänhet - hon redigerar bort en hel del kommentarer (eller ja) ändrar dom, finns ju program till allt. Men jag menar, varför? vad tjänar man på det? folk är så jävla avundsjuka, det finns ändå en gräns. Att klaga på någon annan, då exempel att kalla någon tjock eller ful, det visar ju bara att du själv har svagheter/brister, men man känner sig bättre för stunden - för då har man tryckt ner någon annan. Tillbaka till det med kommentarer, man behöver inte ha en välkommenterad blogg för att ha mycket läsare? Alla kommenterar inte, vissa läser bara - that's it.

Sen har vi alla bloggar, som bara bloggar för att dom tror att dom skall bli kända.. Suck, varför? Visst kan det vara kul att ha en blogg med mycket läsare, men det händer inte över en natt som vissa verkar tro. Det funkar faktiskt inte så och så jävla svårt att inse det är det inte heller.

Samma med folk som inte läser utan bara vill ha kommentarer, visst jag kan göra samma själv ibland men det är så jävla störande.. Jag menar om det står som rubrik "ut med ... ikväll och ...." - vad händer ikväll? ja det står ju på min rubrik att jag skall ut ikväll med ...? läs GÄRNA innan du/ni kommenterar, för såna kommentarer är meningslösa, jobbiga och tråkiga att se.

Jag har aldrig sagt att min blogg är bra, den är okej. Jag skriver om lite allt möjligt, antingen så fastnar man eller så gör man inte det och jag har inte tvingat någon att läsa, det är ditt problem om du inte gillar mig eller min blogg, inte mitt.

Folk som gör reklam för sin blogg, något som stör mig något fruktansvärt. Visst jag kan kolla in din blogg, men den hade jag väl sett så småningom ändå? Du behöver inte skriva 1 kommentar med 1000 namn av din blogg och att jag skall läsa och kommentera? det är lugnt, för jag bryr mig inte - dom bloggarna kollas inte heller, men det är ändå störande. Jag tycker det är gulligt av folk som skriver "fin blogg/söt blogg" Men när man ser det i alla andras bloggar, menar personen som skriver det då eller är det också ett sätt att få fler kommentarer / personer som kikar in på deras blogg? Om jag skriver det till någon, då menar jag det. Annars hade jag ju inte skrivit det? finns ingen mening med att ljuga eller hålla på att fjäska - jag hatar rövslickare.

Finns tusen andra saker som jag vill skriva, men jag får ingen "bukt" på orden, dom glider inte in lika bra som dom andra texterna har gjort ifrån huvudet. Ni som orkar läsa hela, kommentera gärna. Ge mig gärna kritik - men gör det fan ordentligt då! Annars kan du låta bli att skriva helt och hållet, puss & hej.

- Det här har JAG skrivit och det är mina åsikter, så ser jag det på någon annans blogg så blir den jäveln anmäld, så nu vet ni hur det ligger till - för folk som snor texter och tar åt sig äran av vad någon annan har skrivit, det är falska små patetiska jävlar.


see ya tomorrow.

Angående käket så var det ingen som gissade helt rätt, men den som var närmast var Malin!
Nu skall jag strax duscha & sen kolla på Csi! Vi hörs mer imorgon, gnight readers. ♡


Min favorit!

look a like.




Kikade in på sibel's facebook och såg bilden, galet lika faktiskt.
Ett omslag för veckorevyn om jag fattade det hela rätt.

Det hamnar faktiskt i kategorin "tv/musik/film" - musik, för båda sjunger ju.

nu blire food!

Yes, skall börja fixa ihop lite käk nu. Har inte käkat sen frukost och ändå är jag inte speciellt hungrig, knas. Well, vi hörs efter det! Kommer antagligen ett LÅNGT inlägg då.

Vad skall jag göra för käk? första personen som tippar rätt får en länk! ;)


snygga..



Riktigt söta faktiskt, helt klart en hiss!
Vad tycker ni?

ögongodis..





Många som kollar Desperate housewives känner nog igen honom därifrån.
Den snygga trädgårsmästaren som gabby är otrogen med.

från gina.




Riktigt snygga, inte farligt dyra heller. ♡

hahaha



Skit dålig kvalitefilmen, men lätt värd att kolla på.
Klicka här för att se den, söt kille.

shelo.

Sådär! Har precis duschat, lika skönt som alltid. Tänkte sätta mig och glo på en film, eller kika något inspelat på tv'n, juste spelade ju in GG (gossip girl) funderar på att kolla på det, skall bara fixa mig en kopp kaffe först - alltid behövligt och lika gott! Vi hörs senare gott folk, puss & kram!


HEMMA!

Kom precis hem, fick skjuts till fjärås sen hämta papi mig där - smidigt! Ohja, skall fixa pannkakor till simon & oscar, snäll som jag är haha! Sen blir att fixa stallet och dra ut en sväng med Michelle, mycket trevligt. Gårdagen var verkligen toppen och jag mår helt okej idag! kan ju passa på att säga att, FYFAN VAD JAG MÅR BRA OCH VAD GLAD JAG ÄR! :D jag har världens bästa vänner!


Har kommit på en sak, kan man inte köra bil så skall man faktiskt inte ha bil..

SLUTA BLOCKERA KÖRFÄLTEN OCH KÖR I DITT EGET, IDIOT.

med bärs!

Hej!
Blev lite mycket igår, det vill säga noll i uppdatering. Jag, Bea, Natta & Gabbi drog till liseberg. Drog runt där ett tag och spelade lite, åkte även balder! Första gången i år HAHA :D underbart - kommer bilder sen, har dock inga från liseberg. Har precis käkat  frulle i vilket fall, sitter och tjötar med bea & dricker kaffe - lovely. Vi hörs senare, Pusssssssselipusssss! ♡

hulululu.

Hej!
Sitter och chillar järnet med Michelle, mysigt och så - ohja! Skall snart börja fixa, duscha osv. Michelle har faktiskt fått äran att hjälpa mig att välja vad jag skall ha på mig hihi. Well, vet inte ifall det blir mer uppdatering idag, det är sånt som märks! Hoppas ni får en bra lördag :) Puss.


Träffade även ida babe en sväng igår, gammal bild på oss.
love you

Hej!

Blev inte riktigt som planerat igår.. Mådde inte speciellt bra heller, uscha. Hoppas på en bättre dag idag. Skall snart träffa Michelle, fixa stallet & dra ut en sväng. Sen blire väl att börja fixa sig och så. Vet inte hur uppdateringen kommer se ut idag, det märker ni! Kanske mer sen, Pusselipuss.

RSS 2.0