25/10/12

Godmorgon kära blogg,
märker att det var ett tag sedan sen jag skrev här sist. Fy, inte bra! Men som jag sagt hundra gånger tidigare så bloggar jag mer på bobonized + att det blir mycket mobilbloggar och man kan inte vara inne på 2 samtidigt på mobilen, då går alla inlägg dit liksom. Svårt att ha igång 2 bloggar samtidigt helt enkelt, om man inte har all tid i världen vill säga. Men ska ändå försöka lägga upp inlägg här med jämna mellanrum, kanske ett om dagen? Det är ju alltid något i alla fall. Men har inte heller så mycket att uppdatera er om, vilket gör bloggen tråkig. Vad vill ni läsa om? Skriv i en kommentar så blir jag glad. 
 

Snygg topp från Nelly

Kikade nyss runt lite på Nelly, hittade denna godbiten. Inte riktigt min färg, men tycker ändå den är skitsnygg! Vad tycker ni?

Grey's anatomy

Godkväll, 
ska i skrivande stund lämna datorn och sätta mig i soffan och kolla på Grey's anatomy. Den hade ju premiär igen förra veckan, älskar verkligen den serien! Så grymt bra. Efter den så kommer Scandal, en ny serie som jag faktiskt har stora förväntningar på. Den startade förra veckan och det avsnittet var rätt så bra, spännande om inte annat. Jaja, måste kila. Puss på er!
Väldigt gammal bild på skådisarna, alla är ju inte med i serien längre. Men tyckte denna bilden var fin!

Beställt √

Beställde nyss hem denna mysisen, kan ni lista ut vad det är? Det är nog inte så svårt, haha!
 

Ännu mera JC

Såg denna bilden på Nelly's hemsida, tyckte det var ett riktigt nice kollage som jag ville dela med mig av! 

RSS 2.0