Godnatt

Hej på er,
Mötet gick kanon, vilket jag haft hoppats på. Tog dock lite längre tid än vad jag räknat med så blev nytt personbästa från kungsbacka och hem :) hann slänga i mig lite mat och sen fick jag sticka till jobbet. Jobbet gick kanon vilket känns jättebra och det gör en mer motiverad. Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min älskling som redan sover så sött. Vi hörs!

❤️❤️❤️

Onsdag

Hallihallå!
Nu var det ett tag sedan sist, i vanlig ordning så har det hänt en del! Har flyttat ihop med min älskling och blivit sambo, så numer bor jag i Göteborg! Har nytt jobb och saker börjar ljusna. Om cirkus en månad ska vi på festival, Emmaboda närmare bestämt! Höga förväntningar, så vi får hoppas på det bästa. Just nu sitter jag och väntar på att mitt möte ska starta och sen ska jag hem och äta samt svira om inför jobb. Idag är det kvällspass mellan 16-21:45, vilket betyder goa pengar. Nu måste jag kila, vi hörs när vi hörs. Ha det fint kompisar.

Min finaste 

Utan anmärkningar

Besiktningen i fredags gick kanon, min lilla pärla gick igenom utan anmärkningar vilket är guld! Annars då? Flyttade i lördags och har börjat komma i ordning till viss del, lite saker kvar att fixas och att köpa! Har inte mkt mer att bjuda på för tillfället, ha det så bra sålänge! Vi hörs när vi hörs. xxRSS 2.0